ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 2013

Ο Ηλίας Παπαγιώταρος ευχήθηκε "περαστικά" στο Κοινοβούλιο!

"Περαστικά" βεβαίως χρειάζεται όλη η Ελλάδα από την κακοήθη διχαστική "δημοκρατίτιδα" που τη δέρνει...

Φοβάμαι όμως ότι η ασθένεια αυτή είναι ανίατη. Ο εθνικός κατακερματισμός είναι το οξυγόνο της "δημοκρατίας", εκ των ων ουκ άνευ...

Το να ευχηθώ, λοιπόν, κι εγώ "περαστικά" μας θα είναι υποκριτικό διότι δεν πιστεύω ότι με την πελατειακή δημοκρατία-λαμογιοκρατία θα βγούμε ποτέ στο ξέφωτο. Άλλωστε αυτή ήταν η μέθοδος που μας εξαθλίωσε.

Κι όποιος δεν το βλέπει είναι επειδή δεν θέλει να το δει διότι είναι από τους βολεμένους της κοινοβΟλευτικής ολιγαρχίας, απ' αυτούς που τρώνε με χρυσά κουτάλια και θησαυρίζουν ακόμη και μέσα στην κρίση, όταν πολλοί συμπολίτες μας ψάχνουν στους σκουπιδοτενεκέδες για κάποιο ξεροκόμματο να επιβιώσουν.