ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2014

Οι "εωσφόροι" των ΜΜΕ αφορίζουν τον Πατεράκη ως...σατανιστή!


Ντροπή σας, βρε αθεόφοβοι!
Δαιμονοποιείτε την ελευθερία της σκέψης και του λόγου στο όνομα της "δημοκρατίας";
Πραγματικά ξεσαλώσατε!

Από πότε, λοιπόν, όποιος απορρίπτει ή επικρίνει την Ορθοδοξία είναι σατανιστής; Από πότε απαγορεύεται να μιλάει κανείς απαξιωτικά για το Χριστιανισμό, όπως τον καταντήσανε; 

Κι εγώ μιλάω ενάντια στο Χριστιανισμό, διότι είναι μια θρησκεία παγανιστική, φοβική και δουλική, θεμελιωμένη πάνω στο μεγαλύτερο ψέμα όλων των αιώνων. Επιπλέον, απέκρυψε το πραγματικό πνευματικό μήνυμα του ίδιου του Χριστού και τον έκανε δόγμα. Λοιπόν; Είμαι σατανίστρια; Διαβάστε το βιβλίο μου "Η απομυθοποίηση του Διαβόλου" για να πειστείτε.
Όταν, όμως, γράφονται λιβελλογραφήματα...
εναντίον του Χριστού, όταν παίζονται θεατρικά έργα υβριστικά και βλάσφημα για το Χριστό, ξεσηκώνεστε όλοι οι υποκριτές εναντίον εκείνων που διαμαρτύρονται, αποκαλώντας τους σκοταδιστές και φασίστες διότι παραβιάζουν το ύψιστο δημοκρατικό δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου.

Δεν ντρέπεστε βρε υποκριτές δημοσιογράφοι; Χρησιμοποιείτε δύο μέτρα και δύο σταθμά, επειδή τέτοιες εντολές λαβαίνετε από τ' αφεντικά σας; Αν κοιταχτείτε λίγο στον καθρέφτη της ψυχής σας θα τρομάξετε! Σατανιστές είναι όλοι οι ευσεβείς "Χριστιανοί" που από το πρωί έως το βράδυ ξαποστέλλουν ο ένας τον άλλο στο διάβολο, ενώ η διαβολοαποστολή είναι το αλατοπίπερο των καθημερινών ελληνικών τηλεοπτικών σίριαλ.

Κατανοώ βέβαια την αγωνία των αφεντικών σας εν όψει εκλογών. Επειδή δεν αποδίδει καρπούς η αντιρατσιστική υστερία εναντίον της Χρυσής Αυγής, τώρα σας κατέλαβε αντισατανιστική υστερία για να τρομάξετε τους ψηφοφόρους των υποψηφίων της Χρυσής Αυγής με το Σατανά! Τόσο γελοίοι είστε! Είστε περισσότερο για γέλια παρά για κλάματα. Φαντάζετε αληθινοί νάνοι μπροστά στον Οδυσσέα Πατεράκη που δαιμονοποιείτε! 

Ποιος, όμως, έδωσε υπόσταση στο μη ον, αποκαλώντας τον Σατανά και Διάβολο; Ποιος τον επινόησε για να εκφοβίζει τα "πρόβατα" και να τα φυλακίζει στο μαντρί, απαγορεύοντάς τους  ν' αμφισβητήσουν τα δόγματα, να σκεφτούν και να κρίνουν; Δεν είναι η ίδια η Ορθοδοξία που κάνει εξορκισμούς στα νήπια κατά την τελετή του βαπτίσματος, για να τα απελευθερώσει από τη λεγεώνα δαιμονίων που τάχα φέρουν μέσα τους λόγω του δήθεν προπατορικού αμαρτήματος; 

Και μη μου πείτε ότι κάνω προπαγάνδα υπέρ της Χρυσής Αυγής, διότι  εκτός από ομιλίες Χρυσαυγιτών βουλευτών στο Κοινοβούλιο, έχω αναρτήσει και πολλά άρθρα επικριτικά των πρακτικών της. Απλά υπερασπίζομαι το δικαίωμα του κάθε ανθρώπου στην ελευθερία της σκέψης, του λόγου και της πίστης.

Από πότε, όμως, στις δημοκρατίες καταδικάζονται άνθρωποι για τα πιστεύω τους; Δεν είναι αυτός φασισμός του κερατά; Δεν είναι μεσαιωνικός σκοταδισμός; Δεν θυμίζει "σιδηρούν παραπέτασμα";

Ανοίξτε πάντως και καμιά εγκυκλοπαίδεια να μάθετε ποιος είναι ο μυθικός Εωσφόρος μπας και ξεστραβωθείτε. 
Εγκυκλοπαίδεια Χάρη Πάτση: "Στην ελληνική μυθολογία ο Εωσφόρος ήταν η προσωποποίηση του φωτεινού αστέρα που βγαίνει πριν αρχίσει να χαράζει η αυγή, του Αυγερινού. 
Τον θεωρούσαν γιο του Αστραίου και της Ηούς ή Αυγής. 
Σε άλλα μέρη τον θεωρούσαν γιο του Εσπέρου. Ο Εωσφόρος πήρε ως σύζυγό του την Κλεόβοια και απέκτησαν δύο θυγατέρες, την Τηλαύγη και τη Φιλωνίδα." (Πηγή)

Ακόμη και η Αποκάλυψη του Ιωάννη παρουσιάζει τον Ιησού ως αστέρα της αυγής:
"Εγώ ο Ιησούς έπεμψα τον άγγελόν μου να μαρτυρήση εις εσάς ταύτα εις τας εκκλησίας. Εγώ είμαι η ρίζα και το γένος του Δαβίδ, ο αστήρ ο λαμπρός και ορθρινός." (Αποκάλυψη 22: 16)