ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Σάββατο, 28 Ιουνίου 2014

Η ΔΕΗ αλλάζει τα φώτα στους ιδιοκτήτες εξοχικών κατοικιών


Δεν έχουν ιερό και όσιο στην κυβερνητική χούντα! Τούτη τη φορά έβαλαν στο στόχαστρο όσους έχουν δεύτερο κεραμίδι στο χωριό τους και θέλουν να τους εκδικηθούν γι' αυτή την "πολυτέλεια". Δεν αφήνουν τον κοσμάκη να πάρει ανάσα. Μαστίγωμα στο μαστίγωμα, κι όποιος αντέξει!

Αυξήσεις της τάξεως του 11% θα δούν στους λογαριασμούς της ΔΕΗ από την 1η Ιουλίου περισσότεροι από 1,2 εκατομμύρια καταναλωτές με εξοχικά και δευτερεύουσες κατοικίες, οι οποίοι ανήκουν στη χαμηλή κατηγορία έως 800 κιλοβατώρες/τετράμηνο.

Το ΥΠΕΚΑ επικαλείται για την αύξηση τη σχετική μνημονιακή υποχρέωση και το γεγονός ότι οι κάτοχοι εξοχικών απολαμβάνουν τα ίδια προνόμια με τα φτωχά νοικοκυριά απλά επειδή βρίσκονται στην ίδια κατηγορία με αυτά, λόγω χαμηλής κατανάλωσης. (πηγή


Τι μας βρίσκει και δεν το ανεχόμαστε; Ραγιάδες και μακάκες δεν είμαστε; Τζάμπα αποκτήσαμε αυτά το προσωνύμια; Ζήτω η "Δημοκρατία" της λαμογιοκρατίας!

Υπάρχουν όμως και εναλλακτικές λύσεις: Δείτε το video: