ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2013

Ηλίας Κασιδιάρης: Έκανα ένα έγκλημα, είπα την αλήθεια


ΒΟΥΛΗ, 27/11/2013- ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Ιωάννης Τραγάκης): Ωραία, καθίστε κάτω. Παρακαλώ. (Θόρυβος στην Αίθουσα) Παρακαλώ, ηρεμία στην Αίθουσα, Κύριε Κασιδιάρη, έχετε το λόγο επί της δικής σας πρότασης σε ό,τι αφορά την άρση της ασυλίας σας για πέντε λεπτά.

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: «Εγώ θα ήθελα αρχικά να καταγγείλω την υποκρισία όλων των κομμάτων, όλων των παρατάξεων, που συζητούν εδώ και ώρα για το αν είναι συνταγματικό ή όχι να ψηφιστεί μία τροπολογία, τη στιγμή που έχει καταλυθεί επί της ουσίας και το Σύνταγμα και το πολίτευμα και νομοθετεί εδώ μέσα η Βουλή των 297. 

Νομοθετεί και ψηφίζει η Βουλή όχι των 300, αλλά των 297. Μιλάμε για ξεκάθαρη κατάλυση του Συντάγματος και του πολιτεύματος. 

Μιλάμε για "..." του μνημονίου, την οποία την ανέχονται όλες οι πτέρυγες. 
Υποκριτικά κάνουν τις κοκορομαχίες.» 

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Ιωάννης Τραγάκης): Παρακαλώ! Σταματήστε για ένα λεπτό!

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: «Κύριε Πρόεδρε, επί της άρσεως ασυλίας μου...» 

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Ιωάννης Τραγάκης): Όχι. Θα σταματήσετε. 

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: «... θέλω να πω ότι είμαι κατηγορούμενος από κάποιους ψευδομάρτυρες.»

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Ιωάννης Τραγάκης): Καθίστε κάτω. Θα σταματήσετε. Θα σας δώσω ξανά τον λόγο. 

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: «Σας ακούω.» 

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Ιωάννης Τραγάκης): Σας έδωσα τον λόγο για να αναφερθείτε επί του κατηγορητηρίου που σας αφορά σε ό,τι αφορά την άρση της ασυλίας σας. Λέτε ορισμένα πράγματα. 

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: «Που σχετίζονται άμεσα.» 

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Ιωάννης Τραγάκης): Ένα λεπτό! Δεν επιτρέπω να λέγεται ότι εδώ υπάρχει «χούντα».  

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: «Ξεκάθαρα! Μετά λόγου γνώσεως το καταγγέλλω στον ελληνικό λαό. 
Εδώ υπάρχει "..." και καταλύεται... »

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Ιωάννης Τραγάκης): Εδώ υπάρχει κοινοβουλευτική Δημοκρατία! 
Διαγράφεται η φράση από τα Πρακτικά! 

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: «Επιμένω στην έκφραση, από τη στιγμή που νομοθετεί όχι η Βουλή των 300 ως ορίζει το Σύνταγμα, αλλά των 297. 

Όσον αφορά την άρση της ασυλίας μου, το ζήτημα αυτό σχετίζεται άμεσα με την καταγγελία που έκανα προηγουμένως, διότι εγώ δεν έχω μηνυθεί από τον Τζαμάλ – ή δεν ξέρω πως λεγόταν αυτός ο Πακιστανός που μήνυσε τον Βουλευτή Κουκούτση – αλλά έχω μηνυθεί από έναν καναλάρχη, από τον κ. Κοντομηνά, ιδιοκτήτη του ALPHA, από έναν εκπρόσωπο της πλουτοκρατίας. 

Και γιατί έχω μηνυθεί; Διότι αποκάλυψα τους ψευδομάρτυρες που έστειλαν στη φυλακή, σε συνεργασία με την Κυβέρνηση του μνημονίου, τον Αρχηγό του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας και δύο Βουλευτές μας και τα λέω – για να γίνω πιο ξεκάθαρος – για να ακούσουν εδώ μέσα οι Βουλευτές περί τίνος πρόκειται και κατά την ψηφοφορία στη συνέχεια να αναλάβουν και τις ευθύνες τους. 

Κατήγγειλα επωνύμως τον ψευδομάρτυρα κ. Γεωργακόπουλο και τη δημοσιογράφο Κουβελιώτη του ALPHA, διότι όχι μόνο είπαν ψέματα εις βάρος της Χρυσής Αυγής στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA, αλλά εν συνεχεία πήγαν στον Άρειο Πάγο και κατέθεσαν τα ψέματα αυτά. 

Μάλιστα, έχουν μηνυθεί ο κ. Κοντομηνάς, κάποιος Φουρλεμάδης, διευθυντικό στέλεχος του ALPHA και η συγκεκριμένη δημοσιογράφος και ο συγκεκριμένος ψευδομάρτυρας για τα εξής αδικήματα: απόπειρα απάτης στο δικαστήριο, ψευδορκία, ηθική αυτουργία σε ψευδορκία, ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση. 

Όσα λέω είναι αλήθεια. Έχουν διαπράξει αυτά τα εγκλήματα και αδιάψευστος μάρτυρας υπέρ μου είναι καλώς ή κακώς ο ίδιος ο Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βουρλιώτης, ο οποίος έστησε το άθλιο πόρισμα κατά της Χρυσής Αυγής, όπως έστησε πριν από κάποια χρόνια και τον άθλιο νόμο περί ευθύνης Υπουργών, διότι ο ίδιος έχει γράψει μέσα στη δικογραφία – του ξέφυγε – χειρόγραφα με στυλό και το όνομα του ψευδομάρτυρα Γεωργακόπουλου και το όνομα της δημοσιογράφου Κουβελιώτη, το οποίο εν συνεχεία διέγραψε με μία γραμμή. 

Μάλιστα, ο συγκεκριμένος ψευδομάρτυρας που κατήγγειλα – και ο οποίος έχει μηνυθεί - έχει δικογραφία στην Εισαγγελία Πειραιά για ενδοοικογενειακή βία εις βάρος της κόρης του, εκεί όπου περιλαμβάνεται και το κατάπτυστο αδίκημα της αποπλάνησης ανηλίκου. 

Εγώ θα πάω στο δικαστήριο, γνωρίζω ότι θα πάω στο δικαστήριο, παρ’ ό,τι πιστεύω πως κάποιοι έντιμοι Βουλευτές θα καταψηφίσουν αυτήν την πρόταση σήμερα, διότι η Επιτροπή εδώ πέρα έχει αποφανθεί ομοφώνως "ναι". 

Διότι εγώ δεν είμαι Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με ακάλυπτες επιταγές να αποφαίνεται η Επιτροπή ομοφώνως "όχι". 

Εγώ έκανα ένα έγκλημα: Είπα την αλήθεια, κατήγγειλα τα κακώς κείμενα, κατήγγειλα τα μεγάλα συμφέροντα. 

Εδώ, λοιπόν, σήμερα το ζήτημα είναι και πολιτειακό, γιατί η ασυλία των Βουλευτών θεσπίστηκε θεωρητικά για έναν λόγο, να μπορούν οι Βουλευτές να μιλάνε ανοιχτά και δημόσια ενάντια στην πλουτοκρατία, ενάντια σε καναλάρχες, ενάντια σε μεγάλα συμφέροντα. 

Είναι, λοιπόν, το συγκεκριμένο αίτημα, η συγκεκριμένη ψηφοφορία και μία δοκιμασία, για να φανεί αν υπάρχουν ακόμα εδώ άνθρωποι οι οποίοι διατηρούν ένα ίχνος αξιοπρέπειας. 

Οποιοσδήποτε το επιθυμεί μπορεί να γίνει ουρά του Κοντομηνά, όπως άλλοι είναι ουρά του Βαρδινογιάννη για να τους βγάζει στο STAR, ουρά του Μπόμπολα για να τους βγάζει στο MEGA, ουρά του Αλαφούζου για να τους βγάζει στον ALPHA.

Ιδού, λοιπόν, πεδίο δόξης λαμπρό, για να δούμε ποιοι Βουλευτές είναι αξιοπρεπείς και δεν γίνονται ουρές καναλαρχών!
Ευχαριστώ.»

******

ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ευάγγελος-Βασίλειος Ι. Μεϊμαράκης): «... Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, έχω την τιμή να ανακοινώσω στο Σώμα το αποτέλεσμα της διεξαχθείσης ονομαστικής ψηφοφορίας επί των αιτήσεων άρσεως ασυλίας των συναδέλφων Βουλευτών. 
Ψήφισαν συνολικά 254 Βουλευτές. 
(...)
Για τον συνάδελφο κ. Ηλία Κασιδιάρη: 
Υπέρ της άρσεως ασυλίας, δηλαδή "ΝΑΙ", ψήφισαν 254 Βουλευτές. 
Κατά της άρσεως ασυλίας, δηλαδή "ΟΧΙ", δεν ψήφισε κανένας Βουλευτής. 
"ΠΑΡΩΝ" δεν ψήφισε κανένας Βουλευτής. 
 Συνεπώς, η αίτηση της Εισαγγελικής Αρχής γίνεται δεκτή για την άρση της ασυλίας του. »