ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2014

Ο Παύλος Τσίμας μιλάει για τα ξωτικά του (τ)ΣΥΡΙΖΑ!Προσέξτε στο 3:26 λεπτό την ποδοσφαιροποίηση από τον Παύλο Τσίμα της αντιπαράθεσης μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την τρομοκρατία: Η μεν πρώτη θέλει να μαζέψει τους ψήφους των νοικοκυραίων σείοντας τον μπαμπούλα της τρομοκρατίας, ο δε δεύτερος θέλει να τρομάξει τους ίδιους ότι με τη ΝΔ θα χάσουν τα σπίτια τους!

Τρομερός συλλογισμός MEGAλοδημοσιογράφου! Τι θέλει να πει ο κύριος Τσίμας; 
Μήπως ότι η τρομοκρατία μας χρειάζεται για να μην χάσει ο κόσμος τα σπίτια του;
Μήπως ότι πρόβλημα τρομοκρατίας δεν υπάρχει, αλλά απλά το σκαρφίστηκε η ΝΔ προς άγραν ψήφων!

Απορεί και εξίσταται όμως ο Παύλος διότι αυτή είναι πρωτοφανής συζήτηση! Είναι πρωτοφανές στην Ελλάδα να κατηγορείται η ενάρετη και φιλειρηνική Αριστερά για σχέση με την τρομοκρατία. 
Τι εννοεί ο άνθρωπος; Ότι η κατηγορία της ΝΔ είναι παράδοξη επειδή στο παρελθόν η Αριστερά δεν είχε σχέση με την τρομοκρατία;

Ομολογεί όμως στη συνέχεια ο Παύλος ότι η συζήτηση γίνεται επειδή όντως στο ΣΥΡΙΖΑ έχουν προσέλθει μερικές ομάδες και άνθρωποι οι οποίοι προέρχονται από μια άλλη παράδοση της Αριστεράς, εξωτική, εξωκοινοβουλευτική, αυτοί οι οποίοι στη δεκαετία του ’80 και του ’90 θεωρούσαν το ΚΚΕ και το ΚΚΕ Εσωτερικού συμβιβασμένες και πουλημένες δυνάμεις της Αριστεράς, και μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ διατηρούν αυτόν τον εξωτικό λόγο και φέρνουν τον Τσίπρα σε δύσκολη θέση.

Νάτες λοιπόν οι παρείσακτες, μα καλοδεχούμενες μέχρι στιγμής, ομάδες με τον εξωτικό λόγο στο ΣΥΡΙΖΑ! 

Προσέξτε όμως πόσο κομψά το θέτει ο Παύλος: οι τρομοκράτες είναι αριστεροί με εξωτικό λόγο! Δηλαδή ξωτικά, μ’ άλλα λόγια φρικιά!

Πάντως ο κ. Τσίμας νομίζει ότι ο Τσίπρας θα ήθελε να τελειώσει αυτό το θέμα και να το κλείσει, αλλά φαίνεται ότι δυσκολεύεται να το κλείσει, ακριβώς γιατί,...
όπως λέει, αν η Νέα Δημοκρατία θέλει να τρομάξει τους νοικοκυραίους με την τρομοκρατία, ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να τους τρομάξει με τον κίνδυνο να δυσκολέψει η ζωή τους, να χάσουν τα σπίτια τους και να περιοριστούν κι άλλο τα εισοδήματά τους. Δεν τους βολεύει πάντως το θέμα της τρομοκρατίας.

Πιάσε τ’ αυγό και κούρεψτο! Πόσα παίρνει άραγε ο Τσίμας για να λέει αυτές τις βλακείες;
Ο άνθρωπος είναι αλλού γι αλλού! Βγάλατε εσείς νόημα; Ούτε ο ίδιος ξέρει τι ήθελε να πει. Πάντως όχι την αλήθεια! Μάλλον πολιτικές σκοπιμότητες ήθελε να εξυπηρετήσει αλλά τα έκανε μπάχαλο. Βέβαια, όπως συμβαίνει συνήθως, πολλοί τον άκουσαν και λίγοι κατάλαβαν ότι κάπου χάνει. Αν ήμουν αφεντικό του θα τον απέλυα πάραυτα.

Την πληρωμένη απάντηση ο Τσίμας την πήρε από το Γιάννη Πρετεντέρη: «Πάντως, αν δεν τους βολεύει, δεν κάνουν και τίποτα για να το κλείσουν. 
Εγώ είδα ότι σήμερα δεν παίρνουν αποστάσεις από τους ακραίους που λες, τους εξωτικούς, όπως τους ονομάζεις. 
Διώχνουν τον Τατσόπουλο που ήταν αντίπαλός τους. Άρα δεν παίρνει αποστάσεις από αυτούς που τρομάζουν τους νοικοκυραίους είναι το συμπέρασμα της βραδιάς.»

Παύλος Τσίμας: «Έχεις δίκιο, είναι ένα πρόβλημα αυτό. Είναι ένα πρόβλημα το οποίο οι ίδιοι αισθάνονται ότι πρέπει να αντιμετωπίσουν γρήγορα.»

Επιτέλους κάτι έβγαλε το στρίμωγμα του Πρετεντέρη. Ο κ. Τσίμας αισθάνεται ότι στο ΣΥΡΙΖΑ αισθάνονται ότι πρέπει να αντιμετωπίσουν το θέμα των εξωτικών γρήγορα!

Δείτε τώρα την πλήρη  αντιπαράθεση Νέας Δημοκρατίς-ΣΥΡΙΖΑ:

Από τη Νέα Δημοκρατία, για τη σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η "συνιστώσα της τρομοκρατίας" εντός ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτεται. 

Στελέχη του από το πρωί επιχειρούν να προσφέρουν άλλοθι στους δολοφόνους και την τρομοκρατία χαρακτηρίζοντας τα εγκλήματά τους ως "πολιτικές πράξεις". 

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δρίτσας δηλώνει ότι οι εγκληματίες-τρομοκράτες "δεν είναι δολοφόνοι του κοινού ποινικού δικαίου" και ότι η δράση τους ήταν "πολιτική".


Ο Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης αναγνωρίζει "πολιτικό υπόβαθρο" στους εγκληματίες της 17Ν. 


Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Στρατούλης χαρακτηρίζει στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που συμπαθούν τη 17Ν (Γιαννόπουλο- Μπελαντή και Μπαρζέφσκι)* εξαιρετικούς, αναφέροντας: "είναι πολύ φίλοι μου, είμαστε δεμένοι μέσα σε κοινωνικούς αγώνες, σε ανοιχτούς κοινωνικούς αγώνες, σε ανοιχτούς δημόσιους κοινωνικούς αγώνες, είναι αγωνιστές για τα προβλήματα του λαού και της Δημοκρατίας". 


Σήμερα ο κ. Τσίπρας οφείλει εμπράκτως να ξεκαθαρίσει τη θέση του. Χωρίς μισόλογα και υπεκφυγές. Ο κ. Τσίπρας οφείλει άμεσα να διαγράψει τους βουλευτές του που χαρακτηρίζουν ως "πολιτικές πράξεις" τις δολοφονίες της 17Ν. Εκτός και αν συμφωνεί μαζί τους! 


Ο Ελληνικός λαός περιμένει από τον κ. Τσίπρα να ξεκαθαρίσει το κόμμα του από τη "συνιστώσα της τρομοκρατίας". Άμεσα! Διαφορετικά θα σημαίνει ότι η ταύτιση μαζί της είναι προσωπική του επιλογή! Και κάθε μέρα θα τον ρωτάμε, αποκαλύπτοντας τους συνεργάτες του. Μέχρι να τοποθετηθεί επισήμως και εμπράκτως! * 


Νίκος Γιαννόπουλος συνιστώσα «ΡΟΖΑ» (μάρτυρας υπεράσπισης του Δ. Κουφοντίνα) που τον χαρακτηρίζει «αγωνιστή με ευγενή κίνητρα» και τη 17 Νοέμβρη «μία αριστερή οργάνωση». (Ο Δ. Κουφοντίνας καταδικάστηκε σε 11 φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη για συμμετοχή σε 11 δολοφονίες, ληστείες, εκρήξεις).

Μάνια Μπαρσέφσκι - μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, μάρτυρας υπεράσπισης του Σάββα Ξηρού που είχε επιτεθεί στη δικαιοσύνη για την καταδίκη των μελών της 17 Ν, κάνοντας -μεταξύ άλλων- λόγο, για «δίκη φρονημάτων» (Ο Σάββας Ξηρός καταδικάστηκε σε 6 φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη για συμμετοχή σε 6 δολοφονίες, εκρήξεις, ληστείες και συμμετοχή στην οργάνωση).
Δ. Μπελαντής - μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ - συμμετέχει σε εκδηλώσεις «για την απελευθέρωση των πολιτικών κρατουμένων της 17Ν» από κοινού με τον Κουφοντίνα και σε εκδηλώσεις της «επιτροπής για την απελευθέρωση του Α. Γιωτόπουλου»
Γιωτόπουλος καταδικάστηκε σε 17 φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη για ηθική αυτουργία σε 17 δολοφονίες, εκρήξεις, ληστείες και για τη συμμετοχή του στη 17Ν)» 
*Περισσότερα εδώ.

Ακολουθεί η άσχετη απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν λέει τίποτα για την ταμπακιέρα. Μου θυμίζει την παροιμία: «Γειά σου Γιάννη, κουκιά σπέρνω.»


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΔ 


 «Η θλιβερή και επικίνδυνη για τη δημοκρατία εμφυλιοπολεμική λογική της Νέας δημοκρατίας βρίσκεται στην κορύφωσή της. Το νέο επικοινωνιακό τρομοσήριαλ σε σκηνοθεσία Αντώνη Σαμαρά, εμείς δεν θα το παρακολουθήσουμε, ας το απολαύσει ο ίδιος με τους συνεργάτες του. 


Ο ελληνικός λαός, δυστυχώς, για τον πρωθυπουργό έχει στραμμένη την προσοχή του στην καταστροφική πολιτική που εφαρμόζει. Ό,τι και να κάνει, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.»


Τελικά εσείς τι καταλάβατε; Είναι αγωνιστές της Δημοκρατίας οι τρομοκράτες-δολοφόνοι, σε οποιονδήποτε πολιτικό χώρο κι αν εντάσσονται, ή όχι; 

Στο θέμα αυτό αναφέρθηκα και στο προηγούμενο άρθρο μου.