ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Πέμπτη, 3 Απριλίου 2014

"Φωτιά" στην Ολομέλεια έβαλε ο Ηλίας Κασιδιάρης


Βουλή, 2/4/2014- ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: «Είναι η πρώτη φορά που από αυτό εδώ το Βήμα ζητώ την απόλυτη προσοχή της Εθνικής Αντιπροσωπείας διότι έχω να καταθέσω στοιχεία τα οποία θεωρώ βαρυσήμαντα.

Έχουμε πει επανειλημμένως ότι η δίωξη εις βάρος της Χρυσής Αυγής είναι πολιτική. Εις βάρος των Βουλευτών μας δεν υπάρχει κανένα απολύτως στοιχείο. Αναφέρω την προσωπική μου περίπτωση όπου εφευρέθηκε μια κατηγορία περί κατοχής πυροβόλων όπλων με σκοπό τον παράνομο εφοδιασμό εγκληματικής οργάνωσης. Παρέλειψαν να πουν ότι το όπλο το οποίο κατείχα, το κατείχα με νόμιμη άδεια.

Στόχος της διαδικασίας αυτής είναι ένας και μόνο: Η μείωση των εκλογικών ποσοστών της Χρυσής Αυγής. Και θα αποδείξω σε αυτά τα λίγα λεπτά που διαθέτω, με ντοκουμέντα και όχι με λόγους, ότι βιώνουμε την ύστατη εκτροπή, βιώνουμε την...
κατάλυση του πολιτεύματος, του Συντάγματος, της λαϊκής κυριαρχίας μέσω της φυλακίσεως Βουλευτών, μέσω της παράνομης αφαιρέσεως του δικαιώματος της ψήφου από εμάς.

Μόνιμη επωδός μέχρι σήμερα της Κυβέρνησης, αλλά και της Αντιπολίτευσης, είναι πώς η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα είναι ανεξάρτητη. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να αποδείξω με αδιάσειστα στοιχεία, με αδιαμφισβήτητα ντοκουμέντα και με συγκλονιστικές αποδείξεις, ότι η Κυβέρνηση Σαμαρά έχει καταργήσει τη διάκριση των εξουσιών.

Συγκεκριμένοι επίορκοι Υπουργοί, οι οποίοι έχουν ονόματα, τα οποία και θα καταθέσω, έχουν εισχωρήσει παρανόμως στον πυρήνα της Δικαιοσύνης και μας κλείνουν στη φυλακή με μοναδικό σκοπό να μας πάρουν τις ψήφους. Υπάρχει απόλυτος έλεγχος της Δικαιοσύνης στην Ελλάδα από την Κυβέρνηση Σαμαρά μέσω της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Κουτζαμάνη η οποία διορίστηκε σε αυτή τη θέση λόγω πολύ στενής σχέσεως που κατέχει με τον Υπουργό Δικαιοσύνης Αθανασίου.

Καταθέτω για τα Πρακτικά, λοιπόν, μια μαρτυρία προσωπική, την οποία θα καταθέσω και ενόρκως ως αυτόπτης και αυτήκοος μάρτυρας, με ένα συγκλονιστικό διάλογο, στον οποίο ανώτατος κυβερνητικός παράγοντας ομολογεί το εξής: "Η δίωξη σε βάρος της Χρυσής Αυγής ασκήθηκε διότι…" -το λέω επί λέξει, όπως ακριβώς το είπε - "…κόβει ψήφους από το Σαμαρά και χάνεται το προβάδισμα από το ΣΥΡΙΖΑ".

Και εδώ η Αξιωματική Αντιπολίτευση, η οποία έχει έννομο συμφέρον πλέον να λάβει θέση, πρέπει να με ακούσει με απόλυτη προσοχή. Παρακαλώ, ορίστε για τα Πρακτικά.

(Στο σημείο αυτό ο Βουλευτής κ. Ηλίας Κασιδιάρης καταθέτει για τα Πρακτικά το προαναφερθέν έγγραφο, το οποίο βρίσκεται στο αρχείο του Τμήματος Γραμματείας της Διεύθυνσης Στενογραφίας και Πρακτικών της Βουλής)

Ομολογείται επίσης, στον εν λόγω διάλογο τι συνέβη την ώρα που αφεθήκαμε ελεύθεροι εγώ και δύο έτεροι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής, οι κ.κ. Μίχος και Παναγιώταρος. 
Επί λέξει διαβάζω την ομολογία: "Σοκ και δέος! Χαμός έγινε, της τρελής. Πήρε τους άλλους δύο και τους άλλαξε τα φώτα". Τον Αθανασίου και τον Δένδια. 

"Με κοροϊδέψατε, με δουλέψατε. Τι είναι αυτά; Ξεφτιλίστηκα!"
 Γιατί είχε κάνει την προηγούμενη ημέρα δήλωση στο αμερικανικό σιωνιστικό συνέδριο: "Τελείωσε, τους έδεσα, γεια σας!". Και την άλλη μέρα εμείς βγήκαμε έξω.

Ο ίδιος ανώτατος κυβερνητικός παράγοντας, όσον αφορά τους λόγους που εμείς οι τρεις πρώτοι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής αφεθήκαμε ελεύθεροι, λέει: "Για τον απλό λόγο ότι δεν υπάρχουν στοιχεία. Και δεν πήρε κανείς τους ανακριτές τηλέφωνο να τους πιέσει, γιατί το θεωρούσαν όλοι σαν δεδομένο: Ε, τι θα κάνει ο ανακριτής;" 

Ο ανακριτής, όμως, δεν είχε κανένα στοιχείο! Και ερωτάται: "Μα, για τους άλλους είχε όμως, Μιχαλολιάκο και Παππά, που ακολούθησαν στην ανάκριση τις επόμενες ημέρες;" 

--"Μα, με τους άλλους ήταν…". 
Και κάνει την κίνηση κλήσης στο τηλέφωνο και τηλεφωνικής συνομιλίας. Κι εν συνεχεία κατονομάζει τους Υπουργούς Αθανασίου και Δένδια ως δράστες αυτών των παράνομων παρεμβάσεων, κάτι που είχε ομολογήσει εμμέσως και ο ίδιος ο Υπουργός Αθανασίου προ εβδομάδων σε δική μου επίκαιρη ερώτηση, όταν και δήλωσε ότι πήρε τηλέφωνο την Προϊσταμένη των ανακριτών κ. Τσάμη εν ώρα ανακρίσεως.

Ομολογείται, επίσης, ότι οι συγκεκριμένοι Υπουργοί έπεισαν την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Κουτζαμάνη, μέσω του Αντιεισαγγελέα Βουρλιώτη, να στήσει και να στείλει ένα πόρισμα -ένα κατάπτυστο πόρισμα- και εν συνεχεία να ασκηθεί δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής.

Εκεί ο διάλογος, του οποίου επαναλαμβάνω ότι είμαι αυτόπτης και αυτήκοος μάρτυς, έχει ως εξής: 

--"Την πείσανε ότι είναι παγανιστές, ειδωλολάτρες, ναζί, ότι είναι αντίθετοι με τον χριστιανισμό". 

--"Ποιος την έπεισε γι’ αυτά τα πράγματα;". 

--"Ο Αθανασίου και ο Δένδιας". 

--Στο δε αφελές ερώτημα "Τι θα γίνει εάν ένας τόσο υψηλόβαθμος παράγοντας καταγγείλει αυτά τα εγκλήματα, εάν καταγγείλει αυτήν την εκτροπή" τότε έρχεται η συγκλονιστική ομολογία για τον απόλυτο έλεγχο της ελληνικής δικαιοσύνης από την Κυβέρνηση Σαμαρά μέσω της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Κουτζαμάνη: "Θα κάνει προκαταρκτική εξέταση μισής ώρας και θα την βάλει στο αρχείο".

Με Κυβέρνηση Σαμαρά σε ποιον Εισαγγελέα; Εισαγγελέας είναι η ίδια η Κουτζαμάνη. Θα πας να καταγγείλεις την Κουτζαμάνη στον εαυτό της;

Στο δε ερώτημα "Πώς έλαβε αυτήν τη θέση η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου;" 
η απάντηση είναι σαφής: "Είναι από απέναντι χωριά. Είναι σχεδόν συνομήλικοι. Είναι συντοπίτες. Δεν χρειάζεται να το ψάχνουμε". Αυτό αφορά τον Υπουργό της Δικαιοσύνης Αθανασίου. 

 Η εν λόγω συγκλονιστική ομολογία δεν ανήκει σε Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας ούτε σε Υπουργό. Είναι ακόμα ψηλότερα αυτός ο παράγοντας. Είναι ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος. Είναι ο Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης Σαμαρά, το δεξί χέρι και εξ απορρήτων του Πρωθυπουργού, που γνωρίζει τα πάντα και μόλις πριν από δύο μέρες ήταν εδώ, εκ δεξιών μου. Έλυνε και έδενε στην κυριολεξία. Οι μισοί Υπουργοί παρήλασαν από το γραφείο του και στην ουσία αντικαθιστούσε τον Πρωθυπουργό.

Τον καλώ από αυτό εδώ το Βήμα και με αίσθημα εθνικής ευθύνης να επιβεβαιώσει την ομολογία του και προκαλώ τους δύο επίορκους Υπουργούς, των οποίων τα ονόματα ανέφερα και επαναλαμβάνω, Δένδια και Αθανασίου, να με διαψεύσουν. 

Προειδοποιώ, όμως, ότι η γνησιότητα αυτής της ομολογίας, η γνησιότητα της καταθέσεώς μου είναι αδιαμφισβήτητη, διότι δεν βασίζεται μόνο στη δική μου μαρτυρία, αλλά σε ένα ακόμη αδιάσειστο και ακλόνητο στοιχείο: Ο επίμαχος συγκλονιστικός διάλογος, μαγνητοσκοπημένος ως τηλεοπτικό υλικό, αποτυπωμένο σε ψηφιακό δίσκο, είναι μέρος του φακέλου της δικογραφίας που έχει ανοίξει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Στρασβούργου κατά της Κυβέρνησης Σαμαρά.

Έστι δίκης οφθαλμός ος τα πάνθ’ ορά! 
Θα γνωρίσει σε πολύ λίγο όλη η Ευρώπη ότι σε αυτήν τη χώρα βιώνουμε μία απίστευτη βίαιη εκτροπή, βιώνουμε μία απίστευτη καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, με Βουλευτές να φυλακίζονται, όπως ο Βουλευτής Ηλιόπουλος, που την ημέρα που φυλακίστηκε χωρίς κανένα στοιχείο, μόνο επειδή είναι Βουλευτής της Χρυσής Αυγής, είχε ένα κοριτσάκι δέκα ημερών!

Πάνω απ’ όλα, όμως, έχει καταλυθεί το Σύνταγμα. Έχει πληγεί βάναυσα το πολίτευμα και η λαϊκή κυριαρχία. Εδώ, βεβαίως, ενεργοποιείται το άρθρο 120 του Συντάγματος: "Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο σε όποιον προσπαθεί και επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία", με δεκάδες ενόπλους σε οικίες Βουλευτών και με παράνομες φυλακίσεις.

Ευθύς αμέσως καταθέτω ιδιόχειρη επιστολή μου σε όλες τις Κοινοβουλευτικές Ομάδες, σε όλους τους Βουλευτές και στα Πρακτικά της Βουλής. Και με βάση αυτά τα συγκλονιστικά στοιχεία, απαιτώ να συλληφθεί η επίορκη Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Κουτζαμάνη, που λειτουργεί ως εκτελεστικό όργανο της εγκληματικής ομάδας Σαμαρά, Δένδια και Αθανασίου. 
Να παραπεμφθούν οι επίορκοι Υπουργοί σε Ειδικό Δικαστήριο.

Ιδίως για τον Υπουργό της Δικαιοσύνης έχει πλέον τεκμηριωθεί η βαρύτατη κατηγορία της κατάχρησης εξουσίας σε βαθμό κακουργήματος. Απαιτώ να παραιτηθεί η Κυβέρνηση Σαμαρά και η χώρα να οδεύσει σε ελεύθερες εκλογές!

(Στο σημείο αυτό ο Βουλευτής κ. Ηλίας Κασιδιάρης καταθέτει για τα Πρακτικά την προαναφερθείσα επιστολή, η οποία βρίσκεται στο αρχείο του Τμήματος Γραμματείας της Διεύθυνσης Στενογραφίας και Πρακτικών της Βουλής).»

Δείτε το επίμαχο video εδώ.

Διαβάστε την επίμαχη συνομιλία μεταξύ Κασιδιάρη και Μπαλτάκου: