ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014

Ηλία Κασιδιάρη, σήμερα έβαλες ένα επικίνδυνο αυτογκόλ!


Σπουδαιογελοίες σκηνές αγρίου κοινοβουλευτικού "πολιτισμού" εκτυλίχτηκαν για άλλη μια φορά σήμερα στο "ναό" της Δημοκρατίας, με τον εκρηκτικό, ου μην αλλά χαρισματικό νεαρό ρήτορα, Ηλία Κασιδιάρη,... σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Ιδού το τεκμήριον:


Ηλία Κασιδιάρη, με το να χάνεις την ψυχραιμία σου και να βρίζεις τους συναδέλφους σου βουλευτές, χάνεις το όποιο δίκιο μπορεί να έχεις. 
Δέξου, σε παρακαλώ, μια συμβουλή από την "πυγολαμπίδα": ξεκόλλα τη βελόνα...
του γραμμοφώνου σου από την αποφυλάκιση των φυλακισμένων - άλλοι αποφασίζουν γι' αυτά - και για όσο χρόνο είσαι ελεύθερος χρησιμοποίησε το βήμα της Βουλής, που καθυβρίζεις ενώ είσαι μέλος της, για να κάνεις δημιουργικές προτάσεις για τα νομοσχέδια που συζητούνται.

Καταλαβαίνω ότι με την προφυλάκιση του αρχηγού σου και των άλλων πέντε συναδέλφων σου βουλευτών, με τη στυγνή δολοφονία των δύο νεαρών συναγωνιστών σας, και με το βάρος των ευθυνών της εκπροσώπησης της Χρυσής Αυγής που έπεσε πάνω σου υφίστασαι τεράστια ψυχολογική και σωματική πίεση που κοντεύει να κλονίσει επικίνδυνα το νευρικό σου σύστημα και την υγεία σου. Πρόσεχε παιδί μου γιατί είσαι νέος και είναι κρίμα να εξαντλείς καθημερινά τα όρια της αντοχής σου.

Κατά τ' άλλα δεν βλέπω να έχεις συνειδητοποιήσει ούτε εσύ...
τις ευθύνες του κόμματός σου για τις αρνητικές εξελίξεις, τις δολοφονίες μελών σας και τις προφυλακίσεις, και συνεχίζεις να παριστάνεις, μαζί με τους υπόλοιπους, το απόλυτο θύμα. 
Δεν είδα καμία αυτοκριτική, καμία παραδοχή έστω λαθών αν όχι εγκλημάτων, καμία διάθεση αλλαγής πολιτικής, συμπεριφοράς και γλώσσας.

Quo vadis, Ηλία Κασιδιάρη; Εάν όλοι οι βουλευτές είναι κλέφτες, προδότες, πουλημένοι και απατεώνες τότε οι έντιμοι της Χρυσής Αυγής δεν έχουν θέση εκεί μέσα και δεν πρέπει να δέχονται αποζημιώσεις από ένα σάπιο σύστημα
Υπάρχει κάτι το σχιζοφρενικό εδώ, δε νομίζεις; Εξάλλου, είχατε διαμαρτυρηθεί όταν κατηγορηθήκατε ότι πάτε να καταλύσετε το πολίτευμα. Άρα το θέλετε το Κοινοβούλιο, έτσι δεν είναι;

Αν αλλάξατε γνώμη, τότε βγείτε στα βουνά να οργανωθείτε  - άλλωστε τα τάγματα εφόδου στα οποία εκπαιδεύεστε εκεί παραπέμπουν - παραδεχτείτε ότι είστε μια εν δυνάμει επαναστατική οργάνωση (με ναζιστικές εμμονές) και όχι εγκληματική οργάνωση που σας κατηγορούν, και πάψτε να κλαίγεστε για την κακιά σας μοίρα και τις αδικίες εις βάρος σας. 

Όταν επιτίθεσαι κατά μέτωπο σ' ένα σύστημα, τι περιμένεις; Να σου πει το σύστημα "ευχαριστώ΄"; Θα σε πολεμήσει με όσα μέσα διαθέτει, και εν προκειμένω - συγνώμη αν σας υποτιμώ - ο πόλεμος της Χρυσής Αυγής εναντίον του σάπιου πολιτικοοικονομικού κατεστημένου, ντόπιου και ξένου, μοιάζει με πόλεμο ποντικού προς ελέφαντα. Δυστυχώς ζούμε σ' έναν κόσμο αδικίας όπου οι ισχυροί και διεφθαρμένοι έχουν - πάντα είχαν - το πάνω χέρι. Ακόμη και στην εποχή του Χριστού...

Αν δεν βαριέστε, περισσότερες νουθεσίες προς Χρυσαυγίτες από την "πυγολαμπίδα" και προτάσεις θα βρείτε σε προηγούμενα άρθρα μου.  (Δείτε εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ κι εδώ)

Στη συνέχεια παραθέτω σχετικό απόσπασμα από τα σημερινά επεισοδιακά Πρακτικά της Βουλής:

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Ιωάννης Δριβελέγκας): Τον λόγο έχει ο συνάδελφος κ. Ηλίας Κασιδιάρης για επτά λεπτά.

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Έχω τον λόγο για να μιλήσω σε ποια Βουλή; Για να μιλήσω σε μια Βουλή παράνομη; Διότι αυτή η Βουλή δεν αποτελείται πλέον από 300 Βουλευτές, αλλά από 294 Βουλευτές, καθώς έξι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής που έκαναν το έγκλημα να πουν την αλήθεια, να πουν πως αυτή η Βουλή έχει καταντήσει πλέον διαφθορείο του ελληνισμού, βρίσκονται σήμερα στη φυλακή.

Με αυτόν τον τρόπο έχει καταλυθεί το Σύνταγμα των Ελλήνων και η λαϊκή κυριαρχία! Τους έχει αφαιρεθεί το ιερό δικαίωμα της ψήφου και της εκπροσώπησης του ελληνικού λαού. Ξέρω πως απεργάζεστε παράνομα και ανθελληνικά σχέδια, αντισυνταγματικά σχέδια, για να μας θέσετε εκτός νόμου και να βάλετε και εμάς στη φυλακή. 

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Ιωάννης Δριβελέγκας): Κύριε Κασιδιάρη, επί του νομοσχεδίου σας παρακαλώ. 

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Επί του νομοσχεδίου; Ποίου νομοσχεδίου; Ενός νομοσχεδίου που θα ψηφίσουν 294 Βουλευτές; Είναι ένα παράνομο νομοσχέδιο, όπως παράνομα και ανθελληνικά είναι όλα αυτά τα μέτρα που λαμβάνετε και αυτός είναι ο λόγος που μας αποκλείετε. 

 Η άθλια Αντιπολίτευση της δήθεν Αριστεράς δεν λέει λέξη, ότι εδώ υπηρετούν όλοι ένα σχέδιο για να περνούν τα παράνομα μέτρα του μνημονίου, αυτά για τα οποία χαζογελούσε σήμερα ο Πρωθυπουργός σας, χαζογελούσε στο Στρασβούργο, την ίδια ώρα που ένας λαός πεθαίνει, την ίδια ώρα που έχετε καταδικάσει χιλιάδες σε κατάθλιψη και να αυτοκτονούν. 

Εγώ όσο παραμένω ελεύθερος – διότι είναι πολύ συγκεκριμένο και βρώμικο το σχέδιο να πάω και εγώ και άλλοι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής στη φυλακή – θα έρχομαι στην Αίθουσα αυτή, για να λέω την αλήθεια. Η αλήθεια είναι μία και συγκεκριμένη και την έχει κατανοήσει πλήρως ο ελληνικός λαός. Είστε όλοι «…» και «...» ... 

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Ιωάννης Δριβελέγκας): Παρακαλώ να διαγραφούν από τα Πρακτικά! 

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Ούτε ένας βρώμικος πολιτικός δεν είναι κατηγορούμενος για τις μίζες! 

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Ιωάννης Δριβελέγκας): Να μην γράφεται τίποτα στα Πρακτικά! 

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: …

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΗΓΑΣ: Τι είναι αυτά, κύριε Πρόεδρε; Παρακαλώ να του αφαιρέσετε τον λόγο! 

ΠΑΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Πήρε τον λόγο να μας καθυβρίζει έτσι; 

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: ...

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΗΓΑΣ: Να γυρίσεις να τα πεις στους δικούς σου αυτά, τραμπούκε! 

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Ιωάννης Δριβελέγκας): Δεν έχετε το λόγο! Να κλείσουν τα μικρόφωνα! 

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: ….

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Ιωάννης Δριβελέγκας): Παραβιάζετε το άρθρο 79 και σας αφαιρώ το λόγο. Να διαγραφούν από τα Πρακτικά, κατ’ εφαρμογή του άρθρου 79. 

ΕΛΕΝΗ ΖΑΡΟΥΛΙΑ: Να διαγραφούν «δημοκρατικότατα»! 

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Ιωάννης Δριβελέγκας): Και αν νομίζετε ότι είναι παράνομη η Βουλή, έχετε έναν τρόπο: Να σηκωθείτε να φύγετε, να ησυχάσει και ο ελληνικός λαός. 

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: ….

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Ιωάννης Δριβελέγκας): Εσύ να ντραπείς!
Και βγάλε το χέρι από την τσέπη! Όταν μου μιλάς, να βγάζεις το χέρι από την τσέπη. Ακούς τι σου λέω; 
Ορίστε μας! Τραμπούκοι! (Στο σημείο αυτό αποχωρούν από την Αίθουσα οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής) 
«Παράνομη» η Βουλή; 
Να σηκωθούν να φύγουν από τη Βουλή, αν είναι παράνομη, να ησυχάσει η Βουλή, να ησυχάσει και ο ελληνικός λαός από τους τραμπούκους και τους φασίστες! 

Κυρία Φούντα, έχετε το λόγο και με συγχωρείτε για τον τόνο της φωνής μου. Ζητώ συγγνώμη από την κ. Φούντα και από τους συναδέλφους. Ήρθε να κάνει σόου ο κύριος. Παρακαλώ έχετε το λόγο για επτά λεπτά. 

ΝΙΚΗ ΦΟΥΝΤΑ: Παρακολουθήσαμε άλλη μια παράσταση από τους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Ελπίζουμε σύντομα αυτές οι παραστάσεις να εκλείψουν, γιατί πραγματικά και η δική μας ανοχή έχει και τα όριά της.

Αν τα μόνα άμεμπτα στοιχεία μέσα σε αυτή την Ολομέλεια είναι οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής και όλοι οι άλλοι είμαστε αυτά τα οποία μας αποκαλούν, τους καλούμε να φύγουν και να προσπαθήσουν ουσιαστικά με όποιον άλλο τρόπο θέλουν να κάνουν αυτό που νομίζουν καλύτερο. 

Εμείς θα είμαστε εδώ, θα προσπαθούμε να νομοθετούμε και θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε τη χώρα από αυτή τη βαθιά κρίση, που είναι κρίση αξιών για εμάς. Όμως, ας αναλογιστούν λίγο αυτοί που έφεραν αυτή τη δύναμη μέσα στη Βουλή, αυτοί που την συντηρούν και αυτοί που προσπαθούν να πείσουν και κάποιους άλλους ότι είναι η λύση στα προβλήματα της χώρας. 

Βρισκόμαστε σήμερα στην Ολομέλεια για να συζητήσουμε, δυστυχώς, το πρώτο νομοσχέδιο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ενώ η Κυβέρνηση μετράει πάνω από ενάμιση χρόνο ζωής. (...)»