ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου 2014

Παύλος Χαϊκάλης: φοροφυγάς εκ παραδρομής

Ο εκ παραδρομής βΟλευτής, Παύλος Χαϊκάλης, γραφικό και περιστασιακό (όπως όλοι) μέλος του ελληνικού Κοινοβουλίου της εκ παραδρομής δημοκρατίας, κατ’ ουσίαν δημιοκρατίας, ενός εκ παραδρομής κράτους-μπάχαλου, γνωστού και ως Λαμογιστάν, επάγγελμα ηθο-ποιός αλλά μη ποιών ήθος λόγω αμνησίας και προσωπικών προβλημάτων, χωρισμού κλπ., πιάστηκε στη φάκα του ΣΔΟΕ και τα έκανε μούσκεμα απολογούμενος ανά τα κανάλια. Δείτε πώς μπέρδεψε τα νούμερα εκ... παραδρομής:

5/2/2014

Ακούσατε; Στις 5/2/2014 το πρόβλημα  είχε τακτοποιηθεί και δεν ήταν 55.000 αλλά 25.000!

«Δεν είναι 55.000€ το ποσό, είναι λιγότερο και έχουν δοθεί εξηγήσεις στο ΣΔΟΕ. "Έχει τακτοποιηθεί το θέμα με το ΣΔΟΕ εδώ και καιρό. Έχω κληθεί από το ΣΔΟΕ και το ποσό δεν είναι αυτό. Είναι 25.000€. Είναι από τα στοιχεία που βγάζουν ορισμένοι δημοσιογράφοι προκειμένου να δημιουργηθεί θέμα. Έχει λυθεί πάντως το πρόβλημα".»

Την ίδια μέρα ο κ. Χαϊκάλης παρενέβη...
στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΙ, λέγοντας πως όντως φταίει και όντως έχει διαπράξει το αδίκημα της φοροδιαφυγής, διευκρινίζοντας ωστόσο πως πρόκειται για ποσό 45.000 ευρώ και όχι 55.000 ευρώ.

Ωστόσο, ο γνωστός ηθοποιός διευκρίνισε πως αυτό το λάθος του δεν έγινε σκόπιμα, απλά επειδή επρόκειτο για διαφήμιση που έκανε στην επαρχία, δεν έκοψε παραστατικά και εν συνεχεία το ξέχασε, με αποτέλεσμα φανεί στον έλεγχο του ΣΔΟΕ ότι διέπραξε φοροδιαφυγή. (πηγή)

 5/2/2014

«Ήταν για μία δουλειά, συγκεκριμένα, και επειδή εγώ το διάστημα του καλοκαιριού είχα προσωπικά, χώριζα τότε, κλπ., είχα και δουλειά, ήμουν στην επαρχία περιοδεία κτλ, ούτε μίλησα εγώ ούτε αυτοί με πήραν τηλέφωνο ούτε εγώ, το είχα ξεχάσει. Με αποτέλεσμα όταν με φώναξε το ΣΔΟΕ εγώ είχα ξεχάσει και τη δουλειά, δεν θυμόμουν καν για ποια δουλειά είναι, γιατί είχαν περάσει επτά χρόνια ... Εκ παραδρομής έγινε αυτό, δεν υπήρχε καμία σκοπιμότητα...»

Παλιοί και επίδοξοι φοροφυγάδες του Λαμογιστάν, τώρα ξέρετε. Αν σας τσακώσει το ΣΔΟΕ θα πείτε ότι φοροδιαφύγατε λόγω αμνησίας κι όχι λόγω φιλαργυρίας, εκ παραδρομής λόγω αισθηματικών προβλημάτων, ότι δεν υπήρχε σκοπιμότητα, και πού ξέρετε; Το ΣΔΟΕ μπορεί να συγκινηθεί και να πέσετε στα μαλακά.

Αυτό είναι το νέο κωμικό ήθος που εγκαινίασε ο ηθοποιός και εκ παραδρομής βΟλευτής Παύλος Χαϊκάλης, κι όλοι οι φοροφυγάδες της Επικράτειας δεν βλέπουν την ώρα και τη στιγμή να τον ξαναψηφίσουν για να ενισχύσουν το εισόδημά του διότι με τα σίριαλ δε βγαίνει το παιδί!