ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Σάββατο, 5 Απριλίου 2014

"Δημοκρατικά" σημεία και τέρατα στο ΤρΕλλαδιστάν


Σύντροφοι ραγιάδες, καλού, κακού προσδεθείτε! Πρωταγωνιστές του "δημοκρατικού" θρίλερ: Παναγιώτης Μπαλτάκος (πεμπτοφαλαγγίτης), Ηλίας Κασιδιάρης (μπουρλοτιέρης), Αντώνης Σαμαράς (ξεσαμάρωτος), Νίκος Δένδιας (χρυσαυγιτοφάγος), Χαράλαμπος Αθανασίου (μυξοπαρθένα), Δημήτρης Μπαλτάκος (αμάρτησε για το μπαμπά του) και ο... "Παναθηναϊκάκιας" (επίορκος δικαστικός).
Μπορεί να μην υπάρχει αρκετός άρτος αλλά...
όλα κι όλα, υπάρχουν σπαραξικάρδια θεάματα για τον πεινασμένο λαό... Ας μην τα θέλουμε όλα δικά μας. Η αχαριστία είναι μεγάλη αμαρτία. Ας είμαστε λοιπόν ευγνώμονες που η "δημοκρατία" μας δεν μας αφήνει να πλήξουμε. Λίγο το 'χεις αυτό; Προτιμότερο να πεθάνει κανείς από πείνα παρά από ανία, λένε οι ειδικοί... 

Προσεχώς η συνέχεια του κωμικοτραγικού θρίλερ. Μείνετε συνδεδεμένοι για περισσότερες δραματικές αποκαλύψεις. Ε, ρε, γλέντια τα ΜΜΕ!