ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013

O "φασίστας" Νότης Σφακιανάκης και οι... "άλλοι"


Ποιοι είναι οι "άλλοι"; Είναι οι "δημοκράτες", ντε! Αυτοί που καταπίνουν την κάμηλο της φασιστικής κυβέρνησης και διυλίζουν τον κώνωπα των "νεοναζί".

Οι "άλλοι" είναι αυτοί που φοβούνται να εκφράσουν τις σκέψεις τους, παρόλο που ισχυρίζονται ότι έχουμε δημοκρατία και η ελευθερία του λόγου είναι η θεμελιώδης αρχή της.

Οι "άλλοι" είναι εκείνοι που τσουλάνε με το ρεύμα του ποταμού διότι δεν έχουν την ψυχική δύναμη να πάνε κόντρα στο ρεύμα.

Οι "άλλοι" είναι τα "πρόβατα" που δεν διανοούνται να βγουν από τη "στάνη" της κοινωνικής πλειοψηφίας για να μην τα φάει ο "λύκος". 

Οι "άλλοι" είναι εκείνοι που σαν φτερά παρασύρονται όπου φυσάει ο άνεμος της προπαγάνδας...

Οι "άλλοι" είναι όσοι έχουν κατ' ουσίαν εξουσιοδοτήσει τρίτους να σκέπτονται, να κρίνουν και ν' αποφασίζουν για λογαριασμό τους και αρκούνται στην υιοθέτηση απόψεων από δεύτερο χέρι.

Οι "άλλοι" είναι οι δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι που κλείνονται στο καβούκι τους και καταπίνουν τη γλώσσα τους, για να μη γίνουν "στόχος" της "δημοκρατίας" που τους τρομοκρατεί.

Οι "άλλοι" είναι οι υποκριτές που γλείφουν πάντα τους ισχυρούς για να ξεκολλήσουν κανένα κοκαλάκι ή κοψίδι, άσχετα αν κατ' ιδίαν τους σιχαίνονται και τους φτύνουν.

Οι "άλλοι" είναι όλοι εκείνοι που ανέχονται και προσκυνάνε όσους ευθύνονται για τη δυστυχία τους.

Στην εποχή της δαιμονοποίησης της Χρυσής Αυγής, όπου μια ειδεχθής τρομοκρατική οργάνωση συστήθηκε για να την εξολοθρεύσει, απειλώντας ευθέως και όλους όσοι θα ταχθούν υπέρ της, κακά τα ψέματα, χρειάζονται βαρίδια για να μιλήσει ένας καταξιωμένος τραγουδιστής όπως μιλάει ο Νότης Σφακιανάκης.

22/11/2013

22/11/2013

23/11/2013