ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Σάββατο, 5 Απριλίου 2014

Δ. Καμπουράκης: οι Χρυσαυγίτες δεν είναι "αντράρες"!


Όπως ακούσατε στο video, ο Δημήτρης Καμπουράκης εξέφρασε την απογοήτευσή του που διαπίστωσε ότι οι Χρυσαυγίτες δεν είναι "αντράρες" και δεν επιβεβαίωσαν τη φήμη τους ότι για ψύλλου πήδημα ασκούν βία κατά παντός υπευθύνου και ανευθύνου, όπως θα άρμοζε σε μέλη εγκληματικής οργάνωσης...
εκπαιδευμένα για ξυλοδαρμούς και μαχαιρώματα.
Οφείλω να συγχαρώ τους τρεις Χρυσαυγίτες Βουλευτές που διατήρησαν την ψυχραιμία τους, διότι εάν αντιστέκονταν έστω με ελαφρύ σπρώξιμο, τότε τα Μίντια θα ορμούσαν να τους κατασπαράξουν. Τότε όλο το φταίξιμο θα ήταν δικό τους και θα είχαν επιβεβαιώσει την "εγκληματική" τους φύση.
Γι' αυτό στενοχωρήθηκε ο Καμπουράκης, διότι του πήραν τη σκανδαλοθηρική μπουκιά από το στόμα!

Για τους μη παροικούντες την Ιερουσαλήμ, το σπαραξικάρδιο επεισόδιο έχει εν ολίγοις ως εξής: Στις 2/4/2014, ο γιος του Τάκη Μπαλτάκου, Δημήτρης Μπαλτάκος μπήκε στα γραφεία του κόμματος της Χρυσής Αυγής σε κατάσταση αλλοφροσύνης και εκτοξεύοντας ακατονόμαστες ύβρεις ζητούσε εξηγήσεις. 

Εκεί, έδωσε δύο χαστούκια στον βουλευτή Μιχάλη Αρβανίτη, γροθιές στον βουλευτή Νίκου Κούζηλο, ενώ επιτέθηκε με κλωτσιές και κατά του βουλευτή Αρτέμη Ματθαιόπουλου. 

Για να λήξει το επεισόδιο χρειάστηκε επέμβαση της αστυνομίας, αλλά και του πατέρα του. Οι φωνές και οι ύβρεις ακούγονταν μέχρι το ισόγειο του Κοινοβουλίου και οι δημοσιογράφοι παρακολουθούσαν άναυδοι τον υιό του κ. Μπαλτάκου να αποχωρεί από τη Βουλή με γρήγορα βήματα συνοδευόμενος από την αστυνομική φρουρά του Παναγιώτη Μπαλτάκου. (πηγή)