ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Σάββατο, 31 Μαΐου 2014

Η ΔΗΜΑΡ δεν μπορεί χωρίς τον Κουβέλη της!

Αρχηγικό γαρ το από-κομμα της ΔΗΜΑΡ, και ο Φώτης "παραιτήθηκε" για να μείνει! Κι έτσι, το σύνθημα της αφίσας "Μαζί μπροστά" σημαίνει "Μαζί πίσω" στα ίδια και χειρότερα...
"Εγώ παραιτήθηκα αλλά εσείς δεν μ’ αφήνετε!”, είπε ο Κουβέλης στην ΚΟ της ΔΗΜΑΡ,  διότι...
προφανώς είναι γαντζωμένος στην αρχηγική καρέκλα του σαν στρείδι, και δεν ντράπηκε για λογαριασμό του για το βατερλό των Ευρωεκλογών ώστε να πάει σπίτι του οριστικώς και αμετακλήτως, όπως είχαν κάνει στο παρελθόν οι Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και Κώστας Καραμανλής!

Είδες κουτοπονηριές ο Φώτης; Είπα κι εγώ, "λες ν' απαλλαγούμε από έναν σπουδαιοφανή και μικρομέγαλο πολιτικό, που δεν ξέρει κατά πού να οδηγήσει το καράβι της ΡΗΜΑΔ, τόσο εύκολα;" Αμ δε! Ο Φώτης είναι παρών και οι ψευτονταήδες βΟλευτές Βασίλης Οικονόμου και Γρηγόρης Ψαριανός αναδιπλώθηκαν και ψάρωσαν, ευσχήμως-ασχήμως. Καλό μεν το αρχηγηλίκι, κάλλιστο δε το αραλίκι!

Και νυν και αεί προέχει η σωτηρία του πολιτικού τομαριού. Τώρα δεν τους νοιάζει εάν, για να σώσουν το πολιτικό τους τομάρι, τα βρουν με την Ελιά, της οποίας το προεκλογικό κάλεσμα για συστράτευση είχαν απορρίψει - ο κύων επιστρέφει στο ξέρασμα αυτού - ή εάν πιαστούν χέρι-χέρι με το ΣΥΡΙΖΑ με τον οποίο ο Κουβέλης είχε επίσης απορρίψει συνεργασία..

Αυτές είναι οι "αρχές" και "αξίες" της πολιτικής και της δημοκρατίας βρε! Οι τυχοδιώκτες πολιτικάντηδες πάνε όπου φυσάει ο λαϊκός άνεμος, αρκεί να μη χάσουν τη βΟλευτική μάσα.

Και για να μην ξεχνάμε τι σημαίνει ανάληψη ευθύνης και πολιτική αξιοπρέπεια, παραθέτω video της παραίτησης του Κώστα Καραμανλή, στις 4 Οκτωβρίου του 2009. Μπροστά του ο Φώτης Κουβέλης μοιάζει πολιτικός νάνος:

4/10/2009

Video παραίτησης Κωνσταντίνου Μητσοτάκη:

10/10/1993