ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2013

Ρεπορτάζ του ALPHA διεγείρει σε ρατσιστική βίαΌπως είχα διαβάσει εδώ, μεταξύ άλλων το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο προβλέπει την επιβολή χρηματικής ποινής από πέντε έως είκοσι χιλιάδες ευρώ και φυλάκιση τριών μηνών σε όποιον προκαλεί, διεγείρει ή εκτρέπει σε πράξεις ή ενέργειες βίας ή μίσους κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων που προσδιορίζονται βάσει συγκεκριμένων φυλετικών, γενετικών και άλλων χαρακτηριστικών τους ή κατά πραγμάτων που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτούς, με τρόπο που εκθέτει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη ή απειλείται η ζωή, η ελευθερία ή η σωματική ακεραιότητα τους.

Καλούνται επομένως όλα τα αντιρατσιστικά κόμματα του λεγόμενου "συνταγματικού τόξου" να επιπλήξουν τον ALPHA, αν δεν τον τιμωρήσουν με βαριά πρόστιμα, διότι υποκινεί σε ρατσιστική βία εναντίον Κινέζων και Αφρικανών.

Φρόνιμα παιδιά!!! Τι θα πει οι Κινέζοι κλείνουν τα μαγαζιά των Ελλήνων; 

Όλοι ίσα δικαιώματα δεν έχουμε, φιλοξενούντες και απρόσκλητοι φιλοξενούμενοι; 
Το λέει άλλωστε και το ΕΣΥ. 
Πληρώσαντες ασφαλιστικές εισφορές και μη πληρώσαντες έχουμε τα ίδια δικαιώματα. 
Άλλο τώρα αν το ΕΣΥ βούλιαξε από την πολλή φιλοξενία των απρόσκλητων εισβολέων. 
Ωστόσο, πρώτος ΕΣΥ ο ξένος, δεύτεροι και καταϊδρωμένοι εμείς οι γηγενείς.
Όλοι άνθρωποι είμαστε.

Μην ξαναπαρουσιάσετε, λοιπόν, τέτοια ρεπορτάζ διότι θα σας αποκληρώσει ο αντιρατσιστής μεγάλος αδελφός, αρχιτέκτονας της παγκοσμιοποίησης των δεινών!
Τα δεινά πρέπει να μοιράζονται, βρε!