ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2013

Ηλίας Κασιδιάρης: "Στήνεται σκευωρία για δήθεν κατάλυση του πολιτεύματος"ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ, Βουλή 11/12/2013: «Θα τονίσω κατ’ αρχήν ότι καταψηφίζουμε το παρόν νομοσχέδιο, διότι έχουμε τελείως διαφορετική αντίληψη και τελείως διαφορετική πολιτική πρόταση και για τα ασφαλιστικά ταμεία και κυρίως για τον τρόπο καταπολέμησης της μαύρης εργασίας, η οποία έχει πλήξει τα οικονομικά της χώρας και η οποία, για να λέμε την αλήθεια, σε ένα πάρα πολύ μεγάλο ποσοστό της σχετίζεται άμεσα με τη λαθρομετανάστευση.

Εγώ δεν θα κάνω γενικόλογες αναλύσεις. Θα μιλήσω με πολύ συγκεκριμένα παραδείγματα, με πολύ συγκεκριμένες καταγγελίες πολιτών που έλαβα σήμερα. Από την Κατοχή της Αιτωλοακαρνανίας με κάλεσαν αγρότες, στους οποίους το κράτος ζητάει να πληρώνουν ΟΓΑ για να εργαστούν ως εργάτες γης. Ορθώς ζητάτε να πληρώσουν ΟΓΑ οι Έλληνες αγρότες. Την ίδια ώρα, όμως, μου λένε αυτοί οι άνθρωποι ότι υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι από την Αλβανία, οι οποίοι δεν πληρώνουν ΟΓΑ και υπάρχει απόλυτη ανοχή από τους ελεγκτικούς φορείς. 
Έχουμε εδώ, λοιπόν, μια ξεκάθαρη περίπτωση ρατσισμού εις βάρος των Ελλήνων.

Μια βόλτα να βγεις στους δρόμους της Αθήνας, μία βόλτα να κάνεις στην οδό Πατησίων μπροστά από την ΑΣΟΕΕ, για παράδειγμα, θα δεις εκεί ότι ανθεί το παραεμπόριο. 
Δεν μιλάνε για είσπραξη ασφαλιστικών εισφορών για τους δήθεν εργαζομένους εκεί. 
Θα σας αναφέρω ένα παράδειγμα από τη χθεσινή ημέρα. Έκανε επιχείρηση το ΣΔΟΕ στην πλατεία Κουμουνδούρου. Εκεί είναι πάνω από δέκα χρόνια που λειτουργούν κινέζικα καταστήματα, στην απόλυτη πλειοψηφία τους, παράνομα. Και όσοι φέρονται να είναι νόμιμοι, έχουν κάνει δεκάδες παρατυπίες για να λειτουργούν.

Και βλέπαμε στην τηλεόραση ένα εστιατόριο στο οποίο υποτίθεται έγιναν κάποιες συλλήψεις αλλοδαπών οι οποίοι εργάζονταν εκεί και το οποίο δεν είχε το παραμικρό παραστατικό και λειτουργούσε εντελώς παράνομα. Έγιναν οι συλλήψεις, έγινε η επιχείρηση, πήγαν κάμερες και την κατέγραψαν και μισή ώρα αργότερα ξεκίνησε αυτό το κατάστημα να λειτουργεί και πάλι. 
Δεν έκλεισε. Μιλάμε για ένα απόλυτο θέατρο του παραλόγου!

Καταρρέουν τα ασφαλιστικά ταμεία. Βεβαίως, ευθύνη για αυτό δεν έχουν οι αλλοδαποί. Δεν είναι αυτή η θέση μας. Εγώ ανέφερα κάποια παραδείγματα που μας κατήγγειλαν πολίτες. Το πρόβλημα σε αυτή τη χώρα, το πρόβλημα στην Ελλάδα των τελευταίων δεκαετιών είναι η άθλια διαχείριση εκ μέρους των κυβερνήσεων της κλεπτοκρατίας.

Τα ασφαλιστικά ταμεία καταρρέουν για έναν βασικό λόγο. Οι διαχειριστές τους έπαιξαν χρηματιστήριο, έπαιξαν τοξικά ομόλογα, έγιναν δεκάδες κακουργήματα, δεκάδες παρατυπίες και όμως για όλα αυτά τα εγκλήματα δεν πήγε κανείς στη φυλακή. 
Και όσο δεν πηγαίνει κανείς στη φυλακή για την πολιτική διαφθορά, δεν υπάρχει περίπτωση να εξυγιανθεί το σύστημα σε κανένα επίπεδο ούτε στο επίπεδο της ασφάλισης.

Και βέβαια είναι γνωστό και το σκάνδαλο με τις συντάξεις που λάμβαναν αλλοδαποί, οι οποίοι δούλευαν για έναν χρόνο στην Ελλάδα και τους πλήρωνε το ελληνικό δημόσιο. 

Θα έρθω στις θέσεις του κόμματός μας, στις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή και στις προτάσεις μας, διότι καλή η πολιτική κριτική, αλλά εμείς θέλουμε να διαχωρίσουμε τη θέση μας από όλους τους υπόλοιπους κάνοντας πολύ συγκεκριμένες προτάσεις ευρύτερα για το ζήτημα εργασία.

Κατ’ αρχήν όλοι οι Έλληνες φωνάζουν – η παρούσα Κυβέρνηση το αρνείται – με όλη τους τη δύναμη ότι το μνημόνιο βύθισε τη χώρα σε βαθιά ύφεση και εκτόξευσε τα ποσοστά της ανεργίας. Το πρόβλημα αυτό εδράζεται στις θλιβερές μεταπολιτευτικές πολιτικές που οδήγησαν σε διάλυση κάθε παραγωγική διαδικασία.

Η ουσία του προβλήματος είναι δηλαδή ότι ως χώρα δεν παράγουμε απολύτως τίποτα και δευτερευόντως ότι πλημμυρίσαμε ως χώρα με λαθρομετανάστες. Σε όσες επιχειρήσεις δεν έκλεισαν, τα μεροκάματα έπεσαν λόγω της μαύρης εργασίας των λαθρομεταναστών. Και για τη λύση του προβλήματος της ανεργίας, η πρόταση της Χρυσής Αυγής είναι μία, άμεση και μεσοπρόθεσμη: στροφή στην εθνική παραγωγή και φυσικά άμεση απέλαση των λαθρομεταναστών. Άμεση απέλαση λαθρομεταναστών σημαίνει εκατοντάδες χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας για Έλληνες.

Εδώ οφείλουμε να επισημάνουμε ότι το έγκλημα της πτώσης του ημερομισθίου, το ότι έχουν φτάσει στον πάτο τα μεροκάματα, οφείλεται και στους εργοδότες και στους μεγαλοεργολάβους, οι οποίοι, όμως, εκμεταλλεύθηκαν την παρουσία των λαθρομεταναστών. Αυτοί που τα οικονόμησαν, δηλαδή, από την όλη ιστορία είναι αυτοί για τους οποίους ψηφίζατε χθες να αυξηθεί η τιμή των διοδίων. Είναι οι μεγαλοεργολάβοι, οι καναλάρχες που εκμεταλλεύονται ακόμα κι αυτήν την πληγή της ελληνικής κοινωνίας, τη λαθρομετανάστευση. 

Και δεν είναι μόνο, δυστυχώς, οι μεγαλοεργολάβοι, αλλά είναι και απλοί πολίτες – χιλιάδες Έλληνες πολίτες, δυστυχώς – που προτίμησαν να φύγουν από τη γη τους, να μη δουλεύουν στο χωράφι, στην οικοδομή κλπ. και να δώσουν τα σπίτια τους σε αλλοδαπούς για να βιώνουν εκεί παράνομα. Κι αντί να πάει το κράτος, αντί να πάει ένας εισαγγελέας να σφραγίσει κάθε τέτοια κατάσταση ανομίας, ανέχεται αυτό το φαινόμενο.

Για την αναδιάταξη της εθνικής μας οικονομίας, για την επανεκκίνηση της πρωτογενούς παραγωγής αυτά είναι τα μείζονα, αυτά είναι τα αιτήματα της εποχής που θα σημάνουν και τη δυνατότητα παραγωγικής εργασίας σε όλο τον ελληνικό λαό.

Η Χρυσή Αυγή δεν υπόσχεται άφθονο χρήμα, δεν υπόσχεται χαμηλότοκα δάνεια. Η Χρυσή Αυγή δεν υπόσχεται ότι θα επιστρέψουμε στις θλιβερές μέρες του 2004 που ήταν εθνικό μας πρότυπο να έχει ο καθένας ένα ακριβό τζιπ από πλαστικό, από δανεικό χρήμα. Η Χρυσή Αυγή θέτει ως στόχο την επιστροφή στην πρωτογενή παραγωγή και την παραγωγική εργασία. Θέσεις εργασίας μπορούν να δημιουργηθούν μόνο με έναν τρόπο: Με την εκμετάλλευση του εθνικού μας πλούτου, γεωτρήσεις υδρογονανθράκων, ορυχεία για πολύτιμους λίθους και σιδηρομεταλλεύματα. Και, φυσικά, εάν ξεκινήσει αυτή η διαδικασία, άμεσα θα έχουμε έσοδα. Αυτό έχει δείξει η διεθνής πρακτική, η εμπειρία τόσων κρατών. Και πρόταση μας είναι τα έσοδα να επενδυθούν στον πρωτογενή τομέα, σε νέες γεωργικές, κτηνοτροφικές, αλιευτικές μονάδες και αμέσως μετά στην προσπάθεια αναδημιουργίας μιας κραταιής εθνικής βιομηχανίας.

Θέλω να σταθώ σε ένα από τα άρθρα  – θα το θέσουμε κι αύριο το θέμα  του νομοσχεδίου, το οποίο δεν το έχει αναφέρει άλλος ομιλητής. Επειδή, όμως, άπτεται πολύ ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, είμαστε υποχρεωμένοι να το θίξουμε και να εκφράσουμε την κάθετη αντίθεσή μας.

Σύμφωνα με το άρθρο 11, λοιπόν, "Απόδοση Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) από την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης ΑΕ", ταυτόχρονα με την υποβολή της αίτησης για τη χορήγηση του πιστοποιητικού γέννησης του νεογέννητου πρέπει να παραλαμβάνει και ΑΜΚΑ. 
Υπάρχουν πολλοί, υπάρχουν χιλιάδες Έλληνες πολίτες που εκφράζουν την άποψη ότι δεν θέλουν, ότι δεν επιθυμούν να παραλάβουν Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης. Σεβόμενη η Κυβέρνηση τα προσωπικά δεδομένα και τα πιστεύω των πολιτών αυτών, δεν θα έπρεπε να φέρει προς ψήφιση το άρθρο 11, διότι, απ’ ό,τι φαίνεται, επειδή πολλοί πολίτες θα αρνηθούν, θα υπάρχουν και νέοι Έλληνες πολίτες οι οποίοι θα είναι αδήλωτοι στην ουσία, γιατί θα αρνούνται τη χρήση του συγκεκριμένου Αριθμού.

Αυτό είναι ένα ζήτημα που άπτεται των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων των πολιτών, ένα ζήτημα για το οποίο είμαστε πάρα πολύ ευαίσθητοι, διότι τις τελευταίες δύο ημέρες πέσαμε κι εμείς θύματα μιας άθλιας επιχείρησης συκοφαντίας. Είδαμε να διαρρέουν σε κανάλια προσωπικά δεδομένα. Είδαμε να διαρρέουν ακόμα και δεδομένα από μία ανακριτική διαδικασία, εντελώς παράνομα. Αυτό, βεβαίως, δεν είναι καθόλου τυχαίο. Αυτό έγινε για δύο λόγους, τους οποίους θα τους αναλύσω:

Αυτό έγινε γιατί, πρώτον, τις δύο ημέρες που πέρασαν ψήφιζε η Βουλή το νομοσχέδιο για τα διόδια και για τα εκατομμύρια ευρώ διευκολύνσεων σε εργολάβους, οι οποίοι έχουν στα χέρια τους κανάλια και εφημερίδες.

Δεν είναι τυχαίο ότι το "ΕΘΝΟΣ" και το MEGA του "εθνικού" μας εργολάβου Μπόμπολα είναι αυτό που ξεκίνησε αυτήν την εκστρατεία κατά της Χρυσής Αυγής, αυτή τη δυσφήμιση που περιείχε πάρα πολλές παρανομίες, όπως τη διαρροή ανακριτικού υλικού.

Δεν είναι τυχαίο, επίσης, ότι στην παρουσίαση του βιβλίου του Παναγιωτόπουλου, του διευθυντή ειδήσεων του MEGA, ο οποίος είχε πει την άληστου μνήμης έκφραση, "Δεν πρόκειται ποτέ να προβάλω τη Χρυσή Αυγή, δεν πρόκειται ποτέ να δώσω βήμα στη Χρυσή Αυγή"  σε αυτή τη δημοκρατία πιστεύουν αυτοί που κρατάνε στα χέρια τους την παραπληροφόρηση των Ελλήνων πολιτών  στην παρουσίαση του βιβλίου του οποίου πρώτη μούρη  θα έλεγα  "πρώτο τραπέζι πίστα" για την ακρίβεια  αν δείτε και τις φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει και στο διαδίκτυο  ήταν ποιοι άλλοι;  ο Βενιζέλος και ο Σαμαράς. Οι εκπρόσωποι της χούντας του μνημονίου ήταν παρόντες στη συγκεκριμένη βιβλιοπαρουσίαση. Αυτό είναι μια απόδειξη ότι το υπάρχον πολιτικό σύστημα διαπλέκεται ξεκάθαρα με τους εργολάβους, τους καναλάρχες, τους νταβατζήδες της δημόσιας ζωής.

Και μη με κρίνει το Προεδρείο για την έκφραση. Ανήκει σε πρώην Πρωθυπουργό, ο οποίος τα είπε, αλλά δεν τα έκανε ποτέ πράξη. Θέλω να κάνω μια καταγγελία σε όσο χρόνο μου απομένει, μια βαρυσήμαντη καταγγελία: Αυτή τη στιγμή στον Άρειο Πάγο εξυφαίνεται μια νέα σκευωρία εις βάρος της Χρυσής Αυγής κατόπιν άνωθεν πολιτικών εντολών.

Όπως είδατε σε όλες τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει σταδιακά και δραματικά για εσάς, ανεβαίνει ραγδαία. Γι’ αυτό το λόγο, αφού είδατε ότι απέτυχε η σκευωρία με τη δήθεν εγκληματική οργάνωση – βοά ο νομικός κόσμος, βοά ο δικαστικός κόσμος της χώρας για τις παρανομίες σας και για την εκτροπή  σύμφωνα με τα "παπαγαλάκια" του δικαστικού ρεπορτάζ, τα οποία "κάρφωσαν" αυτήν την ιστορία, στήνεται νέα, μεγαλύτερη και αθλιότερη σκευωρία εις βάρος μας, όπου είναι πιο ευφάνταστη από την εγκληματική οργάνωση. Γίνεται λόγος για προπαρασκευαστικές ενέργειες για δήθεν κατάλυση του πολιτεύματος.

Έχετε αναγγείλει  – και το καταγγέλλω αυτό δημόσια, για να το ακούσει ο ελληνικός λαός  ακόμα και ημερομηνίες των εξελίξεων. Λέει, "αμέσως μετά τις γιορτές". Δηλαδή, ως τότε δεν κινδυνεύετε από την εγκληματική μας δράση, δεν υπάρχει κίνδυνος να ανατρέψουμε το πολίτευμα. Θα κάνετε ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς και μετά θα γίνουν όλα αυτά. Βέβαια, αυτά όλα γίνονται, γιατί ταυτόχρονα μετράτε τις δημοσκοπήσεις, μετράτε τι λέει όλος ο ελληνικός λαός. Και ο ελληνικός λαός στην κυριολεξία βοά, στην κυριολεξία επαναστατεί για αυτήν την αθλιότητα, την οποία στήνουν στον Άρειο Πάγο κατόπιν άνωθεν πολιτικών εντολών.

Σκοπός σας είναι ένας και μοναδικός: Να μειώσετε την εκλογική επιρροή της Χρυσής Αυγής. Φοβάστε και στήνετε όλες αυτές τις σκευωρίες, γιατί στις επερχόμενες ευρωεκλογές η Χρυσή Αυγή θα είναι πρώτο κόμμα, γιατί στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές η Χρυσή Αυγή θα εκλέξει δημάρχους, θα εκλέξει περιφερειάρχες στους μεγαλύτερους δήμους και περιφέρειες της χώρας.

Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός σας πανηγύριζε ξεδιάντροπα, δήλωνε σε μεγάλες εφημερίδες, "θα τους λιώσω, θα τους συντρίψω", μιλώντας για ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα, το οποίο αυτήν τη στιγμή βρίσκεται πάρα πολύ ψηλά στη συνείδηση του ελληνικού λαού. Έλεγε, μάλιστα, στον κύκλο του, σε κλειστό κύκλο, "με όλα αυτά που κάνω, θα ρίξω τη Χρυσή Αυγή κάτω από το 2%, θα της πάρω τις ψήφους και έτσι θα είμαι πρώτο κόμμα".

Τελικά, τώρα που βλέπετε ότι δεν πήρατε καμία ψήφο  – το αντίθετο, μάλιστα, μας δώσατε ψήφους, γιατί ο ελληνικός λαός καταλαβαίνει ποιος είναι ο αληθινός εχθρός αυτού του άθλιου συστήματος της ξενοκρατίας  τώρα στήνετε τη νέα σκευωρία σας.

Καταγγέλλω, λοιπόν, δημόσια όλο αυτό το βρώμικο πολιτικό παρασκήνιο. Καταγγέλλω όσους δικαστικούς κρίνουν με βάση ιδεοληψίες και εντολές που λαμβάνουν από πολιτικούς και όχι με βάση το γράμμα του νόμου. Είναι επίορκοι αυτοί οι δικαστικοί.

Καταγγέλλω, επίσης, τους επίορκους που διαρρέουν ανακριτικό υλικό στα κανάλια. Ήδη σήμερα το ΕΣΡ καταδίκασε αυτήν την παρανομία. Δυστυχώς, αντί να επιβάλει πρόστιμα ως ορίζει ο νόμος, έκανε μία απλή σύσταση. Δυστυχώς!

Σε όλο το υλικό πάντως  και αυτό που θα πω τώρα είναι σημαντικό – που παράνομα διαρρέετε σε όλα τα κανάλια, με το οποίο κάνετε πλύση εγκεφάλου στους Έλληνες, δεν υπάρχει ούτε μία παράνομη πράξη. Προκαλώ οποιονδήποτε – οποιονδήποτε! να υποδείξει έστω και μία παράνομη πράξη! Έστω και μία! Υποδείξτε μας, ειδάλλως πάψτε να υβρίζετε, να λασπολογείτε και να συκοφαντείτε.

Η Χρυσή Αυγή είναι ο μόνος φόβος της κλεπτοκρατίας, των πολιτικών απατεώνων και των διεθνών τοκογλύφων. Γι’ αυτόν το λόγο, κλείσατε τον Αρχηγό του δεύτερου αυτήν τη στιγμή πολιτικού κόμματος της χώρας και Βουλευτές μας σε "λευκά" κελιά και ψάχνετε απεγνωσμένα τρόπο να κλείσετε όλους εμάς σε "λευκά" κελιά. 

Δεν θα καταφέρετε, όμως, απολύτως τίποτα, διότι η Χρυσή Αυγή είναι πανελλήνιο κίνημα, το μοναδικό πολιτικό κόμμα που αγωνίζεται  και αυτό το λέει ρητά το πρόγραμμά μας και να το ακούσουν καλά όλοι  και θα επαναφέρει την άμεση δημοκρατία στη χώρα, ούτως ώστε για όλα τα μείζονα εθνικά ζητήματα να αποφασίζει άμεσα ο ελληνικός λαός με δημοψηφίσματα, κάτι που εσείς έχετε καταργήσει. 
Ευχαριστώ.»

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Ιωάννης Δριβελέγκας): Το λόγο έχει ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας κ. Παφίλης για δώδεκα λεπτά.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΦΙΛΗΣ: Ακούσαμε πολλά για αντισυστημικά εδώ από ένα νεοναζιστικό κόμμα…

ΕΛΕΝΗ ΖΑΡΟΥΛΙΑ: Διαγράψτε τη λέξη, παρακαλώ.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΦΙΛΗΣ: …που δεν έχει και το θάρρος να το πει, αλλά το αποκηρύσσει. Τέτοια παλικαριά!

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ: Όπως και να το πούμε, ο κόσμος έρχεται.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΦΙΛΗΣ: Μη βιάζεστε.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ: Εσείς μη βιάζεστε.