ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2013

Στο σεντούκι κρύβει τις αποταμιεύσεις του ο Τσίπρας;


Το "πόθεν αίσχος" του Τσίπρα με συγκίνησε σφόδρα, παίδες! Όταν είδα ότι οι τραπεζικές καταθέσεις του συντρόφου Αλέξη είναι μόλις 100 ευρώ, προς στιγμήν δάκρυσα για τον αναξιοπαθούντα πρόεδρο του ΣΥνασπισμού της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς.

Κατόπιν συνήλθα και έβαλα κάτω τη λογική και σκέφτηκα: Τι ριζοσπαστικός αριστερός θα ήταν ο σύντροφος Αλέξης, αν είχε καταθέσεις στις καταραμένες τράπεζες; Έτσι ηρέμησα.
Φαίνεται ότι από τις 74.000 ευρώ εισόδημα που είχε ο σύντροφος το 2011, αφού αφαίρεσε τα 6.600 ευρώ που είναι τα ετήσια δίδακτρα για το ιδιωτικό, λόγω "σοσιαλιστικής" ιδεοληψίας από πίσω, νηπιαγωγείο του γιου του, άντε και να ξόδεψε κάνα 30.000 ευρώ για τη συντήρηση της οικογένειάς του, τα υπόλοιπα, σκέφτηκα, θα τα μοίρασε στα αναξιοπαθούντα συντρόφια του, σαν καλός κομμουνιστής που είναι.  Και φυσικά το έκανε αθόρυβα, ακολουθώντας την ευαγγελική ρήση, αν και άθεος, που λέει "μη γνώτω η δεξιά σου τι ποιεί η αριστερά σου". (Με το αριστερό τα έδωσε λόγω ιδεολογίας). Έτσι δεν έμεινε τίποτα για αποταμίευση στην τράπεζα.

Έλα όμως που, πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρις, ξύπνησε ο καχύποπτος εαυτός μου, και έκανα αρνητικές σκέψεις για τον χωρίς τσίπα, Τσίπρα... Αναρωτήθηκα, πού τα βρήκε τα 14.000 ευρώ που πλήρωσε τον Ιούνιο του 2012 για να γεννήσει η Περιστέρα του το δεύτερο γιο τους στην ακριβότερη Σουίτα του ιδιωτικού Μαιευτηρίου ΙΑΣΩ, αφού είχε μόνο 100 ευρώ καταθέσεις στην Τράπεζα;

Στη συνέχεια ξανακοίταξα την πρώτη σελίδα του "πόθεν αίσχος" και βλέπω στα στοιχεία της συζύγου κενό. Άφαντη η Περιστέρα! Ανύπαρκτη στα "πόθεν αίσχος"!
Α, λέω, πονηρός ο βλάχος Τσίπρας. Δεν παντρεύεται την Περιστέρα του για να βάζει τις καταθέσεις στ' όνομά της και να μας το παίζει φτωχολογιά. Έτσι γλιτώνει και την κριτική από τα συντρόφια του και το διασυρμό από τις δεξιές κακές γλώσσες.

Εκτός κι αν σήκωσε τα χρήματα και τα έστειλε έξ' από δω για να μην πιάσει τον εαυτό του και την Περιστέρα του η τσιμπίδα όταν έρθει - χτύπα ξύλο - στη εξουσία και κουρέψει τις καταθέσεις όπως έχει απειλήσει σε ανύποπτο χρόνο...

Κι έζησε ο Τσίπρας (ανιψιός του Παττακού) και η Περιστέρα του καλά και οι αποχαυνωμένοι αριστεροί χειρότερα...

Φαντάζεστε τι ψέμα έχει να πέσει αν γίνει πρωθυπουργός - κούφια η ώρα που τ' ακούει - αυτός ο κίβδηλος κομμουνιστής που κοροϊδεύει την κοινωνία και πιστεύει ότι ο λαός τρώει ακόμη αριστερό κουτόχορτο;