ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2013

«ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΣΑΣ...»

Ηθικοί αυτουργοί της στυγερής διπλής δολοφονίας, 
πολιτικοί και ΜΜΕ, εργολάβοι του μίσους,
 δείτε κι εσείς το "κατόρθωμά" σας!
Άξιος ο μισθός σας από τον Άρχοντα του σκότους!


Ο Λάμπρος Φουντούλης, τραγικός πατέρας του Γιώργου Φουντούλη, ο οποίος δολοφονήθηκε την 1η Νοεμβρίου του 2013 μπροστά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο, βρήκε το κουράγιο και ανάρτησε σήμερα στο Facebook ένα συγκινητικό video από τα τελευταία γενέθλια του παιδιού του, με το σχόλιο:

«ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΣΑΣ. 
ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΑΤΕ. 
16/10/2013 τα τελευταία γενέθλιά του μαζί μας». 


 Στο βίντεο διακρίνεται και η αδελφή του Γιώργου Φουντούλη, η οποία πάσχει από σύνδρομο Down. (zougla.gr)

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Διαβάστε εδώ τα συγκινητικά μηνύματα που αναρτήθηκαν στο Facebook.

Η τρυφερότητα του Γιώργου Φουντούλη στην αδελφούλα του επιβεβαιώνει πέραν κάθε αμφιβολίας ότι ήταν ένα παλληκάρι με αγγελική ψυχή.

Στο καθαρό αλλά εμφανώς θλιμμένο βλέμμα του Γιώργου είναι γραμμένο ένα πελώριο "ΓΙΑΤΙ;"

Στο αμείλικτο αυτό "ΓΙΑΤΙ;" οφείλουν ν' απαντήσουν όλοι οι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του Γιώργου Φουντούλη, όλοι εκείνοι που έκλεψαν τα όνειρά του, έσπειραν μίσος εναντίον του και όπλισαν το χέρι του στυγερού δολοφόνου για να του αφαιρέσει την ίδια του τη ζωή, τόσο βάναυσα, τόσο άδικα, τόσο πρόωρα!

Κάρολε Παπούλια, Αντώνη Σαμαρά, Αρχιεπίσκοπε Ιερώνυμε, τι ψυχή θα παραδώσετε που δεν στείλατε ούτε ένα συλλυπητήριο μήνυμα στους χαροκαμένους γονείς του Γιώργου Φουντούλη και του Μάνου Καπελώνη; Τόσο πωρωμένοι είστε λοιπόν; Έχετε νεκρώσει ολοκληρωτικά τη συνείδησή σας; Έχει πετρώσει εντελώς η καρδιά σας;

Μην ξεγελάτε όμως τους εαυτούς σας. Υπάρχει Εκείνος που δεν μπορείτε να εξαπατήσετε, και Αυτός θα σας κρίνει. Διότι όπως λέει η Βίβλος, «Φοβερόν το εμπεσείν εις χείρας Θεού ζώντος.»