ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2013

Εύγε Γιάννη Δημαρά, αν και πολιτικός, παραμένεις Άνθρωπος!


Οι ανάλγητοι πολιτικοί του κατ' ευφημισμόν "συνταγματικού τόξου" με τις πέτρινες καρδιές δεν έστειλαν ούτε μία λέξη για να εκφράσουν προσωπικά (όχι συλλογικά και απρόσωπα ως κόμματα) τα συλλυπητήριά τους στις οικογένειες των άνανδρα δολοφονημένων παλικαριών, Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη. 

Φωτεινή εξαίρεση ο Γιάννης Δημαράς, βουλευτής του "Πανελληνίου Άρματος Πολιτών"!

Μπράβο Γιάννη!

Ο δημοσιογράφος, ο οποίος βίωσε μια ανάλογη τραγωδία πριν μια δεκαετία όταν έχασε τον γιο του από τροχαίο, απέστειλε επιστολή στην Χρυσή Αυγή, στην οποία γράφει: "Σε σας και τις οικογένειες των δυο αδικοχαμένων νέων, εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια. Η βία, από όπου κι αν προέρχεται, είναι καταδικαστέα".  (πηγή)