ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Παρασκευή, 7 Μαρτίου 2014

Σαρώνει "ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ" του Σταύρου Θεοδωράκη

Κόλαφος για τα συστημικά κόμματα το υψηλό ποσοστό που δίνουν οι δημοσκοπήσεις στο νεοσύστατο κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη, "ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ". Πρέπει να κοιτάξουν τον εαυτό τους στον καθρέπτη και να προβληματιστούν.
Κι εκεί που οι επαγγελματίες πολιτικοί και πολλοί δημοσιογράφοι μιλούσαν απαξιωτικά και ειρωνικά για "ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ",  ξαφνικά έτριβαν τα μάτια τους κι άρχισαν να το σέβονται και να φοβούνται μην τους πνίξει.


Απίστευτο! Με διάρκεια ζωής μιας εβδομάδας, "ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ" αναδείχτηκε σε 4ο κόμμα!
Δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν...
γι' αυτούς που προτίθενται να ψηφίσουν "ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ":
Ή διέκριναν στο Σταύρο Θεοδωράκη ένα νεοφανή σωτήρα με αξιοπιστία και ιδιαίτερα ηγετικά προσόντα, 
Ή έχουν τόσο αηδιάσει με τα συστημικά κόμματα που είναι έτοιμοι ν' ακολουθήσουν ακόμη κι έναν πειραματιζόμενο ηγετίσκο που αφελέστατα ομολόγησε ότι κάποιοι άλλοι τον έσπρωξαν να φτιάξει κόμμα. (Δείτε εδώ.)
Χωρίς αμφιβολία μεταξύ εκείνων που τον έβαλαν μπροστά θα είναι και αρκετοί τυχοδιώκτες που πολύ ορέγονται το αραλίκι και τις υψηλές αποδοχές των ευρωβουλευτών...

Διασκεδάστε με την εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη ως κομματάρχη. Μην απορείτε που πιάνει συχνά το σαγόνι του, φοβούμενος μήπως του πέσει. Η γλώσσα του σώματος προδίδει ότι ο άνθρωπος δεν πιστεύει σ' αυτό που κάνει. Πάντως ομολόγησε το παιδί ότι είναι "αριστερός" (τι σημαίνει αυτό ΟΕΟ;) και κλέβει ιδέες και από αριστερά και από δεξιά! Βρε τον πονηρούλη! Copy paste κι από αριστερά κι από δεξιά!

Αθάνατη Δημοκρατία! Δεν μας αφήνεις να πλήξουμε ποτέ!  Μόνο το γέλιο μας στερείς και μας ποτίζεις θλίψη, κακιά μάγισσα...

Πάντως εγώ, για να μην αδικήσω "ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ", έψαξα στη λίστα με τα βαριά κι ασήκωτα ονόματα που τάχατες θα συμμετείχαν και δεν βρήκα ούτε ένα! Δείτε κι εσείς εδώ.
Θα μου πεις ποια βαριά ονόματα θα στοιχίζονταν πίσω από το Σταύρο Θεοδωράκη;

Κατόπιν τούτων, η πυγολαμπίδα προτρέπει: φτιάξε κι εσύ ένα κώμα, μπορείς!