ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Παρασκευή, 25 Απριλίου 2014

Ωσεί λεπρός αντιμετωπίστηκε ο Κασιδιάρης στην Ανάσταση


Δημοσιογραφία της δεκάρας! Στο Ελλαδιστάν οι "ανεξάρτητοι" δημοσιογράφοι δεν αρκούνται να παραθέτουν την είδηση γυμνή και ασχολίαστη, αφήνοντας τον ακροατή να την ερμηνεύσει όπως νομίζει, αλλά προχωρούν έτη φωτός περισσότερο. Παίρνουν απροκάλυπτη επιθετική στάση ή υπερασπιστική, ανάλογα με τις "άνωθεν" εντολές που έχουν λάβει. Στην προκειμένη περίπτωση, επειδή δεν βρήκαν τίποτα το αξιόμεμπτο στον εκκλησιασμό του Κασιδιάρη, προχώρησαν σε αυθαίρετη εξήγηση: πήγε στην εκκλησία των Ταξιαρχών ο Κασιδιάρης για να προκαλέσει! 
Με άλλα λόγια, για να καμουφλάρουν την αντιχρυσαυγίτικη εμπάθειά τους, αποτολμούν και ψυχανάλυση εξ' αποστάσεως!
Ντροπή στους ρατσιστές "ευσεβείς Χριστιανούς"! Απορούν και εξίστανται οι ψευτοδημοκράτες γιατί δεν εκδιώχτηκε...
ο Ηλίας Κασιδιάρης από την Εκκλησία στην κατ' εξοχήν γιορτή της Αγάπης! 
Όπως διάβασα εδώ, "Το ερώτημα που συζητείται μεταξύ των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ είναι ακριβώς για ποιο λόγο δεν ζητήθηκε από τον Ηλία Κασιδιάρη και τις συνοδούς του να απομακρυνθούν από το χώρο όπου εκκλησιάζονται, όπως είχε συμβεί όταν ο χρυσαυγίτης βουλευτής προσπάθησε να λάβει μέρος στο μνημόσυνο για τους νεκρούς αξιωματικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που σκοτώθηκαν από κακοποιούς στου Ρέντη." 

Επισημάνθηκε μάλιστα το γεγονός ότι ο Κασιδιάρης δεν μπήκε στην εκκλησία των Ταξιαρχών από την κεντρική είσοδο επί της Κατεχάκη, απ' όπου μπαίνουν οι αστυνομικοί, αλλά από την είσοδο στη Λεωφόρο Μεσογείων. Σημειωτέον ότι απέναντι βρίσκονται τα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Όπως έγραψε το protothema, παρών όταν εμφανίστηκε ο βουλευτής της ΧΑ ήταν μεταξύ άλλων και ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας στρατηγός Δημήτρης Τσακνάκης ο οποίος, όταν αντελήφθη την παρουσία του Ηλία Κασιδιάρη, αποχώρησε διακριτικά... Πολύ χριστιανικό εκ μέρους του!

Θα μου πείτε, τι να έκανε ο άνθρωπος; Φοβήθηκε μήπως ο Νίκος Δένδιας τον ξηλώσει πάραυτα, αν μάθαινε ότι παρακολούθησε την Ανάσταση δίπλα στο δαιμονοποιημένο από το κρυφοφασισταριό Ηλία Κασιδιάρη.

"Σοκ: Ο Κασιδιάρης έκανε Ανάσταση με Ανώτατους Αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ" ήταν ο ρατσιστικός τίτλος σχετικού άρθρου "δημοκρατικής" εφημερίδας. Σα να λέμε, ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ έκαναν ανάσταση με το Διάβολο! Τίθεται, λέει το κατάπτυστο άρθρο, ζήτημα ηθικής τάξης για τους ευρισκόμενους μέσα στην εκκλησία αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ αλλά και όσους ενημερώθηκαν για την άφιξη του κ. Κασιδιάρη.

Έλεος! Οι καταπατούντες κατά το δοκούν τους ηθικούς νόμους μιλάνε για ηθική τάξη! Αλίμονο όμως, δεν υπάρχει, δεν υπήρξε ποτέ, ηθική τάξη στην Ελλάδα...

Δυστυχώς η Ανάσταση του Χριστού πέρασε χωρίς το αναστάσιμο Φως να φωτίσει τις καρδιές των ψευτοχριστιανών... Τα βάρβαρα πολιτικά μίση και πάθη παραμένουν βαθιά ριζωμένα και κατατρώγουν τον ιστό του έθνους μας.