ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2014

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εφ' όλης της ύλης του Δημόσιου Λεβιάθαν

Επιτέλους! Μάθαμε για πρώτη φορά στην ιστορία της Ελλάδας πόσους δημόσιους υπαλλήλους τρέφουμε! Για φαντάσου! Τους πληρώναμε, αλλά δεν ξέραμε πόσους πληρώναμε!

Αυτά τα ασύλληπτα για τον κοινό νου μόνο το αθάνατο ελληνικό δαιμόνιο μπορεί να κατορθώσει!
Σκεφτείτε μια επιχείρηση να μην ξέρει πόσους υπαλλήλους έχει, αλλά παρ' όλα αυτά να πληρώνονται όλοι κανονικά, και μάλιστα με δανεικά!
Είναι, λέει, τούτη τη στιγμή που μιλάμε 599.000! Αχ αυτά τα εννιάρια του μάρκετινγκ, μπήκαν και στο στενό Δημόσιο Τομέα!

Ωστόσο, όπως είχα διαβάσει εδώ,...
"ο αριθμός των τακτικού προσωπικού του Δημοσίου, στις 31 Δεκεμβρίου 2009, ήταν 692.907 υπάλληλοι, ενώ σε 183.000 υπολογίζονταν το μη τακτικό προσωπικό. Σήμερα, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιοποιημένα στοιχεία (Ιούλιος 2013), το τακτικό προσωπικό ανέρχεται σε 612.414 υπάλληλοι, ενώ το μη τακτικό προσωπικό ανέρχεται σε 67.568."

Και μετά σου λέει δεν γίνονται θαύματα!
Και για νάχουμε καλό ρώτημα, στο φαρδύ δημόσιο (ΔΕΚΟ, Τοπική Αυτοδιοίκηση, κλπ.) πόσοι είναι οι κρατικοδίαιτοι και τα golden boys;

Έπιασαν, είπε ο Κυριάκος Μηττσοτάκης, τους στόχους της μείωσης των δημοσίων υπαλλήλων κατά 150.000, και μάλιστα ενωρίτερα! Πώς τους έπιασαν; Μα με γενναίες πρόωρες συνταξιοδοτήσεις! Ταΐζουμε 45ρηδες και 50ρηδες συνταξιούχους για να κάααθονται, κι ας κλαίνε οι άνεργοι και νηστικοί του ιδιωτικού τομέα...

Με συγχωρείτε, έχουν δει τόσα τα μάτια μου από το δημόσιο κηφηναριό που δεν πείθομαι ότι αν δεν αρθεί η μονιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων μπορεί ποτέ να εξυγιανθεί ο κρατικός Λεβιάθαν, όσους και ν' απολύσουν. Η μονιμότητα τους έχει αποθρασύνει και κρατάνε σε ομηρία όλη την κοινωνία.

Προσέξατε τις γελοίες "σοσιαλιστικές" ερωτήσεις των δημοσιογράφων και κάποιων τηλεθεατών;  Αν όχι, ξανακούστε παρακαλώ τα video!