ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Δευτέρα, 7 Απριλίου 2014

Γερμανοί gay ακτιβιστές πέταξαν κόπρανα σε Χριστιανούς!

Πρόκειται για αποτρόπαιο "πολιτιστικό" γεγονός στη "δημοκρατική" Γερμανία, για το οποίο τα ΜΜΕ τήρησαν σιγήν ιχθύος. Και σε τι ήταν τυλιγμένα τα κόπρανα από τους βαρβάρους gay; Σε σελίδες της Αγίας Γραφής, παρακαλώ!Παραθέτω σε μετάφραση το άρθρο του THADDEUS BAKLINSKI από το site lifesitenews.com:

Γερμανία, 28 Μαρτίου, 2014 - Καθώς γονείς διαμαρτύρονταν εναντίον μιας νέας pro-gay διδακτέας ύλης -"σεξουαλική διαφορετικότητα" -  στα σχολεία τους, ομοφυλόφιλοι ακτιβιστές τους επιτέθηκαν πετώντας τους κόπρανα και...
καταστρέφοντας τις περιουσίες τους, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο για τη Μισαλλοδοξία και τις Διακρίσεις εναντίον Χριστιανών (Observatory on Intolerance and Discrimination against Christians), το οποίο τεκμηριώνει αντιχριστιανικά περιστατικά στην Ευρώπη.

"Οι διαδηλωτές δέχτηκαν σωματικές επιθέσεις και ένιωσαν ότι η αστυνομία απέτυχε να προστατέψει το θεμελιώδες δικαίωμα των γονέων του συνέρχεσθαι" έλεγε μια δήλωση από το Παρατηρητήριο περιγράφοντας περιστατικά από πρόσφατες διαδηλώσεις στη Βυρεμβέργη (Baden-Württemberg) και την Κολωνία.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, λέει το Παρατηρητήριο, "Οι Χριστιανοί γονείς καθυβρίστηκαν με αισχρολογίες".

"Οι Χριστιανοί πληγώθηκαν βαθιά με αυτή τη διαδικασία. Τουλάχιστον ένα πανό αρπάχτηκε και καταστράφηκε μπροστά στα μάτια των γονιών. Διαδηλωτές στοχεύτηκαν με σπρέι πιπεριού. Οι φωνές από τους αντιδιαδηλωτές έκαναν την προγραμματισμένη ομιλία σχεδόν αδύνατη."

Το Παρατηρητήριο αναφέρει ότι πολλοί γονείς "σοκαρίστηκαν από το μέγεθος του μίσους και την απραξία της αστυνομίας, και ότι τα θρησκευτικά τους αισθήματα πληγώθηκαν βαθιά."


Μια διαδήλωση από γονείς που επρόκειτο να λάβει χώρα το Φεβρουάριο στη Στουτγάρδη

διαταράχτηκε, και αναγκάστηκαν να τη διακόψουν νωρίς εξαιτίας μιας αντιδιαδήλωσης από ομοφυλόφιλους, ανέφερε το Παρατηρητήριο.

"Έως και 1000 γονείς, πολλοί μαζί με τα παιδιά τους, προσήλθαν για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην πρόωρη σεξουαλικοποίηση παιδιών σχολικής ηλικίας", ανέφερε το ρεπορτάζ. (…)

"Η πορεία επρόκειτο να κινηθεί μέσω της Στουτγάρδης σε μια εξουσιοδοτημένη διαδρομή, αλλά ένας επιθετικός όχλος ομάδων νεαρών αριστεριστών και αντιφασιστών σχημάτισαν μια αντιδιαδήλωση υβρίζοντας τους γονείς,  πετώντας βόμβες με χρώμα και επιτιθέμενοι σωματικά στο ειρηνικό γκρουπ  των γονέων" ανέφερε το Παρατηρητήριο.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι πολλοί από τους γονείς με τα παιδιά τους και υποστηρικτές εγκατέλειψαν την περιοχή, διότι δεν ένιωθαν πλέον ασφαλείς. "Η αστυνομία παρότρυνε τους διοργανωτές να διαλύσουν την πορεία για να 'αποφύγουν κλιμάκωση'. Οι διοργανωτές των διαδηλώσεων εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για την έλλειψη στήριξης από την αστυνομία και διότι το βασικό τους δικαίωμα - το δικαίωμα του συνέρχεσθαι - δεν προστατευόταν", ανέφερε το ρεπορτάζ του Παρατηρητηρίου. "Προφανώς δεν περίμεναν μια τόσο βίαιη αντιδιαδήλωση, παρότι είχαμε εκφράσει τις ανησυχίες μας εκ των προτέρων", είπε ένας από τους γονείς.


Φρικάρατε; Αναμείνατε τα χειρότερα και εδώ… Όλα εντάσσονται στην αθεϊστική "Νέα Τάξη Πραγμάτων" που έχει επιβληθεί άνωθεν για το… "καλό" μας!
Για περισσότερα κλικ εδώ.

Καυτή ερώτηση για dummies: Θα μπορούσαν άραγε οι gay ακτιβιστές να πετάξουν κόπρανα εναντίον Μουσουλμάνων γονέων χρησιμοποιώντας σελίδες από το Κοράνι;

Απάντηση: Ούτε που το διανοούνται!

Το γιατί βρείτε το εσείς...