ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Πέμπτη, 6 Μαρτίου 2014

Γιώργο Καμίνη, ιδού η κόλαση της Αθήνας σου!


Τις προάλλες, οι κομματάρχες του "συνταγματικού τόξου" και άγρυπνοι φρουροί της "δημοκρατίας"-ασυδοσίας κ.κ. Ευ. Βενιζέλος και Φ. Κουβέλης πήγαν να στηρίξουν τον αποτυχημένο παταγωδώς Δήμαρχο των δεινοπαθούντων, βοώντων και βογγούντων Αθηναίων, προφανώς για να κλέψουν κι αυτοί λίγη από τη σκοτεινή λάμψη του Γιώργου Kαμίνη. 
Του ευχήθηκαν τη νίκη για περισσότερες "επιτυχίες" σαν αυτές που περιγράφονταν στο video-επιμόρφωση στα ναρκωτικά της εκπομπής "360 μοίρες"του ALPHA, 4/3/2014 (που διαγράφηκε και από το "dailymotion" αφού το είχαν δει αρκετοί), κι έφυγαν...
με το κούφιο τους κεφάλι ψηλά για την επιλογή τους στο πρόσωπο του κυρίου ΤΙΠΟΤΑ.

Εν τω μεταξύ οι δημοσκοπήσεις δείχνουν σαφές προβάδισμα του Καμίνη, καθότι μεγάλο ποσοστό των Αθηναίων εγκέφαλο μεν έχουν αλλά δεν παράγει κρίση, μάτια έχουν αλλά δεν βλέπουν το σκουπιδομάνι, μύτη έχουν αλλά έχουν χάσει την αίσθηση της όσφρησης κι έτσι η μπόχα των υπαίθριων ουρητηρίων και αφοδευτηρίων της Αθήνας δεν τους ενοχλεί. Είναι οι μαζοχιστές κομματικοί οπαδοί-πρόβατα που αποφασίζουν πού θα ρίξουν την ψόφο τους βάσει της εμπάθειας εναντίον άλλων κομματικών υποψηφίων και όχι βάσει του δείγματος γραφής που έχουν ήδη στα χέρια τους για κάποιους από δαύτους.