ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου 2014

Καρυπίδειον άλγος στους κομματικούς παιδότοπους


Τα παιδία του "συνταγματικού τόξου" παίζει, μας λοιδορεί και μας εμπαίζει με πολεμικά ανακοινωθέντα ένθεν κακείθεν περί την υποψηφιότητα Καρυπίδη!

Αν νομίζετε ότι το υπ’ αριθμόν ένα ζήτημα που απασχόλησε χθες και σήμερα τους δημοκρατικούς πολίτες της χώρας, το αχαΐρευτο πολιτικό προσωπικό και τα ΜΜΕ ήταν και είναι η τραγωδία των σεισμόπληκτων στην Κεφαλονιά ή τα τερτίπια και οι εκβιασμοί των Τροϊκανών, πλανάστε πλάνην οικτράν και είστε μακριά νυχτωμένοι.


Η αβάσταχτη αγωνία που κατέλαβε χθες και σήμερα τον ελληνικό λαό, και δη τους προσκείμενους με ιερή ευλάβεια στα αυτοαποκαλούμενα κώματα του "συνταγματικού" τόξου, ήταν...
αν θα προχωρήσει η υποψηφιότητα του δημοσιογράφου Θεόδωρου Καρυπίδη για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ή όχι.  Πρόκειται για το λεγόμενο Καρυπίδειον άλγος που χτύπησε τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες...

Αποκαλύφθηκε γαρ το εξής ανατριχιαστικό: ο εν λόγω υποψήφιος του (τ)ΣΥΡΙΖΑ στο παρελθόν είχε  προσβληθεί από χρυσαυγίτικο, δηλαδή ρατσιστικό, ιό - χτύπα ξύλο - και ανάρτησε απαράδεκτα σχόλια στο Facebook, χρησιμοποιώντας, ο ταλαίπωρος, τον κοινό νου που ακόμη λειτουργούσε στο κεφάλι του.


Τι είχε πει λοιπόν ο Θόδωρος Καρυπίδης, που συνιστά δημοκρατικό έγκλημα και βλασφημία για τα αριστερά (τι σημαίνει αριστερά και δεξιά;) και "προοδευτικά" στελέχη και μέλη του (τ)ΣΥΡΙΖΑ και το οποίο αναστάτωσε  σφόδρα τα σκανδαλοθηρικά Μέσα Μαζικού Εξανδραποδισμού; Ιδού η φασίζουσα ανάρτηση:


Κατόπιν της όψιμης αποκάλυψης φούντωσε η γκρίνια στο εσωτερικό του (τ)ΣΥΡΙΖΑ και οι πιο δημοκρατικοί από δαύτους διέρρηξαν τα ιμάτιά τους ζητώντας την κεφαλή του μολυσμένου από χρυσαυγίτικο ιό, Καρυπίδη, επί πίνακι.

Συγκεκριμένα ο αντεθνικός ρατσιστής Πάνος Σκουρλέτης δήλωσε χαρακτηριστικά, δείχνοντάς του την έξοδο: «Αν τέτοιες απόψεις τις εννοούσε ο κ. Καρυπίδης, όχι μόνο υποψήφιος δεν θα είναι, αλλά ούτε από το απέναντι πεζοδρόμιο δεν πρόκειται να περάσει. Μένει να δούμε αν εννοούσε αυτά τα πράγματα που είπε».

Εν τω μεταξύ, ο Καρυπίδης μην αντέχοντας τη ρετσινιά του φασίστα έσπευσε να κάνει δήλωση νομιμοφροσύνης στα δημ(ι)οκρατικά και αριστερά ιδεώδη (τα σταλινικά εννοεί;)!
Αποσκοπώντας προφανώς να παραμείνει υποψήφιος για την Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας, δήλωσε τα εξής:

«Η επαγγελματική ιδιότητα του δημοσιογράφου δεν με προφύλαξε απ’ την αρνητική έκπληξη της προπαγάνδας των Μ.Μ.Ε. και τους αφελείς συνοδοιπόρους της, για όσα ακούστηκαν για το άτομό μου.

Η συσχέτισή μου με εθνικιστικά-ρατσιστικά μορφώματα και κόμματα είναι απαράδεκτη. Η στάση ζωής μου, η ιστορία και το ήθος μου είναι σε πλήρη αντίθεση μ’ αυτές τις αντιλήψεις και πρακτικές. 
Από παιδί μεγάλωσα και γαλουχήθηκα, στο στενό και ευρύτερο οικογενειακό μου περιβάλλον, με τις αξίες της δημοκρατίας και της αριστεράς, που πληρώθηκαν με διωγμούς, ταλαιπωρίες και φυλακίσεις. 

Η ανατροπή της πολιτικής των μνημονίων που διαλύει την οικονομία της χώρας και φέρνει την κοινωνική καταστροφή, με οδήγησε στην άμεση πολιτική ενεργοποίηση. Χρειαζόμαστε ένα δημοκρατικό κόσμο, για να μπορούμε να ζούμε, εμείς και τα παιδιά μας, με υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια. 
Αυτές οι κοινές στοχεύσεις με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ενόχλησαν τα επιτελεία της συγκυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου. 

Δηλώνω στρατιώτης στο στόχο της ανατροπής στη Δυτική Μακεδονία. Το ενεργειακό κέντρο της Ελλάδας θα βαδίσει στο δρόμο της διαφάνειας, της δημοκρατίας, της υπεράσπισης του δημόσιου πλούτου και της παραγωγικής ανασυγκρότησης». (πηγή)

Τελευταίες ειδήσεις φέρουν τον ΣΥΡΙΖΑ αποφασισμένο είτε ν' αναγκάσει τον Θ. Καρυπίδη σε παραίτηση είτε ν' αποσύρει τη στήριξη στην υποψηφιότητά του. Κοντός ψαλμός… Προφανώς η μετάνοια μπρούμυτα του Καρυπίδη δεν συγκίνησε τους καθαρόαιμους αντιρατσιστές του (τ)ΣΥΡΙΖΑ!

Στο ίδιο μήκος αντιρατσιστικού κύματος κινήθηκε και ο καρα-αριστερός Ευκλείδης Τσακαλώτος με τις επενδύσεις στη JP MORGAN και BLACK ROCK, ο οποίος είπε ότι η υποψηφιότητα του Καρυπίδη ήταν λάθος και προέβλεψε ότι θα αποσυρθεί.

 Το σπουδαιογελοίο της υπόθεσης είναι ότι στο χορό των πολεμικών ανακοινωθέντων μπήκε, άκουσον άκουσον και φρίξον, και το άσπιλο και αμόλυντο…ΠΑΣΟΚ που βλέπει να του κλέβει ο (τ)ΣΥΡΙΖΑ τον ένδοξο ρόλο της Αριστεράς με τις δεξιές τσέπες!

«Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με την υποψηφιότητα του ΣΥΡΙΖΑ στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: Η προσωπική επιλογή του κ. Τσίπρα για τον υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Θ. Καρυπίδη, είναι το πρώτο δείγμα της δήθεν "αντιμνημονιακής" συμμαχίας ΣΥΡΙΖΑ – Καμμένου που προτείνει για τον τόπο ο κ. Τσίπρας.

 Ακροδεξιοί, φιλοχρυσαυγίτες, αντισημιτιστές, ρατσιστές … όλοι τίθενται στην υπηρεσία του κ. Τσίπρα για να πάρει την εξουσία. Ας μην αυτοαποκαλούνται Αριστερά, γιατί δεν είναι. Ψηφοφόροι και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τώρα καταλαβαίνουν γιατί ο κ. Τσίπρας δεν ήθελε να συνεργαστεί με τις δημοκρατικές δυνάμεις για την απομόνωση της Χρυσής Αυγής. 
Ο λόγος τώρα στο λαό.»

Επακολούθησε και συμπληρωματική ανακοίνωση:

 «Το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με την απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ για το ζήτημα Καρυπίδη, έκανε το ακόλουθο σχόλιο: Ο κ. Τσίπρας είναι απολύτως εκτεθειμένος με τις επιλογές του. Να χαίρονται την υποστήριξη που προσφέρει ο χρυσαυγίτης Κασιδιάρης στον εκλεκτό τους υποψήφιο, κ. Καρυπίδη. Η απρέπεια πάντως και το θράσος δεν συνιστούν πρόταση πολιτικής

Αυτά τα ολίγα για τα κωμικοτραγικά των πολιτικών παιδότοπων των υποκριτών, την ώρα που η κοινωνία βουλιάζει στη φτώχεια και την απόγνωση και η σεισμόπληκτη Κεφαλονιά ζει εφιαλτικές ώρες. 

Όμως, εσύ λαέ αποχαυνωμένε συνέχισε να παίρνεις το κομματικό σου αφιόνι διότι η αποτοξίνωση και το ξύπνημα στην αλήθεια και την ωμή πραγματικότητα τση δημ(ι)οκρατίας σου συνεπάγεται ισχυρό σοκ και στερητικό σύνδρομο, κι εσύ δεν είσαι μαθημένος στα δύσκολα…
Ετοίμασε λοιπόν το κομματικό σημαιάκι και τη ντουντούκα σου, διότι το πανηγύρι των καλοβολεμένων τρελών τώρα μόλις άρχισε. Πού ξέρεις; Μπορεί να σου πετάξουν κι εσένα κάνα ξεροκόμματο ή ψίχουλο κάτω από το τραπέζι με τα λουκούλεια γεύματά τους...