ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2014

Σημεία και τέρατα των αμαρτωλών ΜΚΟ


Ανάμεσα στα ζιζάνια και τα γαϊδουράγκαθα που ξεφύτρωσαν τα τελευταία 20 χρόνια στο χέρσο από ηθικές αξίες αγρό των ελληνορθόδοξων λαμογιών συμπεριλαμβάνονται 6.000 και βάλε οργανωμένες μπίζνες κάτω από τον άχρωμο και άοσμο τίτλο «Μη κυβερνητικές Οργανώσεις», οι οποίες με εγκληματική καθυστέρηση άρχισαν να ελέγχονται από την οικονομική αστυνομία. 

Οι MΚΟ ορίζονται από την Παγκόσμια Τράπεζα ως «ιδιωτικοί οργανισμοί που ασκούν δραστηριότητά για να απαλύνει τον πόνο, να προωθήσει τα συμφέροντα των φτωχών, την προστασία του περιβάλλοντος, την παροχή βασικών κοινωνικών υπηρεσιών, ή αναλαμβάνουν την ανάπτυξη της κοινότητας».

Συγκινητικός ο σκοπός τους, ε; Δάκρυσα που το διάβασα… Απορώ πώς δεν έκανα κι εγώ μια ΜΚΟ...
για κάποιον ιερό σκοπό, απ’ αυτούς που ισχυρίζομαι ότι υπηρετώ με λόγια, μέσα από το ταπεινό τούτο blog. Καλά, δεν ντρέπομαι που κοιμόμουνα όρθια και αναγκάζομαι σήμερα να κάνω το σκ**ό μου παξιμάδι για να επιβιώσω με την πετσοκομμένη σύνταξή μου; Θα μου πεις, και να μην κοιμόμουνα, πάλι δεν θα μπορούσα να φτιάξω κι εγώ μια ΜΚΟ, διότι δεν είχα ποτέ τις κατάλληλες γνωριμίες στους υψηλούς τόπους της διαφθοράς… Καλά να πάθω!


Δεν γνωρίζω τι κάνουν και πώς πολιτεύονται οι ΜΚΟ στις ευνομούμενες χώρες, αλλά στο Λαμογιστάν, με το πρόσχημα κάποιου δήθεν ανώτερου και ευγενούς σκοπού, κατασπατάλησαν εκατομμύρια ευρώ από τον ιδρώτα του ελληνικού λαού εξυπηρετώντας ίδια συμφέροντα και μη δίδοντας λογαριασμό σε κανένα.  Άλλωστε, από τα σημεία και τέρατα που αποκαλύπτονται όψιμα και με το τσιμπίδι, είναι ηλίου φαεινότερο ότι ουδέποτε τους ζητήθηκε λογαριασμός από τους προϊσταμένους τους, διότι προφανώς και οι άνωθεν είχαν βάλει βαθιά το δάχτυλο στο μέλι των ΜΚΟ. Ακούω ΜΚΟ κι ανατριχιάζω!


Αλήθεια, πού κοιμόταν ο Λέανδρος Ρακιντζής - που θα έπρεπε προ πολλού να έχει σταλεί για απόσυρση - και ξύπνησε τώρα για να κελαηδήσει;  Ποιοι τον είχαν φιμώσει ενωρίτερα και ποια σκοπιμότητα κρατάει σ’ αυτό το καυτό πόστο έναν 76χρονο; Ήρθε προχθές και μας είπε ότι ελέγχει τα πεπραγμένα 600 ΜΚΟ,  που τις έψαχνε, τάχα, από το 2006 - ψύλλο στ’ άχυρα - από τις οποίες οι περισσότερες δεν απέδιδαν παραστατικά.
Σώπα ρε μεγάλε! Τις άλλες 5400 πότε θα τις ψάξεις;

Και καλά, εκείνο το εμπεριστατωμένο άρθρο που δημοσιεύτηκε στο ΒΗΜΑ το 2012, που μιλούσε για σκάνδαλο διαρκείας με τις ΜΚΟ, και ότι το έργο 600 από δαύτες βρισκόταν στα χέρια της Δικαιοσύνης από τότε, δεν τόχεις υπόψιν σου κύριε Ρακιντζή;
Ήδη από το 2008 υπήρχαν δημοσιεύματα για super σκάνδαλο με ΜΚΟ και εμπλοκή του Ευριπίδη Στυλιανίδη.

Δυστυχώς, ο κομματικά αφιονισμένος και εθισμένος στη μπόχα της διαφθοράς ελληνικός λαός δεν ξεσηκώθηκε ποτέ για τα όργια των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων,  και άγνωστα είναι τα ποσά  των κρατικών επιχορηγήσεων που έχουν δοθεί σε δαύτες, επιβαρύνοντας τον αναιμικό κρατικό προϋπολογισμό. Ποτέ δεν δημοσιοποιήθηκαν τα αποτελέσματα, οι δράσεις και τα οφέλη για την ελληνική κοινωνία που προέκυψαν από τις χρηματοδοτήσεις αυτές, κατήγγειλε το Μάρτιο του 2010 ο τότε υποψήφιος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Χατζής, που μετέπειτα αποχώρησε από τη ΝΔ με μια επιστολή-καταπέλτη εναντίον του Αντώνη Σαμαρά.

Παραθέτω περισσότερα από το αποκαλυπτικό άρθρο που διάβασα στο ΒΗΜΑ για τη... "διασκέδασή" σας:
«Το ενδιαφέρον στην παρούσα φάση (Σεπτ. 2012) ξεκινά από τους καταλόγους που έχουν φθάσει στα χέρια του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης κ. Παναγιώτη Μπαλτάκου. 

Οι λίστες αυτές προέρχονται μόνο από τρία υπουργεία: Εξωτερικών, που όντως κατέχει και την πλέον μακροσκελή, Πολιτισμού και Υγείας, όταν είναι γνωστό – και από το πόρισμα της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής (2011) – ότι και άλλα υπουργεία, όπως π.χ. το υπουργείο Εσωτερικών (μέσω της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων, της Γενικής Διεύθυνσης Μεταναστευτικής Πολιτικής και Κοινωνικής Ένταξης), το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη (μέσω της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας), το υπουργείο Ανάπτυξης και Υποδομών έχουν κατά καιρούς συνδεθεί με ΜΚΟ. 

Σαν να μην έφθανε η απουσία ανταπόκρισης, κάποιοι από αυτούς τους καταλόγους είναι ελλιπέστατοι, με κορυφαίο αυτόν του υπουργείου Υγείας, καθώς παραλείπει τα αναλυτικά ποσά μιας εκάστης επιχορήγησης. 

Μια πρώτη ανάγνωση των καταλόγων προκαλεί μειδίαμα στους μη μυημένους: Τι δουλειά έχει η Ελλάδα να δαπανά λεφτά για "Επιμόρφωση νομικών για το κράτος δικαίου στο Αζερμπαϊτζάν", "Ενίσχυση της επιχειρηματικότητας των γυναικών στη Συρία", "Καταγραφή πολιτιστικών δραστηριοτήτων στη Μολδαβία" και "Εκπαίδευση εμπειρογνωμόνων στη χρηστή διακυβέρνηση, στο Σουδάν";»

Διαβάστε ολόκληρο το ενδιαφέρον άρθρο και φρίξτε με τα μαύρα χάλια μας. Η λαμογιά έχει πια περάσει στο DNA του Έλληνα και δεν υπάρχει θεραπεία...

Στον κατάλογο των ΜΚΟ που είχε αναρτήσει το in.gr βρήκα κι ένα πνευματιστικό πολιτικο-θρησκευτικό cult με χιλιαστικές ιδέες και ένα εκατομμύριο οπαδούς, ονόματι Brahma Kumaris!
Κοίτα να δεις τα πονηρά παιδιά του Brahma πώς τα ‘κονομάνε!

Και κοίτα να φρίξεις για ποιους πληρώνουμε φόρους!