ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Δευτέρα, 5 Μαΐου 2014

Alexis Tsipras, “GO BACK” to kindergarten!


Είναι ηλίου φαεινότερο ότι το παιδάριο Αλέξης Τσίπρας δεν συνέρχεται με τίποτα. Ή τρελάθηκε από την δίψα του για εξουσία, ή θεωρεί όλους εμάς που διεκδικεί την ψήφο μας ηλίθιους. Πάντως σίγουρα είναι πτωχός τω πνεύματι για να λέει όσα λέει, πουλώντας νταηλίκι και τζάμπα μαγκιές, μη γνωρίζοντας προφανώς το βιβλικό ρητό που λέει: 
“Είναι σκληρό να λακτίζεις προς κέντρα".

 Αλέξης Τσίπρας, Μυτιλήνη, 2/5/2014: «Go back, λοιπόν, κυρία Μέρκελ, κύριε Σόιμπλε, κυρίες και κύριοι της συντηρητικής νομενκλατούρας της Ευρώπης. 

Η Ελλάδα δεν είναι πειραματόζωο. Δεν θα ανεχτούμε να μετατρέψετε τη χώρα μας σε Μπανανία κι εμάς τους ίδιους σε φτηνή, ανασφάλιστη, αναλώσιμη και φιμωμένη μάζα. 

Go back μαζί με την τρόικά σας, τους τοκογλύφους σας, τη σκληρότητά σας, την αλαζονεία σας, την περιφρόνηση προς τον ελληνικό λαό, που τόσα χρόνια έχει γίνει αντικείμενο της χλεύης και της εκμετάλλευσής σας. 

Δεν θα ανεχτούμε να μας υπαγορεύετε ποιον να ψηφίσουμε, για να μη μας τιμωρήσετε. 

Λες και όλα όσα μέχρι τώρα διαπράξατε σε βάρος μας δεν είναι η πιο βαριά, αναίτια, άδικη και απάνθρωπη τιμωρία εκατομμυρίων ανθρώπων, που σε τίποτε δεν έφταιξαν για την κρίση σας. Δεν θα ανεχτούμε να καθορίζετε εσείς ποιος θα μας κυβερνά, επειδή εξυπηρετεί καλύτερα τα δικά σας συμφέροντα. 

 Δεν θα ανεχτούμε τα μνημόνια, τα μεσοπρόθεσμα, τους εφαρμοστικούς νόμους της βαρβαρότητας, που έχετε φορτώσει στις πλάτες μας. Δεν θα ανεχτούμε να μας σέρνετε για δεκαετίες δεμένους στο άρμα ενός χρέους που είναι αβίωτο, άδικο, και καταδικαστικό για τις ζωές μας. Go back Ήρθε η δική μας ώρα.»
 
Τη χώρα μας την κάναμε Μπανανία εμείς οι ίδιοι, Αλέξη Τσίπρα!   

Το να επιχειρηματολογήσει κανείς πάνω στις ανοησίες του Τσίπρα με σκοπό να αποδείξει το αυταπόδεικτο σημαίνει να υποτιμήσει τη νοημοσύνη του αναγνώστη, κι εγώ δεν θα το κάνω.

Αλέξη Τσίπρα, είσαι ένας επικίνδυνος δημαγωγός και δυστυχώς στον ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχουν εκείνοι που θα σε συμμαζέψουν. Απεναντίας πολλά στελέχη σου έχουν το ακαταλόγιστο. Έχεις το θράσος να φοβερίζεις εκείνους από τους οποίους (κακώς, κάκιστα, αλλά είναι η πικρή αλήθεια) η χώρα μας εξαρτάται και να δίνεις ακόμη ψεύτικες υποσχέσεις όταν ήδη έχεις κάνει αμέτρητες κωλοτούμπες από τον Ιούνιο του 2012 και μετά. 

Δυστυχώς για τον Αλέξη και το θίασό του, η πλειοψηφία του  ελληνικού λαού μπούχτισε τόσες δεκαετίες τρώγοντας πολιτικάντικο κουτόχορτο και ούτε πιστεύει πια στα αριστερο-σοσιαλιστικο-προοδευτικά παραμύθια της Χαλιμάς. 

Δεν σ' έχω ακούσει μια φορά, Αλέξη Τσίπρα, να ομολογείς τις διαχρονικές ευθύνες που έχουμε, ηγεσίες και λαός, για τη χρεοκοπία της χώρας μας.  
Δεν σ' έχω δει να βάζεις το δάχτυλο επί του τύπου των ήλων, που είναι οι παραδοσιακές παθογένειες του σάπιου πολιτικού συστήματος που κατ' ευφημισμό αυτοαποκαλείται δημοκρατικό. 
Για όλα φταίνε οι άλλοι και ο άτιμος ο καπιταλισμός. Ακριβώς όπως τα μικρά παιδιά ρίχνουν πάντα τις ευθύνες στους άλλους...  
Είσαι για γέλια και για κλάματα, Αλέξη Τσίπρα. 
Κρίμα στα νιάτα σου! Βιάστηκες να γεράσεις ή απλά αρνείσαι να ενηλικιωθείς;

Για να λέω την αλήθεια, βιάζομαι ν' ανέβεις στην εξουσία και να "κυβερνήσεις" με το αριστερό συνονθύλευμα ώστε να ξεβρακωθείτε κι εσείς ενώπιον του ελληνικού λαού, μπας και βάλουν επιτέλους μυαλό εκείνοι που μαγνητίζονται από το λαϊκισμό και τις ουτοπίες σας.