ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014

Ποιοι είναι οι “φασίστες" υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής;


Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες η εκστρατεία κατασυκοφάντησης της "Εγκληματικής Οργάνωσης" Χρυσή Αυγή και οι αφορισμοί εναντίον της έχουν ξεπεράσει κάθε όριο μοχθηρής ιδεολογικής αντιπαράθεσης. Πολιτικάντηδες πάσης απόχρωσης και συστημικά ΜΜΕ διαγκωνίζονται ποιος θα ρίξει την περισσότερη λάσπη στο "νεοναζιστικό μόρφωμα" ώστε να πάρει τα εύσημα του ορκισμένου αντιφασίστα από τα ορατά ή αόρατα αφεντικά του. 
Μάλιστα, μετά τα αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο χαρακτηρισμός του φασίστα και ναζιστή από τους φανατικούς αντιρατσιστές έχει επεκταθεί και στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, που θεωρούνται πλέον αδικαιολόγητοι αφού μετά από όσα έχουν βγει στη φόρα τους προηγούμενους μήνες για τους "υμνητές του Χίτλερ" δεν μπορούν πια να ισχυριστούν άγνοια.

"Όχι, δεν είναι παραπλανημένοι, είναι συνειδητοί φασίστες", διακηρύττουν σε κάθε ευκαιρία οι καραδημοκράτες, πολλοί από τους οποίους στη νοοτροπία είναι κρυφοφασίστες.
Μάλιστα, μερικοί καθαρόαιμοι αντιφασίστες προσθέτουν ότι οι ψήφοι των χρυσαυγιτών στο δεύτερο γύρο της επόμενης Κυριακής είναι ανεπιθύμητοι!
Με άλλα λόγια, μίασμα η Χρυσή Αυγή, μίασμα οι οπαδοί της, μίασμα και η ψήφος των οπαδών της!

Κατόπιν τούτων, η "πυγολαμπίδα" είχε την περιέργεια να μπει στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής για να μάθει ποιοι είναι οι υποψήφιοι για την Ευρωβουλή. Σας εξομολογούμαι ότι εντυπωσιάστηκα με τα προσόντα των υποψηφίων, και μου είναι αδύνατο να πιστέψω ότι όλοι αυτοί οι αξιόλογοι άνθρωποι είναι νεοναζί και φασίστες ή ότι είναι παραπλανημένοι. Ειλικρινά, αν επρόκειτο να ψηφίσω Χρυσή Αυγή, θα δυσκολευόμουνα να διαλέξω 4 υποψηφίους, αφού ο ένας/η μία είναι καλύτερος/η από τον άλλο/την άλλη.

Παραθέτω τον κατάλογο των υποψηφίων Ευρωβουλευτών μόνο με τα αρχικά του ονόματός των (εκτός μιας εξαίρεσης, τιμής ένεκεν) και περίληψη βιογραφικού - για να μη θεωρηθεί ότι τους κάνω διαφήμιση, αφού ούτε τους ξέρω ούτε με ξέρουν ούτε συμφωνώ με όλα τα καμώματα της ηγεσίας της Χ.Α.- επειδή γνωρίζω ότι πολλοί φοβούνται να μπουν στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής για να ενημερωθούν οι ίδιοι. 
Για τόοοση “δημοκρατική” αντιφασιστική τρομοκρατία μιλάμε...

Λοιπόν, έχουνε και λέμε:

Κ.Α.: Μαθηματικός – Συγγραφέας
Γεννήθηκε το 1979 στην Αθήνα. Απόφοιτος του Μαθηματικού Τμήματος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών . Ομιλεί την αγγλική και γερμανική γλώσσα. Είναι συγγραφέας του έργου "Ο οικονομικός Πόλεμος και οι αντανακλάσεις του" που κυκλοφόρησε το μορφωτικό ίδρυμα ΑΙΓΙΣ. Παντρεμένος και πατέρας μίας νεαρής Ελληνίδας.

Τ.Α.: Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια – Υποδιευθύντρια Α΄βάθμιας Εκπαίδευσης
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967. Είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάστηκε ως εκπαιδευτικός επί 22 έτη, ενώ τα τελευταία 4 έτη είναι Υποδιευθύντρια Δημοτικού Σχολείου. Ολοκληρώνει τις μεταπτυχιακές της σπουδές στον τομέα της Ψυχοπαθολογίας και Ψυχοθεραπείας Ενηλίκων και ομιλεί αγγλικά, ισπανικά και αραβικά. Είναι παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών.

Γ.Β.: Δικηγόρος – Πολιτικός Επιστήμων
Γεννήθηκε στην Λειβαδιά Βοιωτίας και κατάγεται εκ πατρός από τα ηρωικά Σφακιά της Κρήτης. Σπούδασε Νομική και Πολιτικές Επιστήμες στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 2000. Ομιλεί την αγγλική, ιταλική και γερμανική γλώσσα. 

Γ.Β.: Αυτοκινητιστής
Γεννήθηκε το 1967 στα Ιωάννινα. Είναι κάτοικος Αθηνών και επί 27 χρόνια επαγγελματίας οδηγός ΤΑΞΙ. Είναι αντιπρόεδρος του Λαϊκού Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Αττικής, του συνδικαλιστικού φορέα των Εθνικιστών οδηγών ταξί και εκλεγμένο μέλος του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής. Μιλάει Αγγλικά και είναι παντρεμένος.

Γ.Γ.: Οικονομολόγος – Διδάκτωρ Οικονομίας Πανεπιστημίου Ζυρίχης
Γεννήθηκε το 1958 στον Πειραιά. Είναι Πτυχιούχος Οικονομίας και Πληροφορικής και Διδάκτωρ Οικονομίας του Πανεπιστημίου της Ζυρίχης. Διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου σε ελβετικές εταιρίες επί εικοσαετία.

Ε.Δ.: Αρχαιολόγος, Διευθύντρια της Εφημερίδoς ΕΜΠΡΟΣ
Γεννήθηκε στα Εξάρχεια το 1969. Απόφοιτος της Προτύπου Σχολής Αναβρύτων και του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Πτυχιούχος Αγγλικής και Γαλλικής γλώσσας. Είναι παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών.

Γ.Ε.: Αντιστράτηγος, τ. Διευθυντής Τμήματος Χειρισμού Κρίσεων του Ευρωστρατού Κατάγεται από τα Ψαχνά Ευβοίας και γεννήθηκε το 1953. Είναι απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, της Ανωτάτης Σχολής Πολέμου και της Σχολή Εθνικής Αμύνης.

Ν.Ζ.: Οφθαλμίατρος
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1947 και μεγάλωσε, έζησε και έδρασε εις τη Νίκαια Πειραιώς. Πτυχιούχος Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών εις την Οφθαλμολογική κλινική του οποίου και ειδικεύθηκε εις την Οφθαλμολογίαν επί τριετίαν και το 1980 έλαβεν τον τίτλον του Οφθαλμιάτρου. Υπηρέτησε ως Οφθαλμίατρος επί 28 συναπτά έτη εις το ΙΚΑ Νικαίας. Είναι εκλεγμένος εκπρόσωπος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιώς εις τον Πανελλήνιον Ιατρικόν Σύλλογον.

Η.Η.: Δικηγόρος – Διδάκτωρ Νομικής Πανεπιστημίου Φράιμπουργκ
Κατάγεται από τον Μελιγαλά Μεσσηνίας. Ζει και εργάζεται στην Αλεξανδρούπολη, όπου δικηγορεί επί τριακονταετία. Γνώστης γερμανικής, γαλλικής, αγγλικής και τουρκικής γλώσσης. Έχει αγωνιστεί για την εθνική αφύπνιση μέσω πληθώρας άρθρων στον τοπικό Τύπο επί μία εικοσαετία γύρω από τα μείζονα ζητήματα της Θράκης μας. Πρωτοστάτησε στον αγώνα του δικηγορικού κόσμου της χώρας ενάντια στην σκευωρία κατά του Λαϊκού Συνδέσμου.

Α.Ι.: Δικηγόρος, Στέλεχος Εθνικού Λαϊκού Μετώπου Κύπρου
Κατάγεται από το κατεχόμενο χωριό Άγιος Βασίλειος της Κύπρου. Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στην Εθνική Φρουρά Κύπρου για 25 μήνες. Σπούδασε Νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο στο Διεθνές Δίκαιο. (...) Συμμετείχε στις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης ως υποψήφιος της Κίνησης Εθνικιστών Δικηγόρων.

Μ.Κ. : Τουριστική Επιχειρηματίας
Κατάγεται από την Κάρπαθο των Δωδεκανήσων και είναι κάτοικος Πειραιά. Γεννήθηκε στο Σύδνεϊ της Αυστραλίας το 1964 από Έλληνες μετανάστες και γνωρίζει άπταιστα αγγλικά. Είναι μητέρα τριών παιδιών. Έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα για μία και πλέον δεκαετία και από το 2009 διατηρεί το 50% μιας ομόρρυθμης εταιρείας στον χώρο του τουρισμού.

Μ.Κ.: Γλωσσολόγος Msc, Καθηγήτρια Γαλλικής και Ισπανικής Φιλολογίας 
Γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα. Το 2008 λαμβάνει το πρώτο πτυχίο της στην Γαλλική Γλώσσα και Φιλολογία από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εν συνεχεία λαμβάνει δεύτερο πτυχίο στην Ισπανική Γλώσσα και Φιλολογία (Πανεπιστήμιο Αθηνών). Σήμερα είναι τελειόφοιτη της Μεταπτυχιακής ειδίκευσης στην Διδακτική και την Γλωσσολογία της Γαλλικής Γλώσσας του Ανοιχτού Πανεπιστημίου. Μιλά άπταιστα αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά και γερμανικά. Εργάζεται επί δεκαετία ως καθηγήτρια ξένων γλωσσών.

Σ.Κ.: Εκδότης 
Γεννήθηκε το 1975 στα Χανιά. Είναι Εκδότης της εφημερίδας «Παρατηρητής». Παντρεμένος με δύο παιδιά. Ομιλεί αγγλικά και ιταλικά. Συμμετέχει στην Κεντρική Επιτροπή του Λαϊκού Συνδέσμου και είναι υπεύθυνος της Περιφέρειας Κρήτης.

Α.Κ.: Συνταξιούχος, Εκπρόσωπος Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες 
Γεννήθηκε στις 26 Μαΐου 1954 στην Αθήνα. Έχει κάνει ανώτατες Σπουδές στα Πανεπιστήμια του Sussex και του Brighton, όπου παρακολούθησε Οικονομικές-Πολιτικές επιστήμες - Ευρωπαϊκές Σπουδές και Διαχείριση Επιχειρήσεων. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στο Εμπορικό και Πολιτικό Marketing, ενώ μιλάει απταίστως Αγγλικά, Γαλλικά και Ρώσικα. Υπήρξε πρώην επιχειρηματίας (Πρατήρια Υγρών Καυσίμων - Κατασκευές - Εμπόριο - Εισαγωγές-Εξαγωγές) και είναι νυν συνταξιούχος Α.Μ.Ε.Α. με 85% κινητική αναπηρία.

Γ.Κ: Ελεύθερη επαγγελματίας, πολύτεκνη μητέρα 
Γεννήθηκε το 1979 στα μαρτυρικά Καλάβρυτα και είναι από τους πρωτεργάτες του πολιτικού Αγώνα της Χρυσής Αυγής στην περιοχή. Στην ηλικία των 18 έγινε μητέρα και αφοσιώθηκε στην οικογένειά της. Είναι μητέρα τριών αγοριών και ενός κοριτσιού. Παράλληλα, δραστηριοποιείται ως ελεύθερη επαγγελματίας στον χώρο του εμπορίου, ενώ ήταν και υποψήφια αντιπεριφερειάρχης με την «Ελληνική Αυγή για την Δυτική Ελλάδα».

Θ.Κ.: Εκδότης, μέλος Κεντρικής Επιτροπής Χρυσής Αυγής
Γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα με καταγωγή από την Ήπειρο (Νομός Άρτης). Εντάχθηκε στην Χρυσή Αυγή στα μέσα της δεκαετίας του ’90. Την περίοδο ’96-’97 υπηρέτησε στις Ειδικές Δυνάμεις (575 Τάγμα Πεζοναυτών). Από το 2001 είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Λαϊκού Συνδέσμου. Ασχολείται επαγγελματικά με Εκδόσεις Ιστορικού και Πολιτικού περιεχομένου. Ομιλεί την αγγλική γλώσσα.

Θ.Κ.: Μηχανολόγος Μηχανικός MSc, Ενεργειακός Επιθεωρητής 
Γεννήθηκε το 1961 στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός του Πολυτεχνείου Πατρών και πιστοποιημένος Ενεργειακός Επιθεωρητής. Ομιλεί Αγγλικά. Έχει εργασθεί σε μεγάλες εργοληπτικές και μελετητικές εταιρείες και είναι κάτοχος εργοληπτικού πτυχίου Δ’ τάξεως. Συμμετέχει στο μορφωτικό ίδρυμα «Α.Ι.Γ.Ι.Σ.» και έχει συγγράψει τα έργα: «Λιμπεραλισμός ο ύπουλος εχθρός των εθνών» και «Απάντηση στην ιδεοληψία της αναρχίας». 

Ν.Κ.: Αρχισυντάκτης Εφημερίδας «Χρυσή Αυγή» 
Γεννημένος το 1979 στην Αθήνα, παρακολουθεί από τα εφηβικά του χρόνια το Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής, της οποίας γίνεται μέλος το 1999. Συμμετέχει στην Κεντρική Επιτροπή του Λαϊκού Συνδέσμου και αρθρογραφεί τακτικά στα έντυπα του Κινήματος, ενώ τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως Αρχισυντάκτης της εβδομαδιαίας εφημερίδας «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ».

Α.Λ.: Ασφαλιστής, εκπρόσωπος Μετώπου Νεολαίας Χρυσής Αυγής 
Γεννήθηκε το 1986 στην Αθήνα, με καταγωγή από τον Δήμο Κρεστένων Ηλείας. Υπηρέτησε τη θητεία του ως Έφεδρος Αξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων στην 2α Μοίρα Αλεξιπτωτιστών. Είναι τελειόφοιτος του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Ομιλεί άπταιστα Γαλλικά και Αγγλικά, καθώς επίσης και Ρωσικά. Έπειτα από σεμινάρια και σχετικές εξετάσεις στο Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών, έχει πιστοποιηθεί ως Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής. Έχει εργαστεί ως ιδιωτικός υπάλληλος σε γραφείο ασφαλιστικών υπηρεσιών και πλέον δραστηριοποιείται στον πρωτογενή τομέα και συγκεκριμένα στην παραγωγή ελαιολάδου.

Ι.Μ.: Μηχανικός-Θερμοϋδραυλικός, εκπρόσωπος νέων Βορείου Ηπείρου 
Γεννήθηκε στην Βόρειο Ήπειρο στο χωριό Φοινίκη το 1988. Εδώ και 23 συναπτά έτη ζει και εργάζεται στην πόλη των Ιωαννίνων. Από τα εφηβικά του χρόνια εργάζεται σκληρά σε διάφορα επαγγέλματα. Ο τίτλος σπουδών όπου κατέχει είναι στον τομέα μηχανολογίας και θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων. (...) 
Ακράδαντη πίστη του είναι ότι το Ελληνικό Κράτος έχει ηθικό και εθνικό χρέος να στηρίξει έμπρακτα και ουσιαστικά τους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου. Στόχος της υποψηφιότητάς του για το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο είναι η ανάδειξη και η διεθνοποίηση του Βορειοηπειρωτικού Ζητήματος και η διεκδίκηση των δικαίων των Ελλήνων Βορειοηπειρωτών.

Α.Μ.: Κοινωνική Λειτουργός 
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1987. Είναι η πρώτη αριστούχος απόφοιτη του έτους 2010 από το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αθηνών. Η πτυχιακή της μελέτη με αντικείμενο την «Ενδοοικογενειακή Βία στην Πυρηνική Οικογένεια», βαθμολογήθηκε με άριστα και καταχωρήθηκε στη βιβλιοθήκη της Σχολής, με σκοπό την μελλοντική της χρήση ως βοηθητικό εργαλείο στη διδασκαλία του μαθήματος της «Κοινωνικής Έρευνας». Ομιλεί αγγλικά και έχει πιστοποιημένη γνώση χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών. Έχει εργαστεί και ως υπάλληλος στον ιδιωτικό τομέα. (...) Παράλληλα, αρθρογραφεί στην ιστοσελίδα «ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ», με περιεχόμενο κυρίως ιδεολογικό και ιστορικό, ενώ συντάσσει και την μόνιμη στήλη «Πνεύμα Αθανάτων».

Σ.Μ.: Λογίστρια 
Γεννήθηκε το 1984. Είναι κάτοικος Ελευσίνας και μητέρα 2 τέκνων. Απόφοιτη του Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ Ελευσίνας) ειδικότητας Ειδικός Μηχανογραφημένης Λογιστικής με πρακτική εξάσκηση στη ΔΟΥ Ελευσίνας. Από το 2005 έως και σήμερα έχει καταφέρει να εργασθεί στο τομέα της Λογιστικής σε διάφορες επιχειρήσεις ως βοηθός λογιστή.

Α.Μ.: Αγρότισσα - Έμπορος 
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, με καταγωγή από το νομό Τρικάλων Θεσσαλίας. Σπούδασε Λογιστική και Διοίκηση Επιχειρήσεων και ασχολείται πλέον με την πρωτογενή παραγωγή και το εμπόριο αγροτικών προϊόντων στο νομό Ευβοίας. (...) Δημιούργησε το πειραματικό «Παραδοσιακό Αγρόκτημα» της Τοπικής Οργάνωσης του Κινήματος στην Εύβοια, με σκοπό τη συλλογή, τον πολλαπλασιασμό και τη διάδοση καλλιέργειας ντόπιων ποικιλιών. Είναι έγγαμη και γνωρίζει αγγλικά και γαλλικά.

Κ.Μ.: Πολιτικός Επιστήμων, Αγρότης 
Γεννήθηκε στην Λαμία το 1969. Απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου της Βερόνα. Πτυχιούχος Μηχανογραφημένης Λογιστικής. Υπηρέτησε την θητεία του ως Δόκιμος Έφεδρος Ανθυπολοχαγός στον Στρατό Ξηράς. Εργάστηκε επί δεκαετία στην Θεσσαλονίκη ως υπεύθυνος πωλήσεων. Το 2009 επέστρεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Λαμία και μαζί με την σύζυγό του στράφηκε στον πρωτογενή τομέα, την ελληνική γη και την αγροτική παραγωγή. Σήμερα διατηρεί οικογενειακή επιχείρηση σαλιγκαροτροφίας.

Ι.Μ.: Δικηγόρος 
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968 και μεγάλωσε στην Πλατεία Κολιάτσου. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσ/νίκης και της Σχολής Ιταλικής Γλώσσας και Πολιτισμού του Πανεπιστημίου της Σιένα της Ιταλίας . Δικηγορεί στην Αθήνα επί εικοσαετία και έχει εργασθεί ως Νομικός Σύμβουλος σε πολλές χώρες της Ευρώπης. Μιλάει αγγλικά , Ιταλικά, Ισπανικά και Ρουμανικά. Είναι έγγαμος , πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Γ.Μ.: Σύμβουλος Αισθητικής και Δερματολογίας - Ελεύθερη Επαγγελματίας 
Γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής και κατάγεται από τον Αποκόρωνα Χανίων της Κρήτης από οικογένεια με μεγάλη πολεμική παράδοση. Σπούδασε Αισθητική και Δερματολογία στα Τ.Ε.Ι. Αθηνών και εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας στον χώρο της Αισθητικής-Δερματολογίας-Κοσμετολογίας τα τελευταία χρόνια. (...) Είναι ένθερμη υπέρμαχος των δικαιωμάτων των ζώων και αγωνίζεται, εκτός των άλλων για την προστασία και ανάδειξη του φυσικού περιβάλλοντος. Γνωρίζει άπταιστα την Αγγλική και Γαλλική Γλώσσα.

Κ.Ν.: Ηλεκτρολόγος Μηχανικός - Καθηγητής ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης 
Γεννήθηκε το 1949 στη Φλώρινα με καταγωγή εκ πατρός από τη Χώρα Αμοργού Κυκλάδων. Αποφοίτησε από το 7ετές Γυμνάσιο «Ανατόλια» της Θεσσαλονίκης και συνέχισε τις σπουδές του με υποτροφία διδάκτρων στις Η.Π.Α., όπου σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός με εξειδίκευση στις τηλεπικοινωνίες στο Texas Tech University (B.S.E.E. 1972, M.S.E.E. 1974). (...) Στην Ελλάδα δίδαξε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση (ΚΑΤΕΕ Θεσσαλονίκης, νυν ΑΤΕΙ-Θ) και στη Διεύθυνση Εκπαιδεύσεως της ΔΕΗ. 
Συνέχισε επί τρεις δεκαετίες την εργασία του σε καθαρά τεχνικά αντικείμενα στη ΔΕΗ, εκπροσωπώντας την Επιχείρηση και στο εξωτερικό όποτε του ζητήθηκε. Στη γενέτειρά του ανέπτυξε κοινωνική δράση με αντικείμενο κυρίως σε θέματα οικολογίας. Είναι παντρεμένος με δύο παιδιά. Ομιλεί άπταιστα την Αγγλική γλώσσα, επικοινωνώντας επαρκώς και στη Βουλγαρική και Γαλλική.

Κ.Ν.: Αγρότης 
Γεννήθηκε στο Περδικάκι Βάλτου Αιτωλ/νίας το 1978. Εργάστηκε επί δεκαετία ως ειδικευμένος ηλεκτροτεχνίτης στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας. Πλέον διατηρεί οικογενειακή επιχείρηση κτηνοτροφικής κατεύθυνσης και είναι άριστος γνώστης των προβλημάτων της πρωτογενούς παραγωγής.

Φ.Π.: Μηχανολόγος Μηχανικός – Μητέρα δύο παιδιών 
Γεννήθηκε το 1975. Έγγαμη μητέρα δύο παιδιών. Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός και από το 2001 δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον τομέα των κατασκευών σε τμήμα μελετών και επίβλεψης έργων υποδομής με σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας. Εκπαιδεύτρια Δημοσίων ΙΕΚ και τεχνικός ασφαλείας σε ιδιωτικές εταιρείες. Μιλά αγγλικά και ιταλικά.

Ε.Σ.: Ορθοπεδικός Χειρουργός, τ. Διευθυντής Α’ Ορθοπεδικής Κλινικής Γ.Ν.Α. «Ευαγγελισμός» - Πρόεδρος Ε.Κ.Ο.Φ. 
Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών. Ειδικευθείς στην Ορθοπεδική Χειρουργική στην Μεγάλη Βρετανία, όπου και υπηρέτησε εις τα κάτωθι Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία: Saint George’s Hospital (London), Notley Orthopaedic Hospital, Ipswich Hospital, Edgware Hospital, Royal National Orthopaedic Hospital. Μέλος Δ.Σ ΕΙΝΑΠ (Ενώσεως Νοσοκομειακών Ιατρών Αθηνών Πειραιώς) και Μέλος Δ.Σ ΟΕΝΓΕ. Ιδρυτής και πρώτος Πρόεδρος του Εθνικού Κινήματος Νέων Επιστημόνων. Διετέλεσε Πρόεδρος της Εθνικής Κοινωνικής Οργάνωσης Φοιτητών (Ε.Κ.Ο.Φ.).

Ε.Σ.: Αντιστράτηγος, τ. Διευθυντής Ειδικών Δυνάμεων του Ελληνικού Στρατού 
Γεννήθηκε το 1955 στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς. Εισήλθε στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1975 και αποφοίτησε το 1979, ως Ανθυπολοχαγός Πεζικού. Είναι απόφοιτος όλων των σχολείων του Όπλου του, όλων των Σχολείων Ειδικών Δυνάμεων, της ΑΣΠ, και της ΣΕΘΑ. Έχει υπηρετήσει σε όλους τους τύπους Μονάδων και έχει διοικήσει όλα τα κλιμάκια Διοικήσεων Ειδικών Δυνάμεων μέχρι και το Επίπεδο Ταξιαρχίας.

Χ.Τ.: Σύμβουλος Επιχειρήσεων 
Γεννήθηκε στην Καλαμάτα Μεσσηνίας και παρακολούθησε Λογιστική εκπαίδευση στην Αθήνα όπου εργάστηκε επί σειρά ετών ως Φοροτεχνικός και σύμβουλος επιχειρήσεων. Στην πορεία ασχολήθηκε με εμπορικές δραστηριότητες.

Α.Τ.: Θεολόγος Msc, Δικηγόρος 
Γεννήθηκε το 1972 στην Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ. και κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώματος της Καθολικής Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Στρασβούργου(υπότροφος της γαλλικής κυβέρνησης). Το 2002 έλαβε Πτυχίο Νομικής Σχολής (Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης). Ασκεί το επάγγελμα του Δικηγόρου Θεσσαλονίκης από τον Αύγουστο του 2004. Είναι επίσης εκπαιδευτικός ειδικότητας νομικών και πολιτικών επιστημών από τον Σεπτέμβριο του 2003, κατόπιν εξετάσεων του Α.Σ.Ε.Π. (τρίτος στην τελικά σειρά κατάταξης). Έφεδρος Λοχίας του Πεζικού. Γνωρίζει άπταιστα τα γαλλικά και καλά τα αγγλικά.

Δ.Τ.: Δικηγόρος 
Απόφοιτος Νομικής Αθηνών Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Δικηγόρος στην Αθήνα από το έτος 1985.

Μ.Τ. : Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ. 
Γεννήθηκε το 1972. Απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Α.Π.Θ. Ελεύθερος επαγγελματίας, διευθυντής τεχνικού γραφείου. Παντρεμένος με δύο παιδιά. Ομιλεί απταίστως Αγγλικά, Γερμανικά, καθώς και Γαλλικά και Σερβοκροατικά.

Μ.Τ.: Γραφίστρια – Μέλος Δ.Σ. Τεχνικών Τύπου Θεσσαλονίκης
Γεννημένη το 1981 στη Θεσσαλονίκη. Γραφίστρια και Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Τεχνικών Τύπου Θεσσαλονίκης.

Ι.Τ.: Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός 
Γεννήθηκε το 1985 στην Βέροια. Είναι απόφοιτος του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, με ειδίκευση στον ενεργειακό σχεδιασμό κτιρίων και έρευνες στις συγκεντρώσεις αιωρούμενων σωματιδίων (PM2,5) σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους (φαινόμενο αιθαλομίχλης)...
Μιλάει άπταιστα την Αγγλική και έχει εργαστεί σε τουριστικές επιχειρήσεις και τεχνικές εταιρίες σε διάφορους νομούς ανά την Ελλάδα.

Ι.Τ.: Δασοπόνος 
Γεννήθηκε το 1986 στην Αθήνα. Κατάγεται από τα Μέγαρα και είναι απόφοιτη του τμήματος Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος. Έχει εργασθεί στην Αγροτική τράπεζα εξασκώντας την πρακτική της άσκηση, ως γραμματέας οδοντιάτρου και ως υπάλληλος σε αρχιτεκτονικό γραφείο. Μιλάει καλά αγγλικά. Είναι εξόχως δραστήρια στα θέματα που άπτονται της οικολογίας και της οικολογικής καταστροφής που απειλεί την Πατρίδα μας.

Λ.Φ.: Συνταξιούχος ΕΛΤΑ 
«Να νικήσουν οι Ιδέες για μία Ελλάδα Ελεύθερη και Ανεξάρτητη, με διάλογο και επιχειρήματα, όπως θα επιθυμούσε και ο Γιώργος μας»
 Ο κ. Λάμπρος Φουντούλης είναι πατέρας του Ήρωα Γεωργίου Φουντούλη, που έδωσε την ζωή στον Αγώνα για μία Ελεύθερη Ελλάδα. Ο κ. Λάμπρος θεώρησε ιερή του υποχρέωση να συνεχίσει τον Αγώνα αυτόν εις μνήμη του Γιώργου μέχρι την τελική δικαίωση. Από την πρώτη στιγμή της θυσίας είχε δηλώσει: «Είμαι περήφανος για τις Ιδέες του και τον Πατριωτισμό του Γιώργου. Είδα πως έβαλε τα στήθια του μπροστά ανοίγοντας τα χέρια για να προστατεύσει τα αδέρφια του. 
Δεν είμαι εγώ που θα ακυρώσω τις ιδέες και τα πιστεύω του. Εγώ ξέρω τι λεβέντη μεγάλωσα με τις αξίες και τις αρχές που με μεγάλωσε και εμένα ο πατέρας μου. Τις ίδιες αξίες μεταλαμπάδευσα και εγώ στο παιδί μου. Έγινε ένας περήφανος ΕΛΛΗΝΑΣ που ήθελε να ζήσει σε μια καλύτερη ΕΛΛΑΔΑ. Χωρίς κλέφτες απατεώνες λωποδύτες που βλέπουν τους Έλληνες σαν αριθμούς και τους ρημάζουν τις ζωές όπως τους προστάζουν οι διεθνείς τοκογλύφοι που θεωρούν την Ελλάδα αποικία τους».

Β.Χ.: Δρ. Β.Χ. MD MSC PHD, ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ: ΘΩΡΑΚΟΣ-ΚΑΡΔΙΑΣ-ΑΓΓΕΙΩΝ, ΔΙΔΑΚΤΩΡ Α.Π.Θ. ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: INSTITUTE KAROLINSKA STOCKHOLM SWEDEN 
Γεννήθηκε στον Αμπελώνα Λάρισας το 1945. Είναι παντρεμένος, πατέρας δύο αγοριών (Καρδιοχειρουργοί) και παππούς τεσσάρων εγγονιών. Ένα από τα επιτεύγματα για τα οποία νιώθει υπερήφανος είναι ότι υπήρξε ο μοναδικός καρδιοχειρουργός στην Ελλάδα που έκανε 7 μπάι πας το 1996 και ο ασθενής βρίσκεται εν ζωή. Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, της Καρδιολογικής Εταιρίας Βορείου Ελλάδος, της Καρδιοχειρουργικής Ιατρικής Εταιρίας, της Πανελλήνιας Καρδιοχειρουργικής Ιατρικής Εταιρίας, της Πνευμονολογικής Εταιρίας Β. Ελλάδος, της Πνευμονολογικής Εταιρίας Ελλάδος, της Ευρωπαϊκής Καρδιο-θωρακικής Εταιρίας, της Ευρωπαϊκής Καρδιο-Θωρακο-Αγγειο Χειρουργικής Εταιρίας και της Παγκόσμιας Καρδιο-Θωρακο Χειρουργικής Εταιρείας.

Γ.Χ.: Δικηγόρος 
Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κατάγεται από τα Γρεβενά, γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1973 και είναι έγγαμος, πατέρας δύο παιδιών.

Μ.Χ.: Βιολόγος Msc - Περιβαλλοντολόγος
Γεννήθηκε το 1981 στο Ηράκλειο της Κρήτης από γονείς Ιατρούς, με σημαντική επιστημονική και κοινωνική παρουσία στην δημόσια ζωή της τοπικής κοινωνίας του Ηρακλείου. Έχει σπουδάσει Βιολογία και κατέχει δύο μεταπτυχιακούς τίτλους (MSc, MPhil) στον κλάδο της Μηχανικής Περιβάλλοντος με ειδίκευση στην αειφόρο διαχείριση μη συμβατικών υδατικών πόρων. 
Επιστημονικές εργασίες του έχουν δημοσιευθεί σε έγκυρα διεθνή επιστημονικά περιοδικά (Water, Renewable Energy, Biomass and Bioenergy κ.α.) και έχει λάβει μέρος με παρουσιάσεις σε διεθνή συνέδρια με θέματα κυρίως τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, τη διαχείριση στερεών και υγρών αποβλήτων και την περιβαλλοντική οικονομία. Επίσης, έχει εργαστεί αμισθί ως ερευνητής σε Ευρωπαϊκά προγράμματα συναφή της ειδικότητάς του. 
Παράλληλα, ασχολείται με τη μουσική και την ποίηση, έχοντας ήδη εκδώσει την πρώτη του ποιητική συλλογή και μετέχοντας σε μουσικά σχήματα με παρουσία σε πολλές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

*******

Και μια έκκληση προς την ηγεσία της Χρυσής Αυγής από την πυγολαμπίδα:

Για χάρη όλων αυτών των εξαιρετικών Ελληνίδων και Ελλήνων υποψηφίων που σας εμπιστεύθηκαν αλλά και των χιλιάδων ψηφοφόρων σας, σας παρακαλώ κάντε μία εις βάθος αυτοκριτική, σταματήστε τις γραφικότητες και τις ακρότητες, και αποκηρύξτε δημόσια τον Χίτλερ και το ναζισμό για να διώξετε τη ρετσινιά από πάνω σας. Τι σας εμποδίζει να κάνετε το αυτονόητο, αφού λέτε ότι δεν είστε ναζιστές και υμνητές του Χίτλερ; Δεν θέλετε να αποστομώσετε τους συκοφάντες και ορκισμένους εχθρούς σας; Εγώ δεν πιστεύω ότι είστε εγκληματική οργάνωση. Όμως κάποιες περίεργες δραστηριότητές σας φοβίζουν και απομακρύνουν τον κόσμο από το κόμμα σας, ενώ δικαιώνουν εκείνους που σας πολεμούν αμείλικτα.