ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Κυριακή, 25 Μαΐου 2014

Αφιέρωμα Αντώνη Σαμαρά προς Ευάγγελο Βενιζέλο


Όπως πληροφορήθηκα από αξιόπιστη πηγή, πριν λίγο ο κύριος Σαμαράς απέστειλε με το κινητό του στον κυβερνητικό του εταίρο το τραγούδι "Αγωνία" του Τόλη Βοσκόπουλου, σε πρώτη εκτέλεση.

Η σημασία της αφιέρωσης αυτής είναι βαθιά αλληγορική και δείχνει την αγωνία που διακατέχει τον Αντώνη μπας και χάσει τον αγαπημένο του Βαγγέλη, κατά κόσμον εξολοθρευτή των ιδιοκτητών ακινήτων, αφού κομπάζει πως αυτός είναι ο πατέρας του έκτακτου χαρατσιού με τα πολλά προσόντα που οσονούπω μεταλλάσσεται σε κάτι χειρότερο και μόνιμο...

Για όσους δεν είχατε παρακολουθήσει τον κύριο Βενιζέλο το Σεπτέμβριο του 2011, η δικαιολογία του ήταν ότι επέβαλε το αντισυνταγματικό χαράτσι (ειδικό τέλος ακινήτων) για να μην απαξιωθούν τα ακίνητά μας! Το αποτέλεσμα το ξέρετε: Τώρα βρισκόμαστε και ανηλεώς χαρατσωμένοι και με την ακίνητη περιουσία μας δραματικά απαξιωμένη!