ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Κυριακή, 6 Απριλίου 2014

Αυτονομείται άραγε ο Ηλίας Κασιδιάρης;


Με επιστολή του από τις φυλακές Κορυδαλλού, η οποία δεν περιέχει ούτε ένα μπράβο στο πρωτοπαλίκαρό του Ηλία Κασιδιάρη για το αποκαλυπτικό video, ο Ν. Μιχαλολιάκος κάνει λόγο για "δικτατορική" παρέμβαση στη Δικαιοσύνη. Προφανώς, και δικαιολογημένα, θα αναρωτιέται γιατί το video αυτό δεν βγήκε στη δημοσιότητα ενωρίτερα ώστε...
ενδεχομένως να είχε δρομολογήσει την αποφυλάκιση των έγκλειστων βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Η επιστολή του Νίκου Μιχαλολιάκου:

«Η αποκάλυψη της αλήθειας από τον Τάκη Μπαλτάκο, μία αλήθεια, την οποία καθόλου πειστικά διέψευσε, γιατί δεν αντέχει τόση αλήθεια το ένοχο καθεστώς, είναι η αρχή του τέλους μιας τερατώδους πολιτικής σκευωρίας.

Όμως οι σκευωροί, περί άλλων τυρβάζουν… Τους φτύνουν και αυτοί λένε πως ψιχαλίζει! 
Αντί να απαντήσουν στην ουσία για την ωμή και δικτατορική παρέμβαση στη δικαιοσύνη, για το πως οδηγήθηκαν χωρίς στοιχεία στην φυλακή μέχρι τώρα έξι βουλευτές και αναμένεται συνέχεια, αντί να απαντήσουν με στοιχεία, αναμασούν αναθέματα.

Προκαλούμε τους λειτουργούς της Δικαιοσύνης, οι οποίοι προσπαθούν να βγάλουν την ουρά τους απέξω, και μιλούν για...στοιχεία, να πουν έστω και ένα στοιχείο, το οποίο να συνδέει άμεσα, όπως προβλέπει ο νόμος, έστω και έναν βουλευτή της Χρυσής Αυγής με την οποιαδήποτε εγκληματική πράξη.

Είμαστε αθώοι και το γνωρίζουν και επειδή το γνωρίζουν είναι ένοχοι και επιβεβαιώνουν πλήρως με τις πράξεις τους τα όσα λέει στο γνωστό βίντεο ο Τάκης Μπαλτάκος.

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, η αλήθεια θα λάμψει, θα ισοπεδώσει τα ανθρωπάκια που η σκιά τους είναι πολύ μικρή για να κρύψει τον Ήλιο της Δικαιοσύνης.» (πηγή)