ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Πέμπτη, 1 Μαΐου 2014

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος "θάβει" το ΠΑΣΟΚ


"Το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει πλέον", είπε ο Θόδωρος!
Σιγά την είδηση! Ήδη οι πολιτικοί γύπες διεμερίσαντο τα ιμάτια του ΠΑΣΟΚ και επί τον ιματισμόν του έβαλον κλήρον.

Άλλος για Τσίπρα τράβηξε,
κι άλλος για ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, 
κι άλλος στο μόρφωμα "ΕΛΙΑ"
τρέχει μπας και προκάμει!

Ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που ο "Μαζί τα φάγαμε" δηλώνει ότι το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει. Τον Μάιο του 2012 είχε πει μεταξύ άλλων στο Bήμα FM: «είναι προφανές ότι το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει, πλέον, ως σοβαρή πολιτική δύναμη». (πηγή)

Πρόσφατα, το Μάρτη του 2014, είχε μιλήσει στην εκπομπή "Κοινωνία ώρα Mega" για τη σαβούρα του ΠΑΣΟΚ:
 «Όλη η σαβούρα του ΠΑΣΟΚ, συνδικαλιστική, ακαδημαϊκή και λοιπά είναι τώρα στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχει ρουφιάνος, δεν υπάρχει φαύλος, δεν υπάρχει ρουσφετολόγος να μην έχει περάσει στον ΣΥΡΙΖΑ, όλοι εκεί είναι». (πηγή)

Ο καημένος ο Θόδωρος, φτύνοντας το ΠΑΣΟΚ δεν καταλαβαίνει ότι φτύνει τον εαυτό του. Νομίζει ότι εξαγνίζεται επειδή αποχώρησε από δαύτο μετά από 30 χρόνια, όπου διετέλεσε βουλευτής και επί πολλά χρόνια υπουργός σε διάφορα πόστα, συμβιώνοντας και συνεργαζόμενος με όλη αυτή τη σαβούρα που ως σμήνος ακρίδων ρήμαξε τη χώρα. 

Πάντως πρέπει να του αναγνωρίσουμε ότι έστω και κατόπιν συντριβής του κόμματός του λέει κάποιες αλήθειες. Όχι βέβαια πως δεν γνωρίζαμε ότι το ΠΑΣΟΚ υπήρξε ένα κόμμα πολυσυλλεκτικό της σαβούρας. Γι αυτό άλλωστε διαλύθηκε: διότι τη νομοτέλεια φυγείν αδύνατον. Τώρα έρχεται η σειρά των άλλων αμαρτωλών κομμάτων για να διαλυθούν, μπας και δούμε κάποτε άσπρη μέρα...