ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τρίτη, 25 Μαρτίου 2014

Λιάνα Kανέλλη εναντίον "tsoglan boy" Tsipras


Νοκ-άουτ έβγαλε η Λιάνα Κανέλλη τον Γ. Κατρούμπαλο! Πω, πω, πω! Ποιος είδε τη Λιάνα και δεν την εφοβήθη; Τύφλα νάχουν οι περγαμηνές του κυρίου καθηγητή!

Ήταν θέμα χρόνου να βρεθεί κάποιος που να χαρακτηρίσει δημόσια τον επίδοξο σωτήρα Ελλάδας και Ευρώπης, πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, με το όνομα tsoglan boy που του αρμόζει.

Τι σημαίνει tsoglan, δηλαδή τσογλάνι; Η λέξη προέρχεται από την Τούρκικη λέξη iç oğlanı που σημαίνει...
 άτομο νεαρής ηλικίας και κακής διαγωγής. Συνώνυμα, για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, τσογλαναράς και τσόγλανος.

Ακόμη κι αν δεν γνωρίζαμε τίποτε άλλο για τον Αλέξη Τσίπρα, το περί ου ο λόγος ντοκιμαντέρ, όπου γελούσε με την ανάρμοστη συμπεριφορά του Ηλία Κασιδιάρη εναντίον της Λιάνας Κανέλλη για να αυτοδιαφημιστεί, τον χαρακτηρίζει ως tsoglan boy.

Διασκεδαστικό ήταν και το κήρυγμα του καθηγητή Γιώργου Κατρούγκαλου περί αριστερής ηθικής.
Το ξέρατε εσείς, αλύτρωτοι σύντροφοι, ότι η ηθική χωρίζεται σε αριστερή και δεξιά;  Ότι έχουμε εξ ορισμού υπαρκτό αριστερό ήθος και εξ ορισμού ανύπαρκτο δεξιό ήθος;

Το μάθαμε κι αυτό από τον καθηγητή Γ. Κατρούγκαλο που εις μάτην προσπαθούσε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα. Αυτά διδάσκει άραγε στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο; Ότι το ήθος χωρίζεται σε αριστερό και δεξιό; Θα τρίζουν τα κόκαλα του Δημόκριτου, ο οποίος είχε πει ότι "Η ζωή χωρίς αρετή, φρόνηση, σωφροσύνη και ευλάβεια δεν είναι κακή ζωή αλλά θάνατος που διαρκεί πολύ".

Ωστόσο η Λιάνα Κανέλλη δεν πτοήθηκε από το κήρυγμα και επέμεινε στο χαρακτηρισμό του Τσίπρα ως τσογλάνι.
Πάντως, ο απαξιωτικός χαρακτηρισμός της Δεξιάς ως "δεξιούρας" χαρακτηρίζει και τη δική της κομματική εμπάθεια και έλλειψη ήθους, κάτι που απαιτεί από τον Αλέξη Τσίπρα επειδή εθίγη προσωπικά.

Θαυμάστε τώρα ένα ακόμη δείγμα αριστερού "ήθους" του tsoglan Tsipras:


Πάντως ο κύριος Τσίπρας δεν τάζει προεκλογικά πλεονάσματα, και διαθέτει πλεονάσματα μόνο σε αγώνες και αλήθειες:Δείτε στο επόμενο video το προεκλογικό super πλεόνασμα σε "αλήθειες" του Αλέξη Τσίπρα:


OLE! OLE! Ακύρωση του μνημονίου και τερματισμός της λιτότητας η πρώτη πράξη κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ! Κι αυτό δεν είναι προεκλογική υπόσχεση. Είναι το εκχύλισμα από το πλεόνασμα σε ψέματα που έμαθε να λέει ο tsoglan Tsipras για να κατακτήσει την εξουσία. Βιάστηκε να γεράσει στην πολιτική, μιμούμενος τους προκατόχους του.
Οι κωλοτούμπες, βέβαια, θ' ακολουθήσουν όπως ακολουθεί η νύχτα την ημέρα, και τούμπαλιν...

Ερώτηση: τι πίνει ο κύριος Τσίπρας και δεν κοκκινίζει ούτε τραυλίζει όταν λέει τόσο χοντρά ψέματα;
Διότι αν δεν τα θεωρεί ψέματα, τότε βρίσκεται εκτός πραγματικότητας και επομένως είναι ακόμη πιο επικίνδυνος για τη χώρα έτσι και γίνει πρωθυπουργός.

Πάντως ο Γιάννης Δραγασάκης υποσχέθηκε άλλα στους Γερμανούς: