ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2013

Ο Μανώλης Γλέζος υπέρ των "σταυρωτήδων των χριστιανικών αρχών"


«Δεν μπορώ να αποστώ από τις αρχές μου. 
Τους σταυρωτήδες των χριστιανικών αρχών, τους διαστρεβλωτές των Αρχαίων Ελλήνων και όλους αυτούς που θέλησαν να διαβρώσουν την ελληνική κοινωνία, δεν τους πολεμάμε με αποφάσεις, αλλά πολιτικά. 
Δεν τους πολεμάμε όπως αυτοί επιδιώκουν», εξήγησε ο Μανώλης Γλέζος για τη στάση του στην ψηφοφορία. (left.gr)

Μπράβο Μανώλη! Το πέταξες, όμως, το καρφί σου, για να μη γίνει καμιά παρεξήγηση και θεωρηθείς κρυφοχρυσαυγίτης.

Ώστε "σταυρωτήδες των χριστιανικών αρχών" οι παλιοχρυσαυγίτες, ε;
Βρε τους μπαγάσηδες! Δίνουν αίμα μόνο για Έλληνες, ενώ οι αριστεροί δε δίνουν καθόλου, "υπερασπιζόμενοι" τις αρχές ενός θεού-Χριστού στον οποίο δεν πιστεύουν!

Βολεύει η επιλεκτική επίκληση των χριστιανικών αρχών κάπου-κάπου, Μανώλη...
Το κάνουν κι άλλοι βΟλευτές... Μερικοί, μάλιστα, όπως ο αγριοκαπιταλιστής (αυτοαποκαλούμενος "σοσιαλιστής" και "αριστερός"!) με το πληθωρικό "πόθεν αίσχος", Βαγγέλης Βενιζέλος, πότε-πότε παραθέτουν και Βιβλικά εδάφια για να υπερασπιστούν τα πολιτικά τους συμφέροντα.

Πιστεύεις, άραγε, ειλικρινά ότι οι βΟλευτές των κομμάτων του λεγόμενου "συνταγματικού τόξου" δεν είναι σταυρωτήδες αλλά υπερασπιστές των χριστιανικών αρχών;
Καλά εγώ πώς δεν το είχα πάρει χαμπάρι τόσες δεκαετίες;

Και όλη αυτή η μπόχα της διαφθοράς που αναδύεται διαχρονικά από το Κοινοβούλιο και μας πνίγει δεν προέρχεται από "δημοκράτες" σταυρωτήδες των χριστιανικών αρχών;  Από υπερασπιστές των αρχών αυτών προέρχεται;  Δηλαδή, όλοι οι υποκριτές, οι άπληστοι και αδίστακτοι πολιτικάντηδες που καταλήστεψαν τον ελληνικό λαό και τον εξαθλίωσαν εφαρμόζουν τις χριστιανικές αρχές τις οποίες οι χρυσαυγίτες σταυρώνουν;

Άραγε, δεν αφίστασαι από τις αρχές σου, Μανώλη Γλέζο, όταν τοποθετείς όλους αυτούς στο απυρόβλητο;
Είδες τα εισοδήματα, τα ακίνητα, τις καταθέσεις και τις επενδύσεις σε ξένα funds κάποιων συντρόφων σου που μας κάνουν αριστερό κήρυγμα - όλα για το λαό! - και υπόσχονται να σώσουν κι αυτοί το λαό όταν έρθουν στην εξουσία;
Για ρίξε μια ματιά να δεις πόσο αδίστακτοι σταυρωτήδες των χριστιανικών αρχών είναι κι αυτοί.

"Μη θησαυρίζετε θησαυρούς επί της γης..." είπε ο Χριστός.
Πόσο προκλητικό και βάρβαρο είναι σήμερα, όταν ο λαός πεινάει και κάποιοι αυτοκτονούν από απελπισία, να βλέπεις πρωτοκλασάτα στελέχη του  ψευτοαριστερού κόμματος στο οποίο ανήκεις, του ΣΥΡΙΖΑ, να συμπεριφέρονται όπως οι φιλάργυροι καπιταλιστές τους οποίους δημόσια εξορκίζουν...

«Ως άριστοι γνώστες των οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος και Γιώργος Σταθάκης ξέρουν πού να επενδύσουν τα διαθέσιμα κεφάλαια τους. 
Οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ διαθέτουν μεγάλο χαρτοφυλάκιο σε ξένα funds. 
O σκιώδης υπουργός Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος, έχει επενδύσει ποσό που αγγίζει τα 500.000 ευρώ σε funds όπως η JP MORGAN, ή η BLACK ROCK
ενώ ο Γιώργος Σταθάκης επένδυσε στα αμοιβαία κεφάλαια της JP MORGAN, της BLACK ROCK και άλλων συναφών εταιρειών συνολικό ποσό 426.000 ευρώ.» (πηγή)

 Ποια είναι η Black Rock, Μανώλη Γλέζο; Διάβασε τα επόμενα μπας και σου διαφεύγουν:

«Μέτοχος της Eldorado Gold, της εταιρείας η οποία έχει αναλάβει τα Μεταλλεία Χαλκιδικής είναι η γνωστή σε όλους Black Rock. 
Μικρομέτοχοι της Black Rock, αφού έχουν αγοράσει μετοχές της, είναι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Σταθάκης και Ευκ. Τσακαλώτος. 
Δηλαδή δύο αριστεροί βουλευτές στηρίζουν έναν επενδυτικό κολοσσό που έχει επενδύσει και στα "αμαρτωλά" Μεταλλεία Χρυσού για τα οποία ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεκινήσει πόλεμο. 

Σκεφτείτε το απλά. Την ίδια ώρα που άλλοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας έχουν σηκώσει μπαϊράκι επανάστασης προκειμένου να μη γίνει η επένδυση της Eldorado Gold στη Χαλκιδική, οι κ. Τσακαλώτος και Σταθάκης "στηρίζουν" εμμέσως την εταιρεία που κάνει τις εξορύξεις.» (πηγή)

Κατάλαβες τώρα πού το πάω, Μανώλη Γλέζο; 
Σταυρωτήδες των χριστιανικών αρχών είναι όλα τα κόμματα, από τους κόκκινους φασίστες της άκρας αριστεράς έως τους μαύρους φασίστες την άκρας δεξιάς, με όλους τους ενδιάμεσους υποκριτές. Αν θέλεις, μάλιστα, να το πάω και πιο πέρα, σταυρωτήδες των χριστιανικών αρχών είμαστε όλοι οι Έλληνες, γι' αυτό φτάσαμε στο σημερινό κατάντημα.

Προτού λοιπόν χαρακτηρίσεις τους πολιτικούς σου αντιπάλους, να θυμάσαι τα λόγια του Χριστού:

«Και διατί βλέπεις το ξυλάριον το εν τω οφθαλμώ του αδελφού σου, την δε δοκόν την εν τω οφθαλμώ σου δεν παρατηρείς; 
Ή πώς θέλεις ειπεί προς τον αδελφόν σου, "Άφες να εκβάλω το ξυλάριον από του οφθαλμού σου", ενώ η δοκός είναι εν τω οφθαλμώ σου; 
Υποκριτά, έκβαλε πρώτον την δοκόν εκ του οφθαλμού σου, και τότε θέλεις ιδεί καθαρώς δια να εκβάλης το ξυλάριον εκ του οφθαλμού του αδελφού σου.» (Κατά Ματθαίον 7: 3-5)

===============

18/12/2013: Αποτέλεσμα της ψηφοφορίας:

«Υπέρ 241, Κατά 26, Παρών 5

Θετική ψήφο για αναστολή της χρηματοδότησης της ΧΑ έδωσαν οι βουλευτές της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ και του ΚΚΕ και ανεξάρτητοι βουλευτές. Κατά της αναστολής χρηματοδότησης του κόμματός τους ψήφισαν οι βουλευτές της ΧΑ και οι περισσότεροι βουλευτές των ΑΝΕΛ.

Οι βουλευτές των ΑΝΕΛ εμφανίστηκαν με τρεις διαφορετικές γραμμές, ενώ ο πρόεδρος του κόμματος απουσίαζε από την ψηφοφορία.

Από τους βουλευτές των ΑΝΕΛ: "ναι" στην αναστολή ψήφισαν ο Γαβριήλ Αβραμίδης και ο Νότης Μαριάς. 

Ο Τέρενς Κουίκ, η Χρυσούλα Γιαταγάνα, η Ραχήλ Μακρή, ο Γ. Νταβρής, ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο Κ. Γιοβανόπουλος, η Σταυρούλα Ξουλίδου, ο Παύλος Χαϊκάλης, ο Βασίλης Καπερνάρος και ο Γ. Δημαράς ψήφισαν "όχι". 

"Παρών" δήλωσαν ο Παναγιώτης Μελάς, η Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά, η Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η Έλενα Κουντουρά και η Μίκα Ιατρίδη.

Επίσης, "όχι" είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος.» (left.gr)