ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Κυριακή, 2 Μαρτίου 2014

Μακάβριες κατάρες για τον Άδωνι Γεωργιάδη στο Twitter


Οι αρχαίοι πρόγονοί μας έλεγαν: "Πας μη Έλλην βάρβαρος". Όμως τη σήμερον ημέρα τείνουμε να επαληθεύσουμε το αντίθετο: "Πας Έλλην βάρβαρος". Και δεν χρειάζεται να πάμε πολύ μακριά για επαλήθευση. Οι καθημερινές διαβολαποστολές και οι μούντζες εναντίον αλλήλων, για ψύλλου πήδημα, το επιβεβαιώνουν.

Έχετε ακούσει ποτέ κανέναν πάνω στα νεύρα του να λέει, π.χ., "Άει στο Χριστό";
Όχι βέβαια! Εκείνο που ακούγεται συχνά-πυκνά και με πάθος είναι το "Άει στο διάολο". 
Τυχαία; Δε νομίζω! 

Δυστυχώς κρύβουμε ακόμη μέσα μας έναν κανίβαλο ή κανιβαλίσκο...

Όπως διάβασα εδώ, η αποστροφή του Άδωνι Γεωργιάδη σε συνέντευξή του στην Washington Post, ότι στην Ελλάδα «ασθένειες όπως ο καρκίνος δεν θεωρούνται επείγουσες, εκτός αν ο ασθενής βρίσκεται στα τελικά στάδια» προκάλεσε...
βάρβαρες αντιδράσεις στο Twitter.  
Ωστόσο ο Άδωνις Γεωργιάδης διευκρίνισε σ' έναν από τους χρήστες ότι «Το "θεωρούνται" περιγράφει το πώς τους αντιμετωπίζει το σύστημά μας όλα αυτά τα χρόνια, όχι το τι θέλω εγώ». 

Κύριε Γεωργιάδη, δεν είναι έτσι τα πράγματα, αλλά κι έτσι να ήταν σε τι χρησίμευσε να διασύρετε το ΕΣΥ και την Ελλάδα στην Washington Post; Για να πείτε μετά τι ωραία που τα φτιάξατε; 
Για χαμηλώστε λίγο τους τόνους και κατεβείτε από το καλάμι διότι η έπαρση δεν είναι καλός σύμβουλος. Το ότι δουλεύετε υπερωρίες και με ζήλο είναι προφανές. Τα αποτελέσματα όμως πότε θα τα δούμε; Προς το παρόν το Σύστημα Υγείας είναι ένα μπάχαλο!

Είπε, λοιπόν, μια μεγάααλη βλακεία ο Άδωνις Γεωργιάδης για την επάρατη - που έτσι κι αλλιώς δεν ισχύει - κι έπεσαν πάνω του στο Twitter να τον εξοντώσουν φραστικά. Δεν αρκέστηκαν απλά στην αυστηρή κριτική ή στις ύβρεις, αλλά προχώρησαν σε ανείπωτες κατάρες που δεν θα ήθελα να παραθέσω εδώ. 
Θα ευχηθώ όμως να μην πιάσουν και να έχει υγεία ο άνθρωπος!

Συγχωρήστε με, αλλά τυχαίνει να πιστεύω ότι όποιος εύχεται τη φυσική εξόντωση του συνανθρώπου του, ακόμη και του εχθρού του, είναι βάρβαρος. Και μη μου πείτε ότι τα λόγια δεν "πιάνουν" διότι η Βίβλος λέει, "Θάνατος και ζωή είναι εις την χείρα της γλώσσης" (Παροιμίες, 18:21), ενώ η λαϊκή σοφία λέει, "Η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει".