ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2013

Το απόλυτο μπάχαλο στα κλειστά "Πανεπιστήμια"!

(πηγή photo)Βαβαί! Παπαί! Παρατείνεται η απεργία (εκβιασμός) των διοικητικών υπαλλήλων (αχ αυτή η δημοσιοϋπαλληλική μονιμότητα, η μήτηρ πάσης κακίας που διέλυσε τη χώρα...), και θα γίνεται, λέει, με βάση το (τρομοκρατικό) πλαίσιο των προηγούμενων εβδομάδων.


Ποιο είναι αυτό το "πλαίσιο"; Η περιφρούρηση όλων των εισόδων των ιδρυμάτων (κωλοχανείων) από αναρχοτραμπούκους ώστε να μην εισέρχονται σ' αυτά φοιτητές που θέλουν να σπουδάσουν ή καθηγητές. Οι ευσυνείδητοι και φιλομαθείς φοιτητές όμηροι των τραμπούκων! Έχασαν μια εξεταστική περίοδο και κινδυνεύουν να χάσουν και το εξάμηνο... 

Οι καθηγητές - άλλο που δεν θέλουν - βρίσκονται σε πληρωμένες διακοπές διαρκείας, λόγω αλληλεγγύης προς τους επαπειλούμενους με "κινητικότητα" διοικητικούς υπαλλήλους. 

Και η κυβέρνηση; Τι κάνει ρε παιδιά η κυβέρνηση; Ποιος κυβερνάει αυτόν τον τόπο; 
Χα, χα, χάαα! Βλέπετε εσείς να τον κυβερνάει κανένας; Εγώ βλέπω παντού αρπαχτές, εκβιασμούς, σχιζοφρένεια, μακακία, αυτομαστίγωμα, αυτισμό, χάος.
Μήπως πρέπει μερικοί προοδευτικοί καραδημοκράτες να βάλετε γυαλιά, όπως έβαλα κι εγώ, για να δείτε πιο καθαρά;

Εφόσον δεν υπάρχει ούτε λογική ούτε συνείδηση για να κατανοήσει ο δημόσιος υπάλληλος τα όρια της ελευθερίας του και τις υποχρεώσεις του προς το κοινωνικό σύνολο, πρέπει να αρθεί επιτέλους η μονιμότητα που τον έχει αποθρασύνει και τον έχει κάνει, από υπηρέτη, δυνάστη του λαού.

Παρακολουθήστε, αν έχετε την υπομονή, τα επόμενα video από τη χθεσινή "ΑΝΑΤΡΟΠΗ" του Γιάννη Πρετεντέρη, μπας και βγάλετε συμπέρασμα.
Τα δικά μου συμπεράσματα είναι ότι η δημοκρατία για τους Έλληνες είναι μια αυτοκαταστροφική πολυτέλεια.