ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Παρασκευή, 4 Απριλίου 2014

Αντώνη Σαμαρά, χωρίς φωτιά βγαίνει καπνός;

Μείζον και αναπάντητο το ερώτημα του τίτλου για φιλόδοξους και αδίστακτους πολιτικούς σαν και του λόγου σου, Αντώνη Σαμαρά...
Ο κόσμος το 'χει τούμπανο, και συ κρυφό καμάρι! 
Τρέξε τώρα να συμμαζέψεις τα ασυμμάζευτα. 
Όχι βέβαια ότι οι σκεπτόμενοι πολίτες περίμεναν το αποκαλυπτικό video της συνομιλίας Μπαλτάκου-Κασιδιάρη για να καταλάβουν ποιος ήταν πίσω από τη δαιμονοποίηση και τον ανελέητο διωγμό κατά της Χρυσής Αυγής. Άλλωστε είχε μιλήσει με σαφή υπονοούμενα και ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης.

Δεν είχες ακούσει Αντώνη μ' την παροιμία που λέει, "Όποιος σκάβει το λάκκο του άλλου πέφτει ο ίδιος μέσα;"

Ωστόσο, δεν εύχομαι να πέσεις μέσα στο λάκκο που έστησες για τη Χρυσή Αυγή, διότι τούτη την ώρα δεν υπάρχει αξιόπιστη εναλλακτική λύση και θα επέλθει το απόλυτο χάος. Εδώ που μας καταντήσατε εσείς οι άχρηστοι πολιτικάντηδες και η απατηλή παγκοσμιοποίηση...
η κυβέρνησή σου είναι, κατά την ταπεινή μου άποψη, το μη χείρον. Κάθε άλλο όμως παρά βέλτιστον. Και δεν φαντάζομαι να κομπάζεις ως μη χείρων. 

Σου έχω σούρει μύρια όσα σε πολλές αναρτήσεις μου, από τότε που έκανες τη μεγάλη κωλοτούμπα και ακολούθησες το δρόμο της υποταγής που είχε χαράξει ο εφιάλτης Γιωργάκης Παπανδρέου. Απ' αυτά δεν παίρνω τίποτα πίσω. Δεν τρέφω όμως ψευδαισθήσεις. Κατανοώ ότι δεν είμαστε πια ελεύθερη χώρα και κανένας ψευτονταής, είτε λέγεται Τσίπρας είτε Μιχαλολιάκος είτε Καμμένος, δεν μπορεί να μας βγάλει στο ξέφωτο. Δυστυχώς είμαστε στο έλεος των δανειστών και των αδίστακτων νονών της παγκοσμιοποίησης, στο όνομα της οποίας πίνουν νερό ο Α. Τσίπρας και ο Γ. Παπανδρέου.

Και μια συμβουλή για το καλό σου, Αντώνη, και για το καλό μας: Σταμάτα τις διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής και αποφυλάκισε τους φυλακισμένους βουλευτές της, μπας και καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός που σήκωσε ο Μπαλτάκος και κινδυνεύει να μας πνίξει. Φαντάζομαι οι υψηλοί σύμβουλοί σου θα έχουν καταλάβει το ολέθριο λάθος τους - πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι - και θα σου δώσουν το πράσινο φως για τις αποφυλακίσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Είναι σκληρό να λακτίζεις προς κέντρα, Αντώνη.

Και μια ακόμη ευχή: Ελπίζω να μην επαληθευτεί η Βιβλική ρήση "Μάχαιραν έδωσες, μάχαιραν θα λάβεις", και βρεθεί κανένας άλλος "Συμπιλίδης" που θα προκαλέσει την πτώση σου. 

Ήδη οι αντίπαλοί σου ακονίζουν τα μαχαίρια...