ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Κυριακή, 1 Ιουνίου 2014

Μάκης Βορίδης, ένα φίδι στον κόρφο του Αντώνη Σαμαρά!


Ιδού ο νέος "Ιούδας" της Νέας Δημοκρατίας: Μαυρουδής (όνομα και πράγμα) Βορίδης! Είναι ένας από τους πολλούς χαμαιλέοντες της πολιτικής! Εκμεταλλευόμενος την ισχνή πλειοψηφία του κυβερνητικού σχήματος, ξεσέλωσε προεκλογικά!


Μάκης Βορίδης: «Αν οι πολίτες αποδοκιμάσουν την κυβερνητική πολιτική, ο Αντώνης Σαμαράς δεν θα έχει τη νομιμοποίηση να διαπραγματευτεί την διευθέτηση του ελληνικού χρέους! Τι θα παριστάνει ο Σαμαράς; Τον δικτάτορα; Θα κάθεται εκεί είτε έχει την έγκριση των πολιτών είτε δεν την έχει;». 

Πισώπλατη, ε;  Με τέτοιους φίλους-φίδια τι χρειάζεσαι τους εχθρούς, Αντώνη Σαμαρά;
Λέτε να ονειρεύεται κι ο Μαυρουδής αρχηγιλίκι στη Νέα Δημοκρατία; Τέτοιο κακό να μη δούμε!

Ο Μ. Βορίδης είναι ο άνθρωπος που έχει τη ρητορική ικανότητα και την κενότητα να υποστηρίζει με θέρμη και πειθώ τα πιο αντίθετα πράγματα, αν αυτό προάγει τις φιλοδοξίες του ή το εκάστοτε κόμμα στο οποίο ανήκει. Αν αύριο, ο μη γένοιτο, υπουργοποιηθεί από το Σαμαρά, θα λέει άλλα για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών. Τι καλό μπορεί να περιμένει κανείς από πολιτικούς τυχάρπαστους;
Βγήκε λοιπόν ο Μαυρουδής μετά τις εκλογές να κατηγορήσει τον ΣΥΡΙΖΑ ότι διαστρέβλωσε τα λεγόμενά του!

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Μάκη Βορίδη: 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, απομονώνοντας από μία ομιλία 22 λεπτών φράσεις 16 δευτερολέπτων, διαστρέφει πλήρως το νόημα των όσων λέω.

Για οποιονδήποτε καλόπιστο ακροατή, είναι προφανές ότι το νόημα της επιδοκιμασίας ή αποδοκιμασίας της κυβερνητικής πολιτικής εξαρτάται από την συνολική εκτίμηση των εκλογικών αποτελεσμάτων και όχι βεβαίως από την πρωτιά στις Ευρωεκλογές.

Στην λογική αυτή ο ΣΥΡΙΖΑ ουσιαστικά λέει ότι ακόμα και αν κέρδιζε τις Ευρωεκλογές με μία ψήφο, αυτό θα σήμαινε απονομιμοποίηση της κυβέρνησης. Είναι προφανές ότι τα διλήμματα του ΣΥΡΙΖΑ περί δημοψηφίσματος και περί ανατροπής απερρίφθησαν.

Η καθαρή στάση επιβάλλει την αναγνώριση αυτής της αποτυχίας και οι διαστρεβλώσεις το μόνο που φανερώνουν είναι πολιτική αγωνία.» (πηγή)

Αντώνη Σαμαρά, «το φίδι βλέπεις και τη συρμή γυρεύεις;»
Θα είσαι άξιος της τύχης σου...