ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Παρασκευή, 4 Απριλίου 2014

Με γρίφους κατήγγειλε το Σαμαρά ο Ηλίας Κασιδιάρης

Βουλή, 4/4/2014 - ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: «Όπως πολύ σωστά είπε πριν από λίγα λεπτά ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ – του ΠΑΣΟΚ του Τσοχατζόπουλου, του Μαντέλη, του Τσουκάτου, των κλεπτών, των απατεώνων, των μιζαδόρων, που ασφαλώς και δεν φεύγει από την Κυβέρνηση, διότι αν φύγει και γίνουν εκλογές, δεν πρόκειται να μπει ξανά στην Βουλή και δεν θα καλύπτει κανείς τον Βενιζέλο, εν συνεχεία, για τα σκάνδαλα και τα εγκλήματά του κατά του ελληνικού λαού – πράγματι στη χώρα κυριαρχεί μία φασιστική νοοτροπία, μία φασιστική κλίκα, η οποία...
έχει καταλύσει το Σύνταγμα των Ελλήνων και το πολίτευμα. Είναι η κλίκα του Σαμαρά.

Έχουμε συγκεκριμένη ομολογία πλέον, συγκεκριμένο αποδεικτικό υλικό ότι το Σύνταγμα έχει καταλυθεί.

Εδώ καταγγέλλω τη δήθεν Αντιπολίτευση της Αριστεράς, που έχει μεταβληθεί αυτήν τη στιγμή στο μεγαλύτερο "δεκανίκι" του Σαμαρά. Δεν είναι δυνατόν να βγαίνει υψηλόβαθμο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και να λέει ότι "δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά για το αν αληθεύουν αυτές οι καταγγελίες". Αυτές οι καταγγελίες αποτελούν ξεκάθαρο αποδεικτικό υλικό ότι η χώρα έχει οδηγηθεί σε εκτροπή.

Αυτήν τη στιγμή όλα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης αναφέρονται στην εκτροπή που υπάρχει στην Ελλάδα, που ένας πολιτικός αρχηγός και Βουλευτές βρίσκονται φυλακισμένοι με στόχο να υποκλαπούν οι ψήφοι του Κόμματός μας.

Καταγγέλλω, λοιπόν, τον ΣΥΡΙΖΑ, καταγγέλλω τα κόμματα της Αριστεράς, διότι έχουν μεταβληθεί αυτήν τη στιγμή στο μεγαλύτερο "δεκανίκι" του Σαμαρά.

Η Χρυσή Αυγή είναι σήμερα ο μόνος θεματοφύλακας του πολιτεύματος, η μόνη πολιτική δύναμη που αγωνίζεται για την πατρίδα, για το έθνος των Ελλήνων και για την εθνική ανεξαρτησία και με βάση το θεσμικό μας ρόλο θα φροντίσουμε ώστε οι σκευωροί, ώστε αυτοί που καταλύουν το Σύνταγμα να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη.

Ιδού πεδίον δόξης λαμπρό για κάθε Βουλευτή που δεν ανήκει σε κανένα κομματικό μαντρί και θέλει να αγωνιστεί κι αυτός για το Σύνταγμα. Θα κατατεθεί συγκεκριμένη πρόταση, χωρίς κομματική σφραγίδα, βεβαίως, την οποία ετοιμάζει αυτήν τη στιγμή ειδικό συμβούλιο νομικών για να στηθούν τρεις κάλπες και να οδηγηθούν αρχικά σε προκαταρκτική επιτροπή, σε ειδική προανακριτική επιτροπή, ο Σαμαράς, ο Αθανασίου και ο Δένδιας, για τους οποίους υπάρχει συγκεκριμένο αποδεικτικό υλικό ότι έχουν τελέσει το αδίκημα, το κακούργημα της κατάχρησης εξουσίας και να διερευνηθεί, επίσης, αν βαρύνονται με το αδίκημα που περιγράφει το άρθρο 134 του Ποινικού Κώδικα για εσχάτη προδοσία. 

Διότι αυτήν τη στιγμή, με βάση τη θέση που κατέχουν στο κράτος αυτοί, αλλά και κάποιοι επίορκοι δικαστικοί, παρακωλύεται η λειτουργία της Βουλής, η οποία λειτουργεί παράνομα, η οποία έχει καταλύσει τη λαϊκή κυριαρχία και έχει στερήσει το δικαίωμα ψήφου από εκλεγμένους Βουλευτές.

Αφήστε, λοιπόν, τα περιττά λόγια για συζητήσεις προ ημερησίας διατάξεως, για μομφές κ.λπ.. Θα ξεκινήσει συλλογή υπογραφών – τριάντα υπογραφές απαιτούνται - ώστε να στηθούν εδώ τρεις κάλπες για Σαμαρά, Δένδια, Αθανασίου, για τους σκευωρούς, γι’ αυτούς που καταλύουν το Σύνταγμα των Ελλήνων.

Το αποδεικτικό υλικό υπάρχει. Με την ειδική προανακριτική επιτροπή, όμως, θα προκύψουν όλα τα στοιχεία, θα ανοίξουν τα τηλέφωνα, τα τριψήφια τηλέφωνα που έλεγε ο Μπαλτάκος, που συνομιλούσαν οι Υπουργοί για το πώς θα χειριστούν την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, θα ανοίξει το τηλέφωνο του Σαμαρά, του Αθανασίου και εν συνεχεία των δικαστικών στους οποίους διαχέονταν οι εντολές.

Όποιος δεν στηρίξει αυτήν την προσπάθεια για να πέσει άπλετο φως, για να αποδοθεί επιτέλους δικαιοσύνη, θα είναι συνένοχος στο έγκλημα, θα είναι συνένοχος σε ένα έγκλημα, ένα πρωτοφανές έγκλημα για τα μεταπολεμικά χρονικά της Ελλάδος ενάντια στο Σύνταγμα των Ελλήνων.

Θέλω να καταγγείλω τον Σαμαρά και θέλω να του θέσω μία πολύ συγκεκριμένη ερώτηση και απαιτώ να προσέλθει εδώ στη Βουλή για να απαντήσει.

Διότι καταγγέλλω ότι ο δοτός Πρωθυπουργός αυτής της χώρας παρεμβαίνει ο ίδιος άμεσα στη Δικαιοσύνη. Παρεμβαίνει άμεσα σε συγκεκριμένο ανώτατο δικαστικό, όπου δεν χρειάζεται καν να τηλεφωνήσει πρώτα στον Αθανασίου.

Τον ερωτώ λοιπόν: Ποιος είναι ο ανώτατος δικαστικός, τον οποίον δεν αποκαλεί με το όνομά του όταν ομιλεί στο τηλέφωνο, όταν δίνει εντολή να μεταβιβαστούν εντολές σε αυτόν, τον αποκαλεί "Παναθηναϊκάκια" φοβούμενος προφανώς συνακροάσεις; Του μεταβιβάζει μέσω τρίτων εντολές για λήψη παρανόμων αποφάσεων.

Δίνω κάποια στοιχεία για τους γνωρίζοντες: Τα κοινά αυτού του δικαστικού με τον Μπαλτάκο είναι ότι πράγματι είναι και αυτός Παναθηναϊκός, το όνομά του είναι τρισύλλαβο κι έχει την ίδια κατάληξη.

Να έρθει εδώ ο Σαμαράς και να απαντήσει. Να έρθει εδώ και να απολογηθεί. Πολύ σύντομα, εντός της επομένης εβδομάδας, η Χρυσή Αυγή θα καταθέσει την πρότασή της για τη διενέργεια Ειδικής Προκαταρκτικής Επιτροπής, για να πέσει άπλετο φως στην πιο βρώμικη ιστορία κατάλυσης του Συντάγματος στη μεταπολεμική Ελλάδα.»

Ερώτηση προς Ηλία Κασιδιάρη: Και αυτά τα φοβερά ο Μπαλτάκος σου τα είπε, ή έχεις κι άλλες πηγές;