ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2013

Τα "είπα ξείπα" περί αποδείξεων του Χάρη Θεοχάρη

Αυτός ο χαζοχαρούμενος τύπος, ο Χάρης Θεοχάρης, είναι ακατάλληλος και άκρως επικίνδυνος ως γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, οι δε περί συλλογής αποδείξεων παλινδρομήσεις του είναι περίτρανη απόδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά με τη νοητική συγκρότηση του Χαρούλη.
Δεν το λέω μόνο εγώ, το είπαν κι άλλοι.

Δείτε τα επόμενα video και βγάλτε μόνοι σας συμπέρασμα. Βέβαια τα συμπεράσματα έπρεπε να τα είχαν ήδη βγάλει εκείνοι που τον τοποθέτησαν στη θέση αυτή, εκ των αποτελεσμάτων, δηλαδή εκ της μη πάταξης της φοροδιαφυγής. Αλλά κι αυτοί τυφλοί είναι και ανίκανοι να παράγουν λογικούς συνειρμούς...

5/12/2013

7/12/2013

Μετά όμως από το σούσουρο που προέκυψε στα ΜΜΕ, ο λιποβαρής εις φαιάν ουσίαν Χάρης Θεοχάρης έσπευσε να διευκρινίσει στο Twitter του:

Μπράβο ρε Χαρούλη! Μόνος σου το σκέφτηκες αυτό ή σου το υπαγόρευσαν άλλα μυαλά πιο λιποβαρή από το δικό σου;

Ώστε από το 2014, σε 20 μέρες δηλαδή, δεν θα μαζεύουμε αποδείξεις! Πιάσαμε τους στόχους καταπολέμησης της φοροδιαφυγής (από πίσω), μπήκαμε σε κατά φαντασίαν "πλεονάσματα",  λόγω πλεονάσματος ανικανότητας, και τώρα ήρθε η ώρα ν' ανταμειφθούμε επιστρέφοντας και πάλι στο όργιο της φοροδιαφυγής!

Καταλάβατε αλύτρωτοι σύντροφοι τι μεγάλα μυαλά χειρίζονται τα της ανοικονόμητης οικονομίας μας;

Φαίνεται ότι είχε στριμωχτεί ο Χαρούλης και οι άλλοι, είχαν κουραστεί να σκέπτονται για να κατεβάσουν φαεινές ιδέες, κι εκεί που στις 5/12, όπως ακούσατε και στο video, δεν είχαν καταλήξει ακόμη για το ποιες αποδείξεις θα μετράνε από το 2014 και μετά, ποιες θα έχουν μπόνους επιστροφής χρημάτων και άλλα αγιοβασιλιάτικα, δύο μέρες αργότερα βγήκε και μας είπε ότι από το 2014 δεν θα χρειάζονται καθόλου αποδείξεις!  Σαν άλλος Μέγας Αλέξανδρος, έκοψε το γόρδιο δεσμό των αποδείξεων για νάχει το κεφάλι του ήσυχο!

Ε ρε γλέντια οι φοροφυγάδες, έτσι και υλοποιηθεί το μεγαλεπήβολο αυτό σχέδιο του χαζοχαρούμενου Χαρούλη Θεολύπη!

Α, ναι, να μην ξεχάσω να σας θυμίσω  ότι ο Χαρούλης διετέλεσε αντιπρόεδρος της Lehman Brothers!  Συνέβαλες κι εσύ, Χάρη, στην κατάρρευσή της το 2008, που σηματοδότησε την παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση;