ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2014

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ", ο νεοελληνικός "πολιτισμός" σε εικόνες!

Σταθμός "ΕΛΛΗΝΙΚΟ", όνομα και πράγμα! Τον Έλληνα κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς! Φταίει φυσικά και ο Δήμαρχος του Ελληνικού-Αργυρούπολης που έχει τοποθετήσει ένα μοναδικό μικρό κάδο απορριμμάτων σ' έναν σταθμό με αφετηρίες προς το αεροδρόμιο, τη Βάρκιζα και τη Σαρωνίδα, όπου η κίνηση είναι τεράστια, ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι. 
Όχι βέβαια πως αν υπήρχαν μεγαλύτεροι κάδοι δεν θα υπήρχαν εκείνοι που θα πετούσαν τ' απορρίμματά τους κατά γης... Πρώτα βγαίνει η ψυχή του Νεοέλληνα και μετά το χούι!

Όσο για τις πλάκες πεζοδρομίου που έχουν μαυρίσει από τους χυμένους καφέδες και τα αναψυκτικά, αυτές δεν έχουν πλυθεί ποτέ από το Δήμαρχο. Ίσως λείπουν τα "κονδύλια" για ένα πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης που το βρίσκεις με 500 ευρώ.  
Ντροπή βρε Δήμαρχε, που παριστάνεις και τον οικολόγο!
Ελπίζω να φτάσει στ' αυτιά σου αυτή η ανάρτηση και να ευαισθητοποιηθείς...