ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τρίτη, 6 Μαΐου 2014

Ευρωεκλογές με παροχολογία ως οιονεί εθνικές εκλογές;


Η βάρβαρη προεκλογική φιέστα έχει φουντώσει για τα καλά, και αν ερχόταν ξαφνικά κάποιος από άλλο πλανήτη θα νόμιζε ότι πρόκειται για εθνικές εκλογές κι όχι για ευρωεκλογές. Για τέτοια "δημοκρατική" παράνοια μιλάμε! 
Η  αξιωματική αντιπολίτευση έχει μπει επιθετικά στο κλίμα της παροχολογίας -  αφού λεφτά υπάρχουν, ενώ πλεόνασμα δεν υπήρχε! - λες και την επομένη των ευρωεκλογών θα σχηματίσει κυβέρνηση. Κοντολογίς, η "δημοκρατία" μας είναι ΑΡΡΩΣΤΗ! Δεν το πήρατε ακόμη χαμπάρι;
Παραδοσιακά στις ευρωεκλογές οι πολίτες ψήφιζαν χαλαρά,
στέλνοντας ένα μήνυμα δυσαρέσκειας προς την κυβέρνηση. Τώρα οι αντιπολιτευόμενοι γκαρίζουν ότι αν το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών είναι το τάδε ή το δείνα τότε πρέπει να πάμε άμεσα σε εκλογές διότι η κυβέρνηση δεν θα νομιμοποιείται να συνεχίσει να κυβερνάει. Βρε επικοινωνείτε καθόλου με τη λογική;

Αντί να μας πει ο Αλέξης Τσίπρας και οι άλλοι αντιπολιτευόμενοι, τι θα διεκδικήσουν στην Ευρώπη οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές τους αν εκλεγούν, διακηρύττουν τι θα κάνουν ως κυβέρνηση! Μιλάμε για τον απόλυτο παραλογισμό, τυχοδιωκτισμό, και εμπαιγμό του λαού.

Σε καμία άλλη χώρα της Ευρώπης δεν τίθενται τέτοια αντιδημοκρατικά διλήμματα εν όψει ευρωεκλογών. Δεν τέθηκε πουθενά το ερώτημα πρόωρων εθνικών εκλογών αν το αποτέλεσμα δεν αρέσει στην αντιπολίτευση. Αυτά τα τραγελαφικά συμβαίνουν μόνο στο Τρελλαδιστάν του πολιτικού τυχοδιωκτισμού και της πολιτικάντικης ανευθυνότητας.

Στο χορό των εκβιασμών μπήκε και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, λέγοντας ότι αν αποδοκιμαστεί η ΕΛΙΑ, το ΠΑΣΟΚ δεν μένει στην κυβέρνηση. Μιλάμε για οξεία παράκρουση!

Το απογοητευτικό είναι ότι στο χορό των τρελών πολιτικάντηδων χορεύουν και οι δημοσιογράφοι. Δεν βγήκε κανένας από δαύτους να υψώσει στεντόρεια κραυγή για να τους βάλει στη θέση τους. Απεναντίας, ρίχνουν κι αυτοί λάδι στη φωτιά, αδιαφορώντας για την τήρηση του Συντάγματος, το συμφέρον της χώρας, που είναι η κυβερνητική σταθερότητα, και την επιθυμία του 54,4% του εκλογικού σώματος που δεν θέλει πρόωρες εκλογές.: