ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2014

Η Γιούλια Τιμοσένκο στην αιματοβαμμένη Πλατεία Ανεξαρτησίας


Όπως ακούσατε και στο video, η δισεκατομμυριούχος πρώην πρωθυπουργός της Ουκρανίας με τη διάσημη κοτσίδα, Γιούλια Τιμοσένκο,  η οποία το 2011 είχε καταδικαστεί σε 7ετή φυλάκιση για κατάχρηση εξουσίας, είναι ελεύθερη!
Και μια λεπτομέρεια: Σύμφωνα με άρθρο που διάβασα εδώ, η ξανθιά ηγέτης της «Πορτοκαλί Επανάστασης» έχει περιουσία αξίας 11 δις!

Ως προς τη φυλάκιση και αποφυλάκιση της Τιμοσένκο, δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν στην ψευτοδημοκρατία της Ουκρανίας, που την περασμένη εβδομάδα θυσίασε 77 ψυχές στην Πλατεία Ανεξαρτησίας του Κιέβου, στο βωμό της βάρβαρης πολιτικής αντιπαράθεσης:
Ή κακώς η "ανεξάρτητη" (όπως και στη χώρα μας;) Δικαιοσύνη την είχε φυλακίσει, έχοντας πάρει εντολή από τον πολιτικό της αντίπαλο, τον πρόεδρο Γιανουκόβιτς, οπότε καλώς απελευθερώθηκε,
Ή καλώς είχε φυλακιστεί για ποινικά αδικήματα, οπότε κακώς απελευθερώθηκε με απόφαση της Βουλής και παράκαμψη της Δικαιοσύνης.
Σε κάθε περίπτωση, μιλάμε για δημοκρατία-τραβεστί, όπου...
η Δικαιοσύνη είναι απλώς μαριονέτα της εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας.

Η βρώμικη υπόθεση έχει ως εξής: «Η δίκη της Γιούλια Τιμοσένκο ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2010 και καταδικάστηκε για "κατάχρηση εξουσίας". 
Κατηγορήθηκε ότι απέσπασε 320 εκατομμύρια δολάρια από εμπορική συμφωνία με την Ιαπωνία, όταν ήταν Πρωθυπουργός, καθώς και για σωρεία άλλων σκανδάλων. 
Σε ένα από αυτά φέρεται να έχει αγοράσει 1.000 φορτηγά 20% πάνω από την αξία της αγοράς, που υποτίθεται ότι θα χρησιμοποιούνταν ως ασθενοφόρα και χρησιμοποιήθηκαν για την προεκλογική της εκστρατεία. 
Καταδικάστηκε σε 7 χρόνια φυλάκιση και στέρηση των πολιτικών της δικαιωμάτων για 3 χρόνια, γεγονός που της απαγόρευσε να είναι υποψήφια στις εκλογές. 
"Ο σκοπός τους είναι προφανής, θέλουν να με εμποδίσουν να είμαι υποψήφια στις βουλευτικές εκλογές", κατήγγειλε η ίδια η Γιούλια, μέσα από τη φυλακή. 
Η πρώην Πρωθυπουργός προσέφυγε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, με την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις ΗΠΑ να βρίσκονται στο πλευρό της.» (πηγή)

Είδατε πόσο "ανεξάρτητη" είναι η Δικαιοσύνη και πόσο εύκολα το Σύνταγμα γίνεται κουρελόχαρτο στη "Δημοκρατία" της Ουκρανίας, όταν το θελήσουν οι εξωτερικοί κηδεμόνες;
Ωστόσο, στη χώρα μας η Δικαιοσύνη είναι, λέει, ανεξάρτητη και δεν γίνονται τέτοιες εξόφθαλμες παραβιάσεις του Συντάγματος. Ή μήπως... γίνονται;

Όσο για την κατεδάφιση των αγαλμάτων του "θείου" Λένιν από τον οργισμένο "δημοκρατικό" λαό της Ουκρανίας (βλέπε επόμενο video), διόλου παράδοξο! Τα παλιά είδωλα δίνουν τη θέση τους σε καινούργια, διότι οι λαοί, δυστυχώς, δεν έμαθαν ακόμη να ζουν χωρίς είδωλα και τα χρειάζονται - είτε είναι πολιτικά είτε θρησκευτικά είδωλα...
Τα συλλυπητήριά μου, πάντως, στους εν Ελλάδι ρομαντικούς "κομμουνιστές". Να ζήσουν να τον θυμούνται...