ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Σάββατο, 22 Μαρτίου 2014

Ο αμετανόητος αρχισατανιστής Ασημάκης Κατσούλας ζητάει αποφυλάκιση!


Πώς γνωρίζω ότι ο αρχισατανιστής Κατσούλας είναι αμετανόητος και άρα επικίνδυνος διάπραξης παρομοίων εγκλημάτων; Απλούστατα, επειδή ζητάει αποφυλάκιση!

Αν είχε συναισθανθεί πλήρως τη φρίκη των εγκλημάτων του και είχε μετανοήσει ειλικρινά, δεν θα διανοείτο να ζητήσει αποφυλάκιση διότι θα θεωρούσε ότι ακόμη και η ισόβια φυλάκισή του δεν είναι αρκετή για να τον εξιλεώσει από τις ειδεχθείς δολοφονίες αθώων γυναικών που διέπραξε, άσχετα με το τι προβλέπει ο νόμος.  Επιπλέον υπάρχουν και άλλες οφθαλμοφανείς ενδείξεις ότι ο αρχισατανιστής είναι αμετανόητος, όπως...
η απόπειρα βιασμού νεαρής Αλβανίδας το 2005, ενώ βρισκόταν σε πενθήμερη άδεια, και τα ροζ τηλέφωνα που έκανε σε κοριτσάκια από τη φυλακή το 2010. 


Με τα αποτρόπαια εγκλήματα των σατανιστών της Παλλήνης είχα ασχοληθεί εκτενώς στο βιβλίο μου "ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΗ  ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ" που εκδόθηκε το 1997 από τις εκδόσεις ΕΥΡΩΤΑΣ.

Στην έρευνα που έκανα για τις πηγές του Σατανισμού, αποδεικνύεται ότι ο Χριστιανισμός είναι υπεύθυνος για την προσωποποίηση του "ΜΗ ΟΝΤΟΣ", δηλαδή του Σατανά.
Δυστυχώς, το θεμελιώδες δόγμα του Χριστιανισμού, ότι τη θυσία του Χριστού την επέβαλε ο ίδιος ο Θεός Πατέρας του, για να λυτρώσει δήθεν τον κόσμο από τις αμαρτίες (τον λύτρωσε;) το μιμούνται οι σατανιστές, θυσιάζοντας αθώα ανθρώπινα πλάσματα, για να λάβουν εύνοια και δύναμη από το Σατανά, όπως νομίζουν.

Ωστόσο, οι ανθρωποθυσίες ως μέρος παγανιστικών τελετών προς τιμήν και για κατευνασμό φανταστικών θεοτήτων φτάνουν μέχρι την προϊστορία.  

Τις πρακτικές αυτές είχαν αντιγράψει από τους "εθνικούς" και οι Εβραίοι, ο "εκλεκτός λαός του Θεού". Όμως, ο Μωυσής έδωσε εντολή στον Εβραϊκό λαό να μην θυσιάζει τα πρωτότοκα των ανθρώπων στον Ιεχωβά, αλλά εξάπαντος να τα εξαγοράζει. (Αριθμοί 18:15). Δυστυχώς όμως οι Εβραίοι δεν εγκατέλειψαν την πρακτική των ανθρωποθυσιών, και έχουμε τον Χιήλ τον Βαιθηλίτη να θεμελιώνει την Ιεριχώ στα άψυχα κορμιά των δύο υιών του, Αβειρών και Σεγούβ. (Α' Βασιλέων, 16: 34)

Τις φρικτές τελετές υπό την αρχηγία του αρχισατανιστή Κατσούλα, που περιέγραψε στην κατάθεσή της με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες η Δήμητρα Μαργέτη, είχαν δημοσιεύσει ΤΑ ΝΕΑ στις 30 Δεκεμβρίου του 1993, και έχω παραθέσει σε εκτενή αποσπάσματα στο σχετικό βιβλίο μου. Πρόκειται για την απόλυτη εξαχρείωση της ανθρώπινης προσωπικότητας.

Πιστεύω, και το δηλώνω σε κάθε ευκαιρία, πως όταν ο Χριστιανισμός εξυγιάνει τα δόγματά του και απομυθοποιήσει επισήμως το Διάβολο, και συν τοις άλλοις πάψει η Ορθοδοξία να κάνει εξορκισμούς των βρεφών κατά το νηπιοβάπτισμα, τότε ο Σατανισμός θα χάσει την αίγλη που ασκεί σε νοσηρούς εγκεφάλους.