ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 2013

Διανομή τροφίμων σε ΟΛΟΥΣ ως μνημόσυνο στους Μάνο και Γιώργο


Αγαπητοί Χρυσαυγίτες, επαναλαμβάνω και πάλι τα θερμά συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό των δύο παλικαριών από την ιδεολογική οικογένειά σας. Εύχομαι οι ψυχές τους να βρουν στην πνευματική διάσταση την ανάπαυση και την ειρήνη που η πατρίδα, δυστυχώς, δεν τους προσέφερε εν ζωή.

Άκουσα ότι ετοιμάζετε κάποια από τις προσεχείς ημέρες διανομή τροφίμων ως μνημόσυνο για τους αδικοχαμένους αδελφούς σας και αδελφούς όλων των Ελλήνων. Έχω επίσης ακούσει τον εκπρόσωπο του κόμματος της Χρυσής Αυγής κ. Ηλία Κασιδιάρη να επικαλείται συχνά το Θεό τις τελευταίες δραματικές για όλη την Ελλάδα μέρες. Άρα πιστεύετε στο Θεό. Γι' αυτό άλλωστε κάνατε και τρισάγιο την επομένη της στυγερής διπλής δολοφονίας στον ματωμένο τόπο του εγκλήματος.

Επιτρέψτε μου, όμως, να σας θυμίσω με όλη την αγάπη που τρέφω για κάθε συνάνθρωπο: Ενώπιον του Θεού δεν υπάρχουν Έλληνες και μετανάστες.  Υπάρχουν μόνο ΑΝΘΡΩΠΟΙ! Άρα οι διανομές τροφίμων μόνο για Έλληνες είναι βδέλυγμα στα μάτια του Θεού.

Οι ψυχούλες του Μάνου και του Γιώργου, από εκεί που είναι τώρα, χωρίς τους παραμορφωτικούς φακούς των επίγειων πολιτικών ιδεοληψιών, βλέπουν όλους τους ανθρώπους ως αδέλφια, παιδιά του ίδιου Θεού, και θα ήθελαν έτσι να τους βλέπετε κι εσείς.

Το καλύτερο, λοιπόν, μνημόσυνο που θα μπορούσατε να προσφέρετε για την ανάπαυση των ψυχών τους είναι διανομή τροφίμων προς ΟΛΟΥΣ ανεξαιρέτως που έχουν ανάγκη: Έλληνες, μετανάστες και λαθρομετανάστες.

Και όχι μόνο τούτη τη φορά, αλλά και κάθε φορά που θα διανείμετε τρόφιμα, ή θα δώσετε αίμα. Μόνον έτσι θα έλθει η ευλογία του Θεού και στο κόμμα σας και στην Ελλάδα. 
Αν δεν το κάνετε, επιβεβαιώνετε ότι είστε ρατσιστές, δίνοντας αφορμή στους ιδεολογικούς αντιπάλους να σας επιτίθενται και διχάζοντας επικίνδυνα τους Έλληνες. 

Αρθείτε λοιπόν στο ύψος των τραγικών περιστάσεων και δείξτε ότι είστε ταπεινοί και επιδεκτικοί μετάνοιας από τις ιδεολογικές πλάνες και παγίδες του παρελθόντος που οδήγησαν σε τούτα τα μακάβρια αποτελέσματα και εγκυμονούν περαιτέρω κινδύνους για τη χώρα.

Έχετε χρέος να το κάνετε, πρώτα απ' όλα για τις ψυχές του Μάνου Καπελώνη και του Γιώργου Φουντούλη, αλλά βεβαίως και για την ψυχή του αδικοχαμένου από το δολοφονικό χέρι ομοϊδεάτη σας, Παύλου Φύσσα.

Ας προσευχηθούμε, και ας κάνουμε όλοι πράξη στη ζωή μας - Χρυσαυγίτες και μη - την προσευχή του Αγίου Φραγκίσκου της Ασίζης:

Κύριε, κάνε με όργανο της ειρήνης σου!
Όπου υπάρχει μίσος, ας σπείρω αγάπη,
Όπου υπάρχει τραύμα, ας σπείρω συγνώμη,
Όπου υπάρχει αμφιβολία, ας σπείρω πίστη,
Όπου υπάρχει απελπισία, ας σπείρω ελπίδα,
Όπου υπάρχει σκοτάδι ας σπείρω φως,
όπου υπάρχει θλίψη ας σπείρω χαρά.

 Μ' ακούει κανείς στην πνευματική έρημο εκεί πέρα;