ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2013

SOS! Έκκληση στον ψυχίατρο Β. Κατσιούλη ν' αποφανθεί για τον Πελεγρίνη

Θεοδόσης Πελεγρίνης: «Οι διοικητικοί υπάλληλοι έδωσαν το αίμα τους για να σώσουν τις σάρκες τους.»
«Πυγολαμπίδα":  Σώζονται οι σάρκες χωρίς το αίμα τους, κύριε πρύτανη της ανοησίας και της ματαιοδοξίας;

Έκκληση προς ειδικό από την "πυγολαμπίδα":

Αξιότιμε ψυχίατρε, κύριε Βαγγέλη Κατσιούλη, 

Ευρισκόμενη σε πλήρη σύγχυση - όπως και όλοι οι νεοέλληνες - ως προς τα όρια της τρέλας από τη σωφροσύνη, της ανευθυνότητας από την υπευθυνότητα, της γελοιότητας από τη σοβαρότητα, του εμπαιγμού από το σεβασμό του κοινωνικού συνόλου, της αχρειοσύνης από την αρετή, απευθύνομαι σ’ εσάς για να ζητήσω τη δημόσια γνωμάτευσή σας για τον ΗΘΟΠΟΙΟ-πρύτανη του κλειστού, εδώ και 3 μήνες, "Πανεπιστημίου" Αθηνών, Θεοδόση Πελεγρίνη που κάθε άλλο παρά Θεό-δοτος είναι. Περισσότερο για Διαβολό-δοτος μου μοιάζει...


Γιατί σας επιφόρτησα με το βαρύ αυτό καθήκον; Διότι είχα διαβάσει εδώ ότι είστε ψυχίατρος και ένας από τους εξυπνότερους ανθρώπους στον κόσμο, με δείκτη νοημοσύνης 198, όταν ο Αϊνστάιν είχε IQ 160, και ο μέσος όρος IQ, σύμφωνα με τον παγκόσμιο διαγωνισμό της Cerebrals Society, είναι 100.


Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, η Μοίρα σας έταξε να ψυχαναλύσετε τους έχοντες καίριες θέσεις στο ελληνικό δημόσιο μπάχαλο και ν’ αποφανθείτε για το ποιοι πρέπει να φορέσουν επειγόντως το ζουρλομανδύα προτού κατεδαφίσουν ό,τι έχει απομείνει ακόμη όρθιο στη χώρα του δύοντος ηλίου, ονόματι Τρελλαδιστάν.


Αν δεν το κάνετε και συνεχίσετε να λουφάζετε, ενώ η χώρα καταρρέει στο χάος και τη διεθνή ανυποληψία, και ο λαός στην οικονομική και ηθική εξαθλίωση, τότε το IQ σας είναι νούμερο χωρίς αντίκρισμα.


Μην ξεχάσετε να βγάλετε διάγνωση και για τη Σύγκλητο που αποφάσισε ομόφωνα τη μη παραπομπή του Πελεγρίνη στο Πειθαρχικό, καθώς και για τον Υπουργό Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλο που προσκυνάει τον Πελεγρίνη εδώ και τρεις μήνες.


Προς ενημέρωσή σας, σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε τι έχει συμβεί σχετικά με τον τρελοπρύτανη Πελεγρίνη - εγώ έκανα ήδη τη διάγνωσή μου - σας παραθέτω τα επόμενα video, και αμαρτίαν ουκ έχω: