ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.

**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2014

Η Μαρία Δαμανάκη ξερογλείφεται για ανανέωση χρυσοφόρου θητείας

Θυμάστε τις φοβέρες της Μαρίας Δαμανάκη από τις Βρυξέλλες;


Η Μαρία θέλει, λέει, να ξαναείναι επίτροπος στην Κομισιόν!
Σιγά μπας και δεν ήθελε! Είναι πολλά τα λεφτά, οι τιμές και οι δόξες, ΟΕΟ, και μεγάααλες οι διακοπές. Οι δε ευθύνες του αξιώματος, μηδέν!

Είδες, ΟΕΟ, πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει κανείς με τις κατάλληλες κωλοτούμπες; Πολύ προσοδοφόρα άσκηση αυτή της πολιτικής κωλοτούμπας, και τύφλα νάχει ο ψευτο"Κομμουνισμός" της "Εδώ Πολυτεχνείο"!

Βρε Μαρία, αρκετά δεν συσσώρευσες στους τραπεζικούς λογαριασμούς σου με τα λεφτά που σου πληρώνουν οι πενόμενοι φορολογούμενοι; Άσε να φάει και κάνας άλλος, βρε κορίτσι μου!
Μην είσαι μοναχοφαγού!


Όπως ακούσατε, η πρώην "αριστερή" Μαρία Δαμανάκη δεν πρόκειται να ξαναγυρίσει στην Ελλάδα για ν' αγωνιστεί για τα δίκαια του δεινοπαθούντος ελληνικού λαού μέσα ή έξω από τη Βουλή. Όχι βέβαια! Η κυρία "Εδώ Πολυτεχνείο", που συνέβαλε τάχα στην ανατροπή της στρατιωτικής χούντας, μεταλλάχτηκε σε αξιόπιστη καπιταλίστρια. Τι κάνει το έρμο χρήμα!
Αν, μάλιστα, δεν ανανεωθεί η θητεία της ως Επίτροπος, έχει προτάσεις από το εξωτερικό για μια θέση σε διεθνή οργανισμό της υπερχουντικής Νέας Τάξης Πραγμάτων που φοράει δημοκρατική προβιά και ξεζουμίζει τους λαούς για χάρη της διεθνούς χρηματοπιστωτικής ολιγαρχίας. Αμ πώς;