ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου 2013

Χ. Θεοχάρης προς φοροφυγάδες: Κλέψτε ελεύθερα μετά τις 10 μ.μ.Να παραιτήσουν πάραυτα το Χάρη Θεοχάρη και ν' ασκηθεί δίωξη εναντίον του για προτροπή σε φοροδιαφυγή μετά τις 10 το βράδυ. 
Είναι εθνικά επιζήμιος για τη θέση που κατέχει ως νοητικά ανάπηρος!

«Οι έλεγχοι στην αγορά που είχαν σταματήσει εδώ και ένα μήνα, αρχίζουν ξανά από την 1η Δεκεμβρίου. 
Ωστόσο, δεν θα γίνουν από τη νέα Υπηρεσία Προληπτικού Ελέγχου που θα υποκαταστήσει το ΣΔΟΕ, αλλά από υπαλλήλους των ΔΟΥ που επιφορτίζονται προσωρινά με τα καθήκοντα αυτά για τους επόμενους τρεις μήνες, ύστερα από εντολή του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων κ. Χάρη Θεοχάρη. 

Σύμφωνα με τις οδηγίες, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, αναμένεται να συγκροτηθούν συνεργεία με δύο έως και τέσσερα άτομα. Τα συνεργεία αυτά θα βγαίνουν στην αγορά τις πρωινές, απογευματινές και βραδινές ώρες και μέχρι τις 10 μμ, όλες τις ημέρες της εβδομάδας, για να διενεργούν ελέγχους. 
Κάθε Δευτέρα όμως θα στέλνουν απολογιστικά στοιχεία στο υπουργείο για το τι ελέγχους έκαναν και τι απέδωσαν.» (πηγή)

Ώστε είχαν σταματήσει οι έλεγχοι στην αγορά εδώ και ένα μήνα, ε; 
Πήγαν καλά τα έσοδα και σας βάρυναν, ε;
Ε, ρε χούντα που σας χρειάζεται επειγόντως!