ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2013

Ομιλία Δημήτρη Κουκούτση για την άρση της ασυλίας του


Βουλή, 27/11/2013 - ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ: «Ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε. 
Κατ’ αρχάς, θέλω να καταγγείλω την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής που "ευτελίζει το Κοινοβούλιο και τους θεσμούς". 

Στις 24-8-2012, τρεις χιλιάδες Πακιστανοί, έξω απ’ το ελληνικό Κοινοβούλιο, διαδηλώνουν φωνάζοντας "μουρταμπά" και "Άλλαχ ουάκμπαρ", "Θάνατος" και "Ο Αλλάχ είναι μεγάλος".

Θάνατος σε ποιους; 

Εκατό ελληνόφωνοι αριστεριστές ανάμεσά τους τούς δίνουν εντολές πώς θα κατευθυνθούν. Τέσσερα-πέντε άτομα κατεβαίνουν από την πόρτα του Κοινοβουλίου πηγαίνοντας προς την έξοδο. 

Αναγνωρίζοντας εγώ ποιοι είναι, τους απευθύνω τον λόγο: Είστε ευχαριστημένοι γι’ αυτό που βλέπετε τώρα, όταν βλέπετε τους Εύζωνες έξω απ’ το ελληνικό Κοινοβούλιο και τους Έλληνες αστυνομικούς, εικοσάχρονα και εικοσιπεντάχρονα παιδιά, να δέχονται πέτρες και ξύλα από αλλόφρονες αλλοδαπούς; 

Ε, έκαναν το γνωστό που κάνει η Αριστερά όταν συναντιέται με τη Χρυσή Αυγή, έπεσαν κάτω και φώναζαν "Μας σκοτώνουν οι φασίστες! Μας σκοτώνουν οι φασίστες!" και μετά από ένα λεπτό το γνωστό "Αστυνομία, αστυνομία!". 

Πριν πέντε λεπτά φώναζαν "Μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι!" και μετά "Αστυνομία, αστυνομία!" για να τους προφυλάξει. 

Μετά, λέει ο κ. Κωνσταντίνου που έχει υποβάλει τη μήνυση, ότι κινήθηκα από πίσω του - θα το ήθελε, αλλά δεν γίνεται αυτό - και τον χτύπησα - λέει - στην πλάτη. 

Και πήγε μετά, τον Φεβρουάριο, για να δει ότι η πλάτη του είναι χτυπημένη κι ότι έχει μελανιά το χρυσό μου. Το Φεβρουάριο το είδε. 

Ποιος είναι ο Τζαβέντ Ασλάμ; Ποιος είναι αυτός ο Πακιστανός που είναι στην Ελλάδα; 
Υπάρχει ένταλμα της Ιντερπόλ. 
Θα πει επιτέλους κάποιος γιατί δεν συλλαμβάνεται; 
Ο αδελφός του είναι φυλακισμένος. 
Αυτός δεν μπορεί να πάει στο Πακιστάν, γιατί θα συλληφθεί. 
Ποιος είναι αυτός που καλεί σε ιερή τζιχάντ ενάντια στον ελληνικό λαό;»

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ: Τι σχέση έχουν όλα αυτά με την υπεράσπισή του; 

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Ιωάννης Τραγάκης): Κύριε συνάδελφε, παρακαλώ. Εγώ καταλαβαίνω τη θέση σας, αναγνωρίζω τη θέση σας, αλλά θα ήθελα να είστε πιο ήρεμος στις εκφράσεις σας και να μην απευθύνεστε στο Σώμα, αλλά να απευθύνεστε στο Προεδρείο από τη στιγμή που μιλάτε από τη θέση σας. 

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ: «Βεβαίως, κύριε Πρόεδρε, ευχαριστώ.
Ποιος είναι λοιπόν ο Τζαβέντ Ασλάμ; 
Ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος που καταζητείται από την Ιντερπόλ, δεν μπορεί να πάει στην πατρίδα του, κι εδώ κυκλοφορεί ελεύθερος ως Πρόεδρος της Ένωσης Πακιστανών; 
Έχει καταδικαστεί για εμπορία ανθρώπων, γι’ αυτό που συζητάγαμε πριν. Αυτός δεν μπορεί να πατήσει το πόδι του στην πατρίδα του. 
Ποιος είναι ο κ. Κωνσταντίνου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ; 
Είναι αυτός που βλέπουμε να περιφέρεται, σε όλα τα φιλμ και σε όλες τις φωτογραφίες, έξω από τη "Marfin"; 
Είναι αυτός σε είκοσι και τριάντα Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις;» 

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΑΜΠΟΥΛΗ: Ποια Marfin; Θα μας τρελάνει; (Θόρυβος-διαμαρτυρίες από την πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ) 

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Ιωάννης Τραγάκης): Ένα λεπτό. Παρακαλώ, μην διαμαρτύρεστε. Μην φωνάζετε. Θα αναφερθώ προσωπικά. Θα επαναλάβω αυτό που είπα και προηγουμένως. Κύριε συνάδελφε, αναφερθείτε στην υπόθεση που σας αφορά και μην βάζετε άλλες προεκτάσεις, οι οποίες δημιουργούν προβλήματα. Συνεχίστε. 

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ: «Δεν είναι προεκτάσεις, κύριε Πρόεδρε. Όλα αυτά τα γράφει μέσα η μηνυτήρια αναφορά. Να μην απαντήσω και στο Ελληνικό Κοινοβούλιο; 

Είμαι περήφανος, γιατί βρίσκομαι στο Ελληνικό Κοινοβούλιο με εντολή υπεράσπισης των Ελλήνων πολιτών μέσω του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. 

Το πράξαμε, το πράττουμε και θα το πράττουμε και στο μέλλον μέχρι να πάρουμε πίσω τις γειτονιές μας, μέχρι να πάρουμε πίσω τα χωριά μας, μέχρι να ξανανοίξουν οι σφαλιστές γρίλιες και οι πόρτες, μέχρι να νιώσει ο Έλληνας πολίτης ασφαλής, μέχρι ο τελευταίος λαθρομετανάστης να γυρίσει στο σπίτι του.» 

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΤΡΙΒΑΝΟΥ: Είναι ψέματα αυτά που λέτε! 

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Ιωάννης Τραγάκης): Τελειώσατε, κύριε Κουκούτση; 

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ: «Ναι, κύριε Πρόεδρε.»

*******
ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ευάγγελος-Βασίλειος Ι. Μεϊμαράκης): «... Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, έχω την τιμή να ανακοινώσω στο Σώμα το αποτέλεσμα της διεξαχθείσης ονομαστικής ψηφοφορίας επί των αιτήσεων άρσεως ασυλίας των συναδέλφων Βουλευτών.
Ψήφισαν συνολικά 254 Βουλευτές. 
Για τον συνάδελφο κ. Δημήτριο Κουκούτση: 
Υπέρ της άρσεως ασυλίας, δηλαδή "ΝΑΙ", ψήφισαν 253 Βουλευτές. 
Κατά της άρσεως ασυλίας, δηλαδή "ΟΧΙ", δεν ψήφισε κανένας Βουλευτής. 
Ψήφισε "ΠΑΡΩΝ" 1 Βουλευτής. 
Συνεπώς, η αίτηση της Εισαγγελικής Αρχής γίνεται δεκτή για την άρση της ασυλίας του.»

********

Δημήτρη Κουκούτση, ονειρεύεσαι μου φαίνεται!  Οι "σφαλιστές γρίλιες" δεν θα ξανανοίξουν ποτέ, ακόμη κι αν η Χρυσή Αυγή έδιωχνε όλους τους λαθρομετανάστες... 
Πού ζεις; Δεν έχεις πάρει χαμπάρι ότι υπάρχει ΔΥΣΤΥΧΩΣ και πλήθος Ελλήνων κακοποιών που όχι απλά ανταγωνίζονται τους κακούς λαθρομετανάστες (υπάρχουν ευτυχώς και άκακοι) αλλά συχνά τους ξεπερνάνε στις θηριωδίες;

Και δεν έχεις πάρει χαμπάρι ότι τα χωριά δεν θα τα πάρετε πίσω, διότι τα χωριά χρειάζονται τους λαθρομετανάστες να βοηθήσουν στις αγροτικές δουλειές τις οποίες περιφρονούν τα καλομαθημένα ελληνόπουλα, προτιμώντας την καφετέρια με χαρτζιλίκι από τον μπαμπά, τον παππού και τη γιαγιά;

Καλός ο εθνικισμός, κύριε Κουκούτση, κάλλιστος όμως ο ρεαλισμός...
Ειλικρινά λυπάμαι που το "σύστημα" φαίνεται αποφασισμένο να σας βάλει όλους στη φυλακή, αλλά, όπως είχα γράψει και σε προηγούμενα άρθρα μου, πρέπει να προσγειωθείτε στη ζοφερή πραγματικότητα και να παλέψετε για το εφικτό και όχι για το ουτοπικό.