ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2013

Μηχανή μεγάλου κυβισμού καταδίωξε το Γιώργο Γερμενή

Προς ΘΕΟΥ! 
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ!
Κύριε Σαμαρά, κύριε Δένδια, προστατέψτε τους εκλεγμένους εκπροσώπους του ελληνικού λαού! Προστατέψτε την κοινωνία από τους δολοφόνους!

«Εφιαλτικές στιγμές λέει ότι πέρασε πριν από δύο ώρες ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής, ο οποίος, κατευθυνόμενος με το αυτοκίνητό του από την Καισαριανή προς την Βουλή, αντιλήφθηκε μια μηχανή με δύο άτομα να τον ακολουθούν! 

Ο ίδιος συνειδητοποίησε πως στη μηχανή επέβαιναν δύο άτομα με μαύρο κράνος ο συνοδηγός και λευκό ο οδηγός, ενώ μάλιστα όπως ο ίδιος λέει το λευκό κράνος είχε γείσο, όπως ακριβώς εκείνο του εκτελεστή στο Νέο Ηράκλειο. 

Ο Γιώργος Γερμενής περνώντας με κόκκινο τα περισσότερα φανάρια έφτασε στη βουλή όπου και μπήκε με μεγάλη ταχύτητα στο γκαράζ, ενώ την ίδια ώρα οι άγνωστοι τον καταδίωκαν! 
«Μπήκα στη βουλή και σώθηκα» είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής στο makeleio.gr. 

Πριν από λίγο μάλιστα κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, ενώ περιέγραψε και την μηχανή, για την οποία ανέφερε ότι ήταν μεγάλου κυβισμού, όπως εκείνη των εκτελεστών!»
(Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 2013, ixnos)

29/08/2013

17/07/2013