ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Παρασκευή, 9 Μαΐου 2014

Ο Αλέξης Τσίπρας θ' αλλάξει τα φώτα της Ευρώπης!


Ήταν όλοι τους εκεί στο ΑΚΡΟΠΟΛ χθες, για να δοξάσουν το παιδάριο-αλχημιστή-λαϊκιστή, ου μην αλλά και θιασώτη της απατηλής μητρός παντός κακού παγκοσμιοποίησης, Αλέξη Τσίπρα, που υπόσχεται να σώσει όχι μόνο το λαό "ΜΑΣ" από τα νύχια των Τραπεζών αλλά και τους λαούς της Ευρώπης! 
Λογαριάζει, προφανώς, χωρίς το βλοσυρό "ξενοδόχο", δηλαδή τους βάρβαρους νονούς της παγκοσμιοποίησης την οποία και ο ίδιος προσκυνάει! 
Αφέλεια ή απόλυτη υποκρισία;
Για να πω την αμαρτία μου, αυτό το "ΜΑΣ" που κολλάει συχνά ο Τσίπρας πίσω από το λαό το βρίσκω γλοιώδες και πατερναλιστικό.
Ο Λαός δεν ανήκει σε κανένα κόμμα παρά μόνο στην Ελλάδα, και δε νομιμοποιείται κανένας πολιτικάντης να τον οικειοποιείται. Άλλωστε όλοι λαός είμαστε, κόμματα και ψηφοφόροι.  Έτσι δεν είναι καραδημοκράτες της δεκάρας;

Όλη, λοιπόν, η πρώην Πασοκική καλλιτεχνική και "πνευματική"  (χι, χι, χι!) νομενκλατούρα του κατ' εικόνα και ομοίωσή της Ελλαδιστάν-Λαμογιστάν, που έτρωγαν με χρυσά κουτάλια δίπλα στις εκάστοτε σοσιαλιστικές με αριστερό πρόσημο "προοδευτικές" προς τον κατήφορο κυβερνήσεις (Φαραντούρη και δε συμμαζεύεται...), πήγαν για να χειροκροτήσουν τον εν δυνάμει καινούργιο άνθρωπό τους. 

Ακόμη και ο ανεκδιήγητος ηθοποιός-πρύτανης του Πανεπιστημίου ΑθηνώνΘεοδόσης Πελεγρίνης ήταν εκεί, ελπίζοντας ότι με τον Τσίπρα στην εξουσία θα εξασφαλίσει μόνιμες απεργίες διοικητικού προσωπικού και καταλήψεις ώστε να συνεχίσει απρόσκοπτα τις καλλιτεχνικές του δραστηριότητες που είναι και το κύριο έργο και πάθος του. 

Όσοι είστε μαζοχιστές σαν και του λόγου μου μπορείτε να παρακολουθήσετε τη χθεσινοβραδινή ομιλία του ονειροπαρμένου Αλέξη Τσίπρα:


Ολόκληρο το κείμενο της ομιλίας εδώ:

Αλέξης Τσίπρας: «Είμαστε αρνητές της Ευρώπης των τραπεζών, των πολυεθνικών, της λιτότητας και του αυταρχισμού».
Δηλαδή είσαι αρνητής της παγκοσμιοποίησης, Αλέξη 'μ, και δεν τόχεις καταλάβει;