ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Τετάρτη, 7 Μαΐου 2014

Έπεσαν οι μάσκες του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου


WJC: «Ακολουθήστε το παράδειγμα της Ελλάδας. Όλες οι ευρωπαϊκές χώρες έχουν κοινό συμφέρον από την πρόληψη και αποτελεσματική αντιμετώπιση του εξτρεμισμού. Σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση, τα Κράτη-Μέλη οφείλουν να υιοθετήσουν νομοθετικά μέτρα που θα τους επιτρέψουν να απαγορεύσουν στα νεοναζιστικά κόμματα την συμμετοχή στις εκλογικές αναμετρήσεις, την πραγματοποίηση συγκεντρώσεων/διαδηλώσεων ή την υλοποίηση προπαγάνδας. (Κράτη εκτός ΕΕ οφείλουν επίσης να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους).

Εάν η Ελλάδα, εν μέσω έντονων οικονομικών και κοινωνικών προβλημάτων, μπορεί να αντιμετωπίσει ένα κόμμα του μεγέθους της Χρυσής Αυγής, άλλες χώρες δεν έχουν καμία δικαιολογία για απραξία. Σε ευρωπαϊκό επίπεδο, και προκειμένου να δοθεί το παράδειγμα που θα πρέπει να ακολουθείται από τα Κράτη- Μέλη, η ΕΕ οφείλει να απαγορεύσει αμέσως την παρουσία όλων των νεοναζιστικών κομμάτων και των μελών τους από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο».

Τάδε έφη "Κύριος"! Κάτσε καλά!

Ποιο είναι, όμως, το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συνέδριο που δίνει εντολές πώς να συμπεριφέρονται οι κυβερνήσεις στο εσωτερικό της χώρας τους; Με ποιο δικαίωμα το κάνει;

Είναι ένας διεθνής οργανισμός που εκπροσωπεί Εβραϊκές κοινότητες σε 100 χώρες στον κόσμο. Παρεμβαίνει υποστηρικτικά για λογαριασμό τους προς τις κυβερνήσεις, τα κοινοβούλια, διεθνείς οργανισμούς και άλλες θρησκείες. Εκπροσωπεί την πολυφωνία του εβραϊκού λαού, και πολιτικά δεν είναι κομματικοποιημένο. 


Από τη δημιουργία του, το 1936 στη Γενεύη της Ελβετίας, το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συνέδριο (WJC) έχει βρεθεί στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τα δικαιώματα των Εβραίων και των Εβραϊκών κοινοτήτων ανά τον κόσμο.


Το WJC,  ο «Διπλωματικός Βραχίονας των Εβραίων», έχει δραστηριοποιηθεί σε αμέτρητες καμπάνιες από την ίδρυσή του:

υποστηρίζοντας την ανάγκη για δικαιοσύνη για τα θύματα του Ολοκαυτώματος και τους κληρονόμους τους, συμπεριλαμβανομένης της καταβολής αποζημιώσεων για την ταλαιπωρία που υπέστησαν από τους Ναζί⋅ 
προστατεύοντας τη μνήμη του Ολοκαυτώματος 
διεκδικώντας την αποκατάσταση ή αποζημίωση κλεμμένης Εβραϊκής περιουσίας
και διαπραγματευόμενο με τις Ελβετικές τράπεζες μια διευθέτηση για περιουσιακά στοιχεία που κρατούνται σε  αποκαλούμενους «αδρανείς» λογαριασμούς. (πηγή)

Θα συμβούλευα το WJC, αντί να καταπολεμά τα εθνικιστικά κόμματα, ν’ αναζητήσει τις αιτίες που τα εξέθρεψαν και τα γιγαντώνουν. Η ρίζα του κακού βρίσκεται στη διεφθαρμένη παγκόσμια πολιτικο-οικονομική ολιγαρχία που εκμεταλλεύεται τους λαούς και υφαρπάζει τον πλούτο των χωρών τους, ελέω της απατηλής παγκοσμιοποίησης. Οι δήθεν δημοκρατικές κυβερνήσεις είναι απλά τα πιόνια της.