ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2013

VIDEO-οδοιπορικό "ΣΟΚ και ΔΕΟΣ" στην αμαρτωλή ΕΡΤ


Η αποκατάσταση της νομιμότητας  ή "νομιμότητας" από την κατοχική συγκυβέρνηση των Σαμαρά-Βενιζέλου άργησε 5 μήνες! Πάλι καλά...

Για να σας πω την αλήθεια, χάρηκα με τη χθεσινή εισβολή των ΜΑΤ στο υπό πεντάμηνη κατάληψη Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.  Όχι γιατί πιστεύω ότι η ΝΕΡΙΤ θα είναι ποιοτικά καλύτερη, αξιοκρατική, αντικειμενικότερη ή οικονομικότερη από την παλιά ΕΡΤ (το παράνομο τέλος υπέρ ΕΡΤ συνεχίζεται), αλλά διότι είμαι κατά των φασιστικών καταλήψεων δημοσίων κτιρίων από τους βολεμένους κρατικοδίαιτους (δείτε το όργιο εδώ) και κατά της παρανομίας. 

Κοντολογίς, είμαι ενάντια στο φαύλο κύκλο "φασισμός στο φασισμό" που διέλυσε τη χώρα και εξαθλίωσε τους πολίτες της. Κάποιος πρέπει να έχει τον τελευταίο λόγο, και όχι με καθυστέρηση μηνών, κι αυτός πρέπει να είναι η κυβέρνηση, όποια κι αν είναι αυτή. Αλλιώς επέρχεται το χάος.

Ωστόσο, εάν στη "δημοκρατία" τα προβλήματα δεν μπορούν ποτέ να λυθούν με πολιτισμένο διάλογο, δικαιοσύνη και αίσθημα ευθύνης προς το κοινωνικό σύνολο, αλλά πρέπει να λυθούν με συνεχιζόμενες απεργίες, καταλήψεις, αυθαιρεσίες, τραμπουκισμούς ένθεν κι ένθεν, εκβιασμούς, κλπ., τότε πρέπει να παραδεχτούμε ότι δεν έχουμε ούτε καν υποτυπώδη δημοκρατία αλλά ασυδοσία, αναρχία και μπάχαλο. Με άλλα λόγια είμαστε ανάξιοι δημοκρατικού πολιτεύματος.


7/11/2013


7/11/2013

Ας δούμε τώρα σπαραξικάρδια στιγμιότυπα από το μελόδραμα ΕΡΤ:

11/06/2013

14/06/2013

21/06/2013

19/07/2013 (Δείτε το κείμενο εδώ)

Πάμε τώρα λίγο πίσω για να θυμηθούμε έργα και ημέρες της αμαρτωλής και σπάταλης ΕΡΤ:

16/05/2010

17/01/2011

29/05/2011

14/01/2012

19/09/2012